shogun1968 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 cześć wszystkim :crossy: może ktoś z kolegów się orjentuje ile mogą kosztować takie sprężynydo drag stara 650 custom?bo przydałoby mi się trochę utwardzić przód.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 cześć wszystkim :notworthy: może ktoś z kolegów się orjentuje ile mogą kosztować takie sprężynydo drag stara 650 custom?bo przydałoby mi się trochę utwardzić przód.pozdrawiam Cześć shogun .Ja w swoim utwardziłem poprzez zalanie gęściejszym olejem.Zamiast 10-ki wlałem 20-kę i teraz przód jest zdecydowanie twardszy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun1968 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 witam Cię :notworthy: słyszalem już wczesniej od chlopakow na forum,ze tak niektórzy robią ale pisali również o tych sprężynach,wpadlem więc tutaj na tego posta ale widzę ,ze koledzy już mieli pozakladane,nie kupowali sami.rozwiazanie,które Ty zastosowales jest napewno tańsze i jak piszesz też pomaga.moj kolega tez jeżdzi wn800 ale jakoś nie narzekał na miękki przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wilbers w instrukcji montażu pisze że w większości modeli montuje się gęściejszym zwojem do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Cześć shogun .Ja w swoim utwardziłem poprzez zalanie gęściejszym olejem.Zamiast 10-ki wlałem 20-kę i teraz przód jest zdecydowanie twardszy.pozdrAle tylko przy odbiciu. Na drodze w dół, to co działa to w dalszym ciągu sama sprężyna. Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 ciągu sama sprężyna Sama sprężyna? Kolejna rewelacja :flesje:. W motocyklach z regulowanym tłumieniem dobicia pewnie też robi to sama spręzyna, heheheh. A co do zamontowania sprężyn - robić zgodnie z instrukcją. Większość motocykli ma zagęsczoną część do góry. Niektóre jednak odwrotnie. Odpowiedź da serwisówka, zmontowanie fabryczne (zakładając ze nikt nie zrobił tego po partyzancku i nie usprawnił fabryki) i instrukcja obsługi nowych spręzyn. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 To prawda, najlepiej sprawdzić w serwisówce. W mojej serwisówce do CBR wyraźnie jest napisane( i narysowane :biggrin: ), że gęsty zwój ma być na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Te archeolog patrzysz ty chociaz na daty postow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Te a co to ma do rzeczy? Nie wolno odpowiadać w temacie w którym dawno nikt nie odpowiadał, chociaż się ma coś do powiedzenia? Jakaś nowa niepisana reguła forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Żadna - tylko po co skoro obecnie nikogo to nie interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi