Redas Opublikowano 29 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2002 Chcicałbym sie was spytac czy to dobry motocykl (jako zabytek oczywiscie) i co o nim sadzicie i czy czesci sa łatwo dostepne czy z tym jest problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 30 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2002 Motorek bardzo sympatyczny Miałem kiedyś kumpla co na takim sprzęcie jeździł i to po złotach po całym kraju maszyna spisywała się dzielnie Części no cóż moto - bazary i ludzie posiadający taki sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 30 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2002 To bardzo dobry motocykl, znam takich, którzy nie zamienikiby go na żaden inny. R-35 jest bardzo popularna w polsce i stosunkowo czesto pojawia się w ogłoszeniach sprzedaży/kupna. A i z częsciami nie jest tak źle. Motocykl posiada typowy dla swej epoki osprzęt (Bosch, Magura,...), jest solidnie zbudowany, a do tego o ładnej linii. Nim naprawdę można sobie pojeździć, nie ślęcząc zbyt często w garażu. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2002 mnie też się podoba,chociaż np ładniejsze z małych motocykli 4t są troszkę późniejsze bmw i np awo 425T Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 Osiołek to poczciwy motorek. A przede wszystkim solidnie skonstruowany i wykonany. Ma swoje bóle, jak każdy. (czułym punktem jest dyfer). Kwestia do czego chcesz go używać, ponieważ na dłuższe trasy należy uzbroić się w cierpliwość, prędkość przelotowa ok.70 km/h. Po za tym jak każdy sztywniak na Polskich drogach strasznie tłucze.Pod względem technicznym b.prosty sprzęt i nie upierdliwy. Latwo dostępne są części. :D Np tłok pasi od PF 126 600 ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 Osiołek jest bardzo fajny chciałbym sobie go kupic, ale takiego do remontu.Bo lubie sam grzebać przy motorach. A podobno na r35 się ciekawie jeździ, bo jest niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2003 bardzo porządny sprzęt chociaż dla Ciebie Redas będzie trochę za mały. Ale jesli masz możliwość kupna w rozsądnej cenie to się nie zastanawiaj. ja się qrwa kiedyś czaiłem na R12 i mi go sprzątnęli sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 mój dziadek kiedyś takiego miał kupł go w stanie cdd( całkiem do d**y) wyremontował i jeździł gdyby go później nie sprzedał :cry: dziś byłbym jego szczęśliwym posiadaczem ale zawsze powtarzał że był to świetny motor i gdyby drugi raz miał go spzredać to by tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 KOles z innej dzielnicy go w łodzi miał chciał za neigo 3.000 zł a papiery mial na Panonie 8O NIe wziołem przez te papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2003 za 3000 warto kupić, nawet jeśli papiery ma na Panonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 14 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2003 Jak widziales post jest napsiany 29 pazdziernika sprawa przedawniona na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 za 3000 warto kupić, nawet jeśli papiery ma na Panonię Ja cię kręcę 8O 8O 8O No, widziałem Urala na papierach od Dniepra to jeszcze ujdzie. Ale ciekawe jak by to wypadło przy przypadkowej kontroli za granicą na przykład :?: :?: :?: Moim zdaniem lepsze byłyby papiery od Rysia :) :D :D PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 19 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2003 A u mnie W Kielcach jeżdzi wydumka-Zapek na papierach z M72.A z M-ki to tylko siedzenie ma.a co najfajniejsze zawsze ma aktualny przegląd(butelka siwuchy to cuda działa).A z ciekawszych sytuacji-kumole jechali na Litwę na Junakach.Tylko na granicy)po litewskiej stronie) nie było w wykazie Junaka,więc zapisali jako Jawa.wszystko cacy.Tylko przy powrocie były klocki bo nasi celnicy nijak nie mogli zrozumieć,że wyjechali Junakami,a wracają na Jawach 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 Ta maszyna jest bardzo przyjazna użytkownikowi. Znam ją prawie na wylot! Ma bardzo prostą budowę, nieskomplikowany silnik i daje dużo przyjemności z jazdy... (te "cykanie rozrządu ") Trochę kłopotów może sprawiać dyfer, ale jeśli wałek i talerz założymy z kompletu i dobrze spasujemy wszystko powinno być OK. Spalanie w granicach 3- 3,5 litra przy 12 litrowym zbiorniku pozwala na rozsądny przebieg 300-400 kilometrów. Dozobaczenia w trasie i na zlotach. P.S. Serdecznie pozdrawiam wszystkich motocyklistów i motocyklistki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chachol Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No popracował bym nad nim. Nigdy nie posiadałem ów sprzętu ale wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi