kuku54 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 witam jestem zaje++++++ wkur+++++ takim czyms ze jestem po wypadku na moto koles wjechal w moje moto z tylu autem gof3 jesli blizej ktos woli nie wiem czemu ale wiechal bo moze wkur+++a go glos crossa mam teraz 2 sruby w nodze jechalem do domu 200m asfaltem zeby gojechac do garazu jezdze tylko w terenie po asfalcie dojerzdzam 200 m do lasu i pytanie teraz czemu na takim forum co kazdy moze do niego dotrzec bez minimalnych staran bo sama nazwa mowi nie ma dzialu POSZKODOWANI lub PO WYPADKU lub inna nazwa pomagajaca takim mocotykyklistom czy na tym forum jest opisane jak przy zle zlozonym gipsie mozna dostac zepol sudecka po tym najmniesze zlamanie moze sie skaczyc rehabilitacia przez 1,5 roku zeby wodole chodzic a co mowic o jazdzie na moto. mam szczesciec ale niby wszystko oki narazie ale szukalem roznych zeczy zeby wrocic do zdrowia ale ledwo chodze czyli do moto daleko moim zadaniem kur++ powinien byc taki dzial bo sporo moldych ludzi tu pisze i by nie jednego sie nauczyl ..... jesli nie to admini czy moderatorzy wywalcie mnie z tego forum bo bedzie dla mnie typowa porazka forum motocklistow powinno pomagac a nie tylko informowac o smierci kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 jakbys troche posiedzial na forum to bys i takie tematy znalazljak wchodzisz do czyjegos salonu, tez butow nie sciagasz? :icon_eek: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Naprawdę ciężko coś wyczytać w Twoim poście kuku54. Rozumiem, że zdenerwowanie itd. ale jakby wszyscy w ten sposób pisali to druga Wieża Babel normalnie :icon_eek: . Zachowaj zimną krew i będzie OK. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Od wypadków jest ten dział http://forum.motocyklistow.pl/Szkola-jazdy...ypadki-f10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 dokladnie! a po drugie to pisz jasniej bo cięzko sie domyśleć o co tak naprawde co chodzi, temat trafia do swojego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Cross - niezarejestrowany- na asfalcie ? ! Cosik mi sie widz, ze niezupelnie obiektywnie napisales jak to faktycznie bylo. Pozatym co oczekujesz po forum - zrzuty narodowej ? :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 do autora tematu: napisz jeszcze raz, tylko tym razem czytelnie, o co ci chodzi. jak widać wyżej nie tylko ja mam problemy z wyczytaniem z tego bełkotu w jakim celu wysmarowałeś tego posta-koszmarka :/ swoją drogą jest dział "szkoła jazdy, stunt, WYPADKI", gdzie można zapytać o rzeczy z tymi nieprzyjemnymi sytuacjami związane; jest również dział "przepisy" gdzie ludzie pytają o prawa jakie przysługują im np. w związku z odszkodowaniami. ewentualnie "chwalę się", gdyby ktoś uznał, że powypadkowe blizny dodają mu uroku osobistego :biggrin:wszystko podzielone jasno i czytelnie, nie widzę powodu uznawania obecnego układu forum za "porażkę", lub tworzenia nowego działu (z czym? masz jakieś konkretne propozycje, co w takim dziale powinno się znaleźć, poza agresywno-płaczliwymi sprawozdaniami z wypadków?)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 powinien byc taki dzial bo sporo moldych ludzi tu pisze i by nie jednego sie nauczyl ..... jest dzial POMOC oraz ten w ktorym teraz piszemy - znajdziesz tam pare tematow dotyczacych urazow powypadkowych,leczenia i rehabilitacji. nie okresliles dokladnie jakiego urazu doznales i jakiej pomocy oczekujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kuku54, ostudź emocje, weź głęboki oddech i napisz jeszcze raz. Tym razem logicznie i gramatycznie, bo coś trudno załapać o co biega... :biggrin: Chcesz się pożalić, potrzebujesz pomocy i nie wiesz gdzie uderzyć, czy tak generalnie postanowiłeś strzelić focha i akurat padło na FM? :) Zdrowia!4sta15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psychoterapeuta Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Trudno coś zrozumieć z tego posta. Ja zrozumiałem tyle, że chciałbyś aby powstał jakiś nowy dział (ale jaki to trudno mi powiedzieć bo dział pomoc już jest). Jeśli ten dział nie powstanie, to chciałbyś zostać wyrzucony (z tym to chyba nie bedzie kłopotu). No i zastanawia mnie twój dosyć mocno agresywny ton. Po pierwsze nikt ci tu nic złego nie zrobił a po drugie szukasz tu pomocy. Chcesz sie na nas wyładować za tego gościa z puszki czy co? Sam nie wiem co mam o tym myśleć. Może po pijaku pisałeś...p.s. jeśli chciałbyś zostać lepiej zrozumiany, to używaj w swoich postach znaków interpunkcyjnych i jak już napiszesz, to przed wysłaniem przeczytaj dokładnie od początku do końca. Wtedy zobaczysz co jest do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Co Ty facet masz żal do forum, że ktoś Ci w dupe wjechał? :icon_mrgreen: Najpierw wypada się przywitać i dokładnie nakreślić całą sytuację, a nie włazić tu z ryjem i wypisywać jaklieś pierdoły.J nie zachowuj się jak gówniaż, bo to jest forum motocyklistów, a nie twoje podwórko. :P Trochę szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 z tego co widac, autorowi pierwszego posta nawet nie chcialo sie wejsc po raz drugi na forum i zobaczyc czy ktos mu odpowiedzial :/ ... Jasne, latwiej od razu wrzucic forum.motocyklistow.pl na polke z "porazkami" :/ ŻAL.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) i ch*j.com.pl. Nawet na dobrą sprawę nie wiadomo o co mu tak na prawdę chodzi. To tak jakby na ulicy podszedł do ciebie gość i powiedział "no ku*wa no! co mi zrobiłeś":bigrazz: Edytowane 19 Lutego 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcik77 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 nie udalo mi sie przebranac przez ten belkot przykre ... moze i cos bym doradzil ale nic nie rozumiem chociaz jakies przecinki bys dal ... wroc do szkoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może ten ktoś, kto zrobił Ci krzywdę, wiedział, że nie umiesz pisać po Polsku i postanowił zadbać o więcej wolnego czasu na naukę? Zgadzam się z Pawcikiem77 - wykorzystaj ów czas na powrót do książek ze szkoły podstawowej, naucz się pisać i wówczas, jeśli będziesz w stanie wyartykułować swoje przemyślenia, wróć i opisz swoją historię. Chętnie jej wysłuchamy. Z pewnością też, znajdzie się w gronie Forumowiczów jakaś "pomocna dłoń". Musi jednak wiedzieć o co Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi