szramer Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Skoro cruisera albo chopera nie da się podnieść na koło (ani tylnie, ani przednie), to znaczy, że ten motocykl nie jest do tego stworzony i należy czerpać przyjemność z jazdypodobno wszystko idzie na oło ,nawet czopery idą tylko trzeba siep ostarac widziałem filmy jak GL jedzie na jednym a i fotki z cruserami na tylnym :D :twisted: :twisted: to dopiero przyjemność podnieść coś takiego :wink: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2003 Motocykl to rzecz martwa. Na pewno nie moja Suzi. Ona ma duszę. Jak tak możesz Doninik ! 8) . Stawiasz browca, nie ma siły. Już mamy pretekst do spotkanka :wink: . Pozdro, Paweł PS. A co do gumy. Mnie to rajcuje i jak będę miał odpowiedni sprzęt do tego, to na pewno się nauczę. Tak samo jak Piękny gang wybebeszonego wydechu. Tylko palenia gumy nie lubię, ale to już wspomnienia z "dziecinstwa", muszę iść do swojego psychoanalityka w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 A mnie dzisiaj troche poniosło i swoją jawę próbowałem postawić na gume. Raz nawet dobrze mi wyszło, lecz brakuje trochę mocy PS. Nie dawniej jak przedwczoraj typo stawiał dęba jawę ts 350 ( ma niesprawną lewą rękę i sprzęgło ma w prawej 8O 8O ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 W pełni zgadzam się z VXem i Dominikiem. Ja po kilku godzinach siedzenia przed kompem i wymyślania algorytmów mam ochotę się trochę powściekać. A mam na to ochotę bo taką mam naturę. Jak pisze Dominik, jeśli moja XT staje pięknie na gumę to dlaczego mam tej własności nie wykorzystywać. Bardzo lubię też wchodzić w zakręty w głębokim złożeniu się z gwałtownym dodaniem gazu i z czuciem uślizgu tylnego koła. A 95% tych "normalnych", którzy nazywają takich jak ja idiotami sami też by tak jeździli, tylko się boją i po prostu nie czują swoich motocykli. Wspaniałe jest poczucie panowania nad maszyną. Stoopie robiłbym również tylko sprzęt nie pozwala (z przodu bęben) Co do palenia gumy i strzelania, sam tego nie robię bo mi szkoda sprzęta, ale jesli ktoś ma ochotę -> wolna wola i wcale nie uważam go za idiotę. Michał a czy jeździsz na jednym kole po miescie pomiedzy samochodami :?: Jesli tak to z całym szcunkiem ale jestes no..........mniejsza z tym :wink: :D :D Nie palisz gumy i nie strzelasz z tłumików bo szkoda Ci sprzeta (i posrednio kasy) To rozumiem.Opony sa drogie i remont motocykla też.Poczucie panowania nad maszyna jest wspaniałe...No pewnie, ale czy umiejetnośc jazdy na jednym kole jest do czegos potrzbna poza wyzyciem sie i powsciekaniem :?:Co innego kontrola uslizgu tylnego koła. Czy uważasz ze ci co nie potrafia lub boja sie jeździc na gumie sa słabymi kierowcami :?: Ja uwazam ze jesli ktos potrafi robic takie sztuczki zasługuje na uznanie ale niech nie szpanuje jak ostatni dres pomiedzy samochodami na ulicach miast:!: Niech robi to w bezpiecznym miejscu.A to ze masz nature show mana i duszy towarzystwa to wiem. I za to cie lubie. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja uwazam ze jesli ktos potrafi robic takie sztuczki zasługuje na uznanie ale niech nie szpanuje jak ostatni dres pomiedzy samochodami na ulicach miast:!: Niech robi to w bezpiecznym miejscu. Ktos kiedys na forum napisal: "Jezdzij tak aby inni motocyklisci byli z Ciebie dumni, wykazuj sie na lotniskach" Faktycznie uznanie sie nalezy :DOsobiscie to mi stawainie moto na kolo bardzo sie podoba , a zwlaszcza na drogach publicznych :twisted: Ps. Nie jestem dresem :wink: Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Co do palenia gumy i strzelania, sam tego nie robię bo mi szkoda sprzęta, ale jesli ktoś ma ochotę -> wolna wola i wcale nie uważam go za idiotę. Michał a czy jeździsz na jednym kole po miescie pomiedzy samochodami :?: Jesli tak to z całym szcunkiem ale jestes no..........mniejsza z tym :wink: :D :D no, jestem pierdolnięty, masz rację ale cóż na to poradzę. Takim pojebem się urodziłem.Wierz mi, nawet ci**eczka 18 letniej dziewczyny nie smakuje tak jak efektowna gumka w korku między autami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 27 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2003 Wierz mi, nawet ci**eczka 18 letniej dziewczyny nie smakuje tak jak efektowna gumka w korku między autamiHahahahaha, o ku*wa, ale zes przyjebal :lol: Piekny tekst, az go gdzies zanotuje :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Stawial ktos na tylne kolo MZ TS 250 (21 koni ) Jakie sa tego skutki ? Czy bardzo niszczy sie motor ? na co trzeba uwazac ? pozdr. z gory dzieki w zalaczniku jest zdjecie motocykla o jaki mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ja stawiam motorynke z gazu ;) Ktoś jeszcze oprócz mnie? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Czy stawiał ktoś z gazu Fz 750? ja jeszce nie ale mozemy sie kiedy spykanć to pode w pion aż ładnie :mrgreen: Ja stawiam motorynke z gazu a ja ogarka :mrgreen: kurde nie kumam ludzi co nazywać mogą mnie idiatą czy debilem dlatego że sprzeta postawie na gume, kur.. to jakaś paranoja :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 ee tam Biały nie przejmuj się;ci nazywają, którzy bardzo by chcieli a nie potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 a moja GSX600F pojedzie na tylnym kole (motor z 2001 roku) - nie katowany, 10 500 km nabite, łapie 220 km/h ( i jeszcze sie "kreci")? (ok 90KM)______Tak tylko pytam..., ale chce wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 pójdzie- trzeba tylko wiedzieć jak to zrobić... na stojąco pójdzie nawet z gazu na gume a na siedzaco raczej bez klamy sie nie obejdzie(delikatnie uniesiesz może na siedząco z gazu ale będzie ci trudno przełamac ją na tyle żeby można nazwać to guma i jechać jakiś w miare długi dystans)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dukę udało mi sę poderwać na koło z samego gazu. Efekt raczej mało efektowny ale ciesze się że są już jakieś postępy. Będę próbował jeszcze ze sprzęgła zrobić dłuższą gumę. Myślę że bardzo pomogła wymiana tylnej oponki na Michelina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 BMW idzie z samego gazu jak wściekła. Wcale nie gorzej od XT. Jest tylko problem z lądowaniem, bo silnik jest ciężki, przesunięty do przodu no i telelever trochę waży. Poza tym jest bezwładność układu napedowego (wał) powoduje, że motocykl nie jest tak "bezposredni" jak te z łańcuchem. Poza tym nie wiem gdzie jest smok i trochę się boję ją stawiać. Próbowalem też stawiać zbychową XJRę. Trudno to nazwać stawianiem, ale koło trochę się od ziemi oderwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi