Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Co by nie było,tak gumował tym Rocketem że aż urwał rejestrację ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) to daje wam tu trochę zimowego stuntu jaki filmik z wyjazdu do lionu to nie ten sam, na filmiku jeździ Kyle Woods, legendarny amerykański stunter, a na drugim Kevin Carmichael- wyspiarz sponsorowany przez Triumpha i trzeba powiedzieć że ten motor był jego on normalnie porusza się nim po Irlandii Edytowane 21 Lutego 2010 przez ponczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 popraw trzeci link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Już poprawione :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 jeśli uważasz że motocykl nie ma dość mocy, można zastosować "odważnik" na tylne siedzenie, który może pełnić jednocześnie funkcję ochronną dla naszych pleców http://www.smog.pl/wideo/32601/zbyt_cool_z...dzic_do_szkoly/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Sp-2. :bigrazz: ..... czyli: "nie umiesz nie ruszaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Z dwójki z gazu Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Mi się raz udało elefantem. Siadłem na końcu siedzenia, nogi na stopki pasażera, rozpędziłem się troche, puściłem, później dodałem gaz. Nie spodziewałem się takiego szaleństwa jak na 1 raz.. Ładnie tak ciągnęła równo. Bardziej to tak z ciekawości sprawdziłem. 1 i ostatni raz, bo po tej głupocie zaświeciła mi się kontrolka od oleju. :icon_eek: :-P na szczęście zaraz zgasła.. :flesje: Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To cos ode mnie: R6 2002 - seria silnik i zebatki oryginalne - 3ka ze sprzegla: A tutaj seryjna F2 - dwojka ze sprzegla: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ..... czyli: "nie umiesz nie ruszaj" albo: "jak sie nie wywrocisz to sie nie nauczysz" :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray69 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 FZ6 przyjemnie się lata na kole. 2ka sprzegło potem zmieniamy bieg do 3-4 i mozna leciec i leciec... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 The-one dobrze pociagnoles ta r6-ke na 3 ce, ja na 636 na 2-ce jeszcze z gazu daje i dobrze leci ale wole przebitki w pionie dalej niz ze sprzegla na 3-ce choc poprobuje heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray69 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dobry jestes jak walisz przebitki w PIONIE ;) wole opuścić koło niżej jak zmieniam bieg bo w pionie jeden fałszywy ruch jak bieg wskoczy i Cie nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Wszystko fajnie (mam f4i sport) jako tako wyczułem na jakich obrotach sie podnosi maszynka, tylko ciężko mi przełamać te granice jak już jestem w pionie to puszczam manete, wiecie o co chodzi.... :/ na takiej niższej szybkiej gumie to trzymam do konca odkręconą.... Już wczoraj podnisłem ją do pionu zacząłem falować manetką ale jednak poczułem to uczucie pionu, maneta szybko na dół :/... Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Spoko ... poćwiczysz trochę to i wprawy i wyczucia nabierzesz. Ja miałem tak że wydawało mi się już w pionie lece a to ledwo 45st było. Tak to jest jak się na siedząco gumuje. Niech ktos Ci zdjęcie zrobi albo Cie sfilmuje to zobaczysz jak dużo Ci jeszcze do pionu brakuje. Nitk się z tym nie urodził ... trzeba wszystko wyćwiczyć. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi