PeKaWu Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ja tam nie narzekam :P Bylo i ognisko i przejazdzka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No dojechalem i ja. Wprawdzie organizatorka zostala dzisiaj wessana w zakrzywienie czasoprzestrzeni i miala lekki poslizg to suma sumarum wszystko dobrze sie skonczylo na ognisku gdzie jak zwykle mozna bylo porozmawiac o przyziemnych sprawach kielbaskowo - bulkowych, postrzelac z bata i ewentualnie jak ci nieliczni niezmotoryzowani szczesliwcy "zapic ryja". Wracalo sie fajnie, siejac postrach i zgorszenie. Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego razu :) PS: A i zauwazylem przy okazji, ze jazda noca bez blach powoduje, ze zwlaszcza kierowcom Audi jak sie ich mija wlacza sie jakis "tryb testosteron" - ciekawe skad to sie bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Sie mata, zazdroszcze milego spotkania. Ja niestety siedze w domu, kicham i prycham. Jak sie wylecze to sie nadrobi jak nie w 2oo to w trasie :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Zdrówko .................. kończe domowe "zapasy" :biggrin: :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Wprawdzie organizatorka zostala dzisiaj wessana w zakrzywienie czasoprzestrzeni i miala lekki poslizg oj tam. półtorej godziny to jeszcze nie spóźnienie :) mimo braku piwa i tak miło było spotkac startych i poznac nowych forumowiczów :biggrin: no izeskrobywanie szronu z kasku i motocykla przed jazdą-bezcenne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 oj tam. półtorej godziny to jeszcze nie spóźnienie ;) Ach te kobitki .............. :notworthy: 15 minut jeszcze mozna wybaczyc ale 1,5 godziny !!!!!Cos Ty Aska robila ???No bostwo sie robic nie musisz ( bo juz jestes :icon_razz: ) wiec skad ten "lekki poslizg kontrolowany" :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Cos Ty Aska robila ??? jadłam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No a ja za pozno zobaczylem temat :notworthy: nie bylo mnie pare dni na forum a juz sie objadaja kielbasami :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No a ja za pozno zobaczylem temat :notworthy: nie bylo mnie pare dni na forum a juz sie objadaja kielbasami :Da jak! w końcu wiosna przyjszła :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Bo wy jestescei The kiełbasowyjadacze....albo the piwożłopacze :notworthy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 jadłam :icon_mrgreen: No w sumie tak .............Bo nie wiadomo czy na ognisku starczyloby dla Ciebie :bigrazz: :wink: Chociaz na glodniaka nie pilas :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No w sumie tak .............Bo nie wiadomo czy na ognisku starczyloby dla Ciebie :bigrazz: :wink: Chociaz na glodniaka nie pilas :) tymbarka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 tymbarka :icon_mrgreen:właśnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barkas Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dziękuję za miłe przyjęcie "nowego" :bigrazz: Było bardzo sympatycznie.Postaram się zjawić przy nastęnej okazji, na dłużej.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 widze, ze idea ognisk wg tradycyjnego stylu juz upadla...czyli dobrze, ze mnie nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi