hefaistos Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Imoprterem Rieju jest np Motorland. Przedwoń do nich o oni powinni Ci coś powiedzieć. JA np silnik rozbierałem ale chyba nie uda mi sie pomóc w kwiestii blokad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Hehe na "chybił trafił" nie wole wiedziec gdzie i co Bo tak to potne cały tłumik i co hehe:P:P :biggrin:Wiem że kumplowi w tej dt co ma to w tubie wycinali na ok środku taką blokade spalin i spawali mu to w serwisie. Tego nie wyciągniesz bez cięcia jeśli chodzi o tą blokadę. :biggrin: Dryndnij do serwisu Yamahy i spytaj sie o te blokady w wydechu bo mają te same tuby i silniki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rieju#spike x Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 :biggrin: Mam pytanie jeszcze jedno do tłumika,zdjąłem Ta zwęzke :Motro chodzi Pieknie a na koło daje Jeszcze lepiej Jest Zaje..... tylko Czy przez te zdjęcie tej zwęzki Silnik nie padnie szybko:nie żarznie sie" CZy nalezy coś zrobić jeszcze wyregilowac aby nie doszło do tego? Aha Dziękuje za uzyskanie Firmy która zajmuje się Rieju :biggrin: Zadzwonie może pomogę tylko ze oni nie sprowadzaja tego modelu tylko straszy typ Ale to chyba bedze to samo:)POzdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Posłuchaj przyjacielu :Motorower który masz spełnia wymogi dopuszczenia do ruchu w naszym kraju i wnerwić Cię powinno tylko to że rodzice Cię tak późno zrobili.Na potrzeby austriackiej homologacji silnik nie jest nigdzie dławiony aby nie przejechała Ci po plecach ciężarówka na światłach i ma tylko 3 biegi.Można przywrócić stan taki jak np. w Hiszpanii tylko to jest związane z kosztami bo trzeba rozebrać silnik i dokupić kilka części.Dorośnij najpierw i zrób motocyklowe prawo jazdy.Nie słuchaj nawiedzonych opowieści bajkopisarzy o zwężkach i przeróbkach bo zniszczysz sobie silnik. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rieju#spike x Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Hmmm to jezli wiesz jakie czesci trzeba dokupić to słucham... Bo zalezy mi na tym aby motor miał 6 biegów bo ma tyle orginalnie...... W tym silniku A to że tam czy ugdzie śa takie przpepisy to mi tam ............. A po drugie jeżdzi sie z głowa i czasami trzeba miec czym przycisnac aby miec przyjemnośc z jazdy .... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 I chcesz przy mojej pomocy łamać przepisy ruchu drogowego ?A mnie "to mi tam" ! jak sam napisałeś :) Zrób najpierw prawo jazdy Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rieju#spike x Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Apropo to kto Ci powiedział że Ja nim będe jeżdził co? Prawo jazdy robie za 2 mieśiace I nie potrzebuje jakiegos pouczania z twojej strony Nie po to pisałem ten post aby ktos taki jak ty Wygadywał mi o Prawach u ruchu drogowym w Polsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Zdjecie zwezki to kolejny krok do oddlawienia czyli dajemy silnikowi szanse zyc pelnia po odblokowaniu wyzylowane enduro zrobi 10 tys km do wymiany tloka wiec chyba nie jest najgorzej. Apetyt rosnie w miare jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 I chcesz przy mojej pomocy łamać przepisy ruchu drogowego ?A mnie "to mi tam" ! jak sam napisałeś :( Zrób najpierw prawo jazdy teraz juz wiem dlaczego te forum nazywaja preclowo... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rieju#spike x Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 :( No 10tys i tłok Tylko oby to tylko tyle było hehexD Tylko boje się troche żeby ten silnik cały sie nie rosypał hehe :PA Tak wracając to Pierwszeego pytania Z tymi biegami Nikt nic takiego nigdy nie robił??Jesli tak to niech napisze jak:P Bede wdzięczny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Szczerze mowiac to zachowujesz sie bardzo chamsko w stosunki do Pana Piotra, starszym okazuje sie szacunek, a nie pisze z wyrzutami. musialbym przejrzec dokladnie schemat tego silnika ale podejrzewam ze wodzik masz wyjety albo walek od reszty biegow? pozatym dysza powinna byc 85-90, zebatki 13x53, wyciete zwezki z wydechu i zdjety dopalacz spalin z filtra :icon_mrgreen: , byc moze tez modul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rieju#spike x Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Hamsko? Hmm tylko ze ja nie miałem złych zamiarów A to że tak ktos wyksoczył nie znjac całej sytuacji to nie Moja winna :biggrin: I Dzieki za informacje:) :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 teraz juz wiem dlaczego te forum nazywaja preclowo... :D A Ty popierasz publicznie łamanie przepisów ?Chciałbyś aby taki pseudo motocyklista bez prawa jazdy wjechał Ci na garba przy 100kmh ?Zapisz si do anarchistów i pobaw się z nimi a daruj sobie publiczne forum. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 nie no jak nie masz wiedzy to nie rób bo zniszczysz moto..........tłumik albo dyfuzor sie tnie po spawach bardzo cienką tarczą i potem spawa migomatem więc zapewnie tym sie perfekcyjnie nie posługujesz :D:D moduł zapłonowy to z reguły trzeba zewrzeć coś tylko trzeba wiedzieć co bez wiedzy o elektronice nie podchodź ...tak więc oddaj do serwisu niech sie zajmą ale zapewnie pójdzie ci zapłacić za to.........ale lepiej tak niż np sam zaczniersz ciąc flexą tarczą do kamienia tłumik na oślep i potem nikt tego nie pospawa :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Mam schemat silnika AM6, odezwij sie na PW gdybyś chciał. Edytowane 27 Lutego 2008 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi