Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No to sie znowu nie spotkamy, ja mam zamiar pokrecic sie troche w swieta: Gorzow, Szczecin, Dziwnow, Kolobrzeg i Koszalin. Bede niestety tylko 250- ka :)(srebrna Yamaha Majesty), wiec wielkich wojazy nie bedzie :) .

No tak... Wszyscy latają, a ja jeszcze meczę się z pierdzieloną nogą.. pozatym oddałem moto na regulacje, z powodu tej nogi :) bo przynajmniej mi nie żal.... co do pasa to kolesie w niedziele byli grupką 5 osobową z Gryfina ( Hondzia XX, zx9, srad 750, fireblade i r1) i podobno poszaleli trochę ale palantownia była i zgarniała ludzi więc się zwinęli... a mi oczywiście opowiadali później i nerwa mi wypracowywali :(:(:( heh... ale już po świętach będe latał :) :twisted:

siemanko ja dzisiaj tez bzykiem do roboty pojechalem i caly dzien bylo pieknie az tu nagle jak ja oczywiscie wracam z pracy deszczyk a co tam po co mial padac jak bylem w pracy i tez skubaniec musial zaczac teraz i narazie nie zanosi sie zeby przestalo i slonka tez zaszlo :)

mam nadzieje ze na swieta sie poprawi

Życzę wszystim znajomym i nie tylko:

Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego

a przy tym wszystkim stołu bogatego.

Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.

Ps. Niezapomnijcie oblać maszynki w poniedziałek coby później nie miała za złe ;):(:(:(

Witam wszystkich po Świętach

dzis wracalem z Gryfic i powiem wam ze pojawilo sie tam pare motorkow :lol: nawet tego bym sie w zyciu nie spodziewal to koles z dziecinnych lat z gryfic tez ma bzyka i to nie byle jakiego CBR i calkiem swieza bo '97r no ale na trasie to nie widzialem nikogo jak wracalem do domku z Gryfic ale na szczescie deszczyk mnie nie zlapal

pozdrawiam was i milej jazdy.

no i przez świeta troszke polatałem... szkoda tylko, że w poniedziałek przez cały dzień zanosiło się na deszcz a chmur niemal można było dotknąć palcem... dzisiaj zaczyna sie przejaśniać wiec może po pracy jeszcze polatam... czego i Wam życzę...

witam dzis teza byla piekna pogoda i polatalo sie troszke ale ta praca mnie przytrzymala do wieczorka ale wieczorkiem taz fajnie sie lata a tak wogule to mam pytanko czy ktos cos wie na temat zlotu w Gryfinie??? podobno cos ma sie takiego odbyc.

Boras w Gryfinie słyszałem, że ma być impreza łączona z okazji wejścia do unii i 750 lecia tego miasteczka. Podejżewam więc że wszystko bedzie miało miejsce w długi majowy weekend.

PZDR!

Jak macie ochotę i chęć przyjechać 1-3 maja do Gryfina to zapraszam za oficjalny zlot organizowany przez nasz klub z okazji 750 lecia miasta. Planujemy paradę, nasze koncerty, imprezy Pifko, konkursy, bedą blachy i koszulki ognicho. pozatym z okazji 750 bedą odrębne imprezy oprócz naszej m.in: koncerty Lady Punk, Róże Europy, Perfekt, Leszcze, niestety Ich troje itp. Pozatym kabarety Halama, Koń polski i jakies inne pierdoły. Zabawa będzie przednia więc zapraszam. Jak co to info na maila: [email protected]

jak tylko wszystko sie ulozy po mojej mysli to sie zjawie. glupio by bylo ominac taka impreze :) a byl ktos z was moze w Miedzyzdrojach w ten wekend?? bylo troche maszyn. i pogoda tez byla :)

PZDR!! :) :)