ernestZL Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 a ty tak na poważnie? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 tja a wałki rozrządu bokiem wychodzą z glowicy- zwłaszcza w tym silniku .... :icon_twisted: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 a ty pewnie widziałes na własne oczy jak wyszły:) a potem pękła rama:) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 i po kolejnym gpz-cie Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja niedawno probowałem na XT podrzucac do pionu troche, bo jak widze kumpla co wolne gumy na swoim psie robi to mi głupio tak bezczynnie stac z boku :biggrin:Na razie z 1 z gazu to robiłem i nie ma zadnego problemu. Niestety 1 szybko sie konczy. Problem pojawia sie przy podrywaniu z 2 biegu. Albo cos zle robie, albo to moto nie pojdzie na 2 ze sprzegła, nie wiem. Na razie tylko na siedzaco probowałem, z racji tego, ze lepiej czuje te moto jak siedze niz jak stoje na tylnych stopkach. Mam fabryczne zebatki, wydaje mi sie ze sa troche za długie zeby go z 2 stawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 XTek z 2 ze sprzegła idzie bez problemu-mi w odróznieniu od innych maszyn na XT lepiej sie daje na gume na stojąco-ciało odchylamy do tyłu, klamka, gaz i wszystko:) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli666 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 ja swojego mtx 80 r2 stawiam bez problemu z gazu na 1 biegu na 2 tez daje rade tylko trzeba go poderwac przy 4-5tys obrotow na 2 udaje mi sie czasami przejechac ze 200m na stojaco na siedzaco ucze sie ze strzalu z sprzegla na razie na jedynie ale ze z 50m czasami sie uda smignac;) moze i wiecej, dzisiaj dorabiam stelaz do tylu zeby nie starcic kolejny raz lampki:P i bede sie uczyl stawiac moto na tylnym hamulcu;) pozdr i sukcesow zycze, HONDA mtx 80 r2 tez smiga niezle na kole:D :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Dawanie na koło z pewnością nie jest niczym super łatwym, ale jak lądować? Jak się ustrzec uszkodzenia motocykla:Otóż znam dwa przypadki pęknięcia ramy w dwóch w miarę nowych motocyklach (i nie są to Kawasaki bo Yamaha z 2008 roku i Honda z 4). Przy lądowaniu pękła rama w okolicach główki ramy, oczywiście właściciele je pospawali, z tym, że zostało to zrobione w profesjonalnych zakładach, które dały na to gwarancję (ponoć). Edytowane 5 Listopada 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli666 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 na szczescie rama w hondzinie cala, mi sie udaja przy 50 ladowac z kola z telemarkiem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A co to były za moto co pekły te ramy? W enduro zazwyczaj sa bardzo wytrzymałe ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) Hornet '03 i FZ1 '08Wygląda na to, że nie tylko w Kawach pękają ramy. Edytowane 8 Listopada 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 i potem chodzi opinia, ze w danym modelu 'peka rama'. sama nie peka jak widac. co sie dziwic skoro ktos traktuje motocykl tak, a nie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 A ja to się zastanawiam po co oni w ogole montują to przednie koło, chyba tylko po to żeby rama pękała... Ale jak ktoś lubi to niech sobie jeździ, na przednim, tylnym albo nawet bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 no to kazdy jeździ jak chce.Stunt to juz taka dziedzina sportu gdzieś wszystko sie powoli zużywa:P tak jak w MX;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARO TGK Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam mam pytanko podobno nie można stawiać na koło FZR-ki 1000 jest to mit czy prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi