madafaka Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Co ma intercars do przegrody do Virago? Wiem, ze intercars zajmuje sie samochodami.Pytam serio, a wy sobie jaja robicie. Nie spodziewalem sie tego po tym forum. Widzialem zdjecia i wiem, ze Virazka da sie jezdzic na tylnym kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 jak coś to szukaj w katalogu osprzęt silnika, zakładka-stunt. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madafaka Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Myslalem, ze jest to forum motocyklistow, a nie szydercow. Widac, mylilem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSebas Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 http://www.stuntpoland.pl/index.php tutaj bracia motonici na pewno CI pomogą, oni sami produkują tego typu przegrody i przerabiają tak nieokrzesane motocykle.Btw 20 - 30 cm to masz już niedaleko do 12 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Mylić się jest rzeczą ludzką... a rzeczą głupców trwać w błędzie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Siemka mam pytanie, jak się nauczyć jezdzic na kole na takim moto? bo nie moge ogarnac wrzucam 2 rozkrecam jade z 5 metrów i spadam, i więcej nie ma szans. a na 3 to dla mnie ciut za szybko. Macie jakieś sposoby i rady ? dodam że moto ma około 50 km więc nawet na 5 jeszcze mozna go podniesc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Siemka mam pytanie, jak się nauczyć jezdzic na kole na takim moto? bo nie moge ogarnac wrzucam 2 rozkrecam jade z 5 metrów i spadam, i więcej nie ma szans. a na 3 to dla mnie ciut za szybko. Macie jakieś sposoby i rady ? dodam że moto ma około 50 KM więc nawet na 5 jeszcze mozna go podniesc :PZacznij od tego miejsca czytanie.http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/950-jazda-na-jednym-kole-jak-dac-na-kolo/ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon247 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam, posiadam mały problem gdyż mój lc4 400 nie chce iść na koło, z jedynki jak go wyrwie z odwinięciem manety to kawałek pojedzie a na dwójce to nie ma mowy o wstawaniu, może to być wina amortyzatora tylniego? a może jest jakiś inny powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jesteś posiadaczem małego problemu???? To idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Mam suzuki gsx-f 750 z 2001r.Nie wiem dlaczego ale podczas próby stawiania na koło, moto idzie na gumę ale jednocześnie przy tym koło się ślizga na asfalcie.Rezultat? Koło 30-40cm nad ziemią i jakieś parę metrów po czym opada.Czasem po klamie w ogóle nie podnosi koła tylko pali laczka. Ktoś coś poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Tak, załóż większą zębatkę z tyłu.Na serii trzeba naprawdę zdrowo je*nąć z klamy przy dobrze nagrzanym tyle.Im bardziej walę z klamy tym większe prawdopodobieństwo palenia gumy.Przy 7k rpm w miarę idzie na koło, strzał 8-9k rpm to w ogóle już nie podnosi tylko zostawia ślad na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Bo to z ciężkie padło na seryjnym przełożeniu.Może spuścić mu trochę ciśnienia z opony? Irytujące jest to że próbuje robić jak na bandicie którym miałem okazje jeździć jakiś czas. Zwykły bandit naked 78km nie robił takich numerów i był mniej nerwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Znam trochę temat tego motocykla i gumowania ;) Jajkiem da się trzaskać gumy. Kiedyś chłopak z moich okolic twierdził, że imbrykiem 750-tką nie da się gumować bo za ciężki itp. Na zlocie udowodniono mu, że się grubo myli.Jedno podstawowe pytanie - ile lat ma tylna opona? Stan bieżnika ani producent swoją drogą, interesuje mnie wiek opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Pewnie opona śmietnik i nie klei. Inna sprawa że ten motocykl nadaje się do gumowania jak taczka na tor, ale da się. Pytanie tylko po co się męczyć. http://www.campaignlive.co.uk/article/soldier-crashes-motorbike-new-army-spot/833005# Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi