OZ Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 mam nadzieje ze to miasto juz na tyle sie rozroslo (dawno mni etam nie bylo) ze juz ludzie jezdza na... Miasto się nie rozrosło, ale paru jeździ. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No to sie znowu nie spotkamy, ja mam zamiar pokrecic sie troche w swieta: Gorzow, Szczecin, Dziwnow, Kolobrzeg i Koszalin. Bede niestety tylko 250- ka :)(srebrna Yamaha Majesty), wiec wielkich wojazy nie bedzie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 A Police :) hehe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 No tak... Wszyscy latają, a ja jeszcze meczę się z pierdzieloną nogą.. pozatym oddałem moto na regulacje, z powodu tej nogi :) bo przynajmniej mi nie żal.... co do pasa to kolesie w niedziele byli grupką 5 osobową z Gryfina ( Hondzia XX, zx9, srad 750, fireblade i r1) i podobno poszaleli trochę ale palantownia była i zgarniała ludzi więc się zwinęli... a mi oczywiście opowiadali później i nerwa mi wypracowywali :(:(:( heh... ale już po świętach będe latał :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Kurcze, nie bijcie, ale przenoszę do odpowiedniego działu. Życzę miłego sezonu wszystkim "śledziom" :lol: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 dzisiaj zapowiedzieli w Szczecinie braki deszczu :) więc przyjechałem do pracy :namoto: i mam nadzieję że się nie natnę. Wczoraj dobrze że byłem autkiem bo w drodze powrotnej trafiłem na deszczo-grad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 siemanko ja dzisiaj tez bzykiem do roboty pojechalem i caly dzien bylo pieknie az tu nagle jak ja oczywiscie wracam z pracy deszczyk a co tam po co mial padac jak bylem w pracy i tez skubaniec musial zaczac teraz i narazie nie zanosi sie zeby przestalo i slonka tez zaszlo :) mam nadzieje ze na swieta sie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Życzę wszystim znajomym i nie tylko:Zdrowia, szczęścia, humoru dobregoa przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Ps. Niezapomnijcie oblać maszynki w poniedziałek coby później nie miała za złe ;):(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Witam wszystkich po Świętachdzis wracalem z Gryfic i powiem wam ze pojawilo sie tam pare motorkow :lol: nawet tego bym sie w zyciu nie spodziewal to koles z dziecinnych lat z gryfic tez ma bzyka i to nie byle jakiego CBR i calkiem swieza bo '97r no ale na trasie to nie widzialem nikogo jak wracalem do domku z Gryfic ale na szczescie deszczyk mnie nie zlapal pozdrawiam was i milej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 no i przez świeta troszke polatałem... szkoda tylko, że w poniedziałek przez cały dzień zanosiło się na deszcz a chmur niemal można było dotknąć palcem... dzisiaj zaczyna sie przejaśniać wiec może po pracy jeszcze polatam... czego i Wam życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 witam dzis teza byla piekna pogoda i polatalo sie troszke ale ta praca mnie przytrzymala do wieczorka ale wieczorkiem taz fajnie sie lata a tak wogule to mam pytanko czy ktos cos wie na temat zlotu w Gryfinie??? podobno cos ma sie takiego odbyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Boras w Gryfinie słyszałem, że ma być impreza łączona z okazji wejścia do unii i 750 lecia tego miasteczka. Podejżewam więc że wszystko bedzie miało miejsce w długi majowy weekend. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Boras w Gryfinie słyszałem, że ma być impreza łączona z okazji wejścia do unii i 750 lecia tego miasteczka. Podejżewam więc że wszystko bedzie miało miejsce w długi majowy weekend. PZDR! Jak macie ochotę i chęć przyjechać 1-3 maja do Gryfina to zapraszam za oficjalny zlot organizowany przez nasz klub z okazji 750 lecia miasta. Planujemy paradę, nasze koncerty, imprezy Pifko, konkursy, bedą blachy i koszulki ognicho. pozatym z okazji 750 bedą odrębne imprezy oprócz naszej m.in: koncerty Lady Punk, Róże Europy, Perfekt, Leszcze, niestety Ich troje itp. Pozatym kabarety Halama, Koń polski i jakies inne pierdoły. Zabawa będzie przednia więc zapraszam. Jak co to info na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 jak tylko wszystko sie ulozy po mojej mysli to sie zjawie. glupio by bylo ominac taka impreze :) a byl ktos z was moze w Miedzyzdrojach w ten wekend?? bylo troche maszyn. i pogoda tez byla :) PZDR!! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 W dwa weekendy, swiateczny i nastepny 1800 km na 250 ccm to juz niezle :) . Zwlaszcza ze w swieta pogoda byla niespecjalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi