Vidlak Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Było odlotowo, jestem pod ciężkim wrażeniem 8O całej atmosfery wczorajszego ślubu i parady poprostu daliśmy czadu oby tak dalej.Wszystkiego najlepszego dla Moniki i Pavulonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 To macie fajnie , w ja w chacie i mnie ch… trafia . :P Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 To nam się jesień pięknie zapowiada co???jak będziemy mieli trochę szczęscia to tak szybko nie pożegnamy sie z naszymi moturami :lol:.... mi sie to podoba bo na myśl o zimie wpadam w depresyjkę niemałą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Jakoś nie bardzo wierzę. Nevre loguje sięo 5.20, Ty zaraz po 8. Przyznajcie się lepiej, żeśta zapili solidnie i szybko. W to uwierzęWitam! Weselisko było przednie. Ludziska bawili się świetnie do samego rana. Upić się nie było w stanie, pomimo dużej ilości wódy. A to za sprawą muzy, która podkręcała towarzycho do prędkości dźwięku. Jeszcze raz STO LAT DLA MŁODEJ PARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Pozdrawiam Halo Szczecin. Wyrazy szacunku dla Licznie przybyłej ekipy motocyklistów przybyłych na paradę. Doprawdy jesteście SUPER !!! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Szkoda że się na załapię na środową iprezkę mimo że oberwałam mi się weselna flaszka Sad Mam rozumieć że rozbiłaś weselną flaszkę???Ale kicha!!!Ale nie martw się, ja mam jedną to się podzielę :P :P Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Super parada' date=' bardzo mi sie podobalo i jeszcze raz najlepsze zyczenia dla mlodej pary. Niech mi ktos teraz powie gdzie mozna zdjecia obejrzec i kiedy nastepne wesele sie szykuje [/quote'] No tak jakby moje i Szachciora;) Wielkie dziękujki dla wszystkich motonitów za tak liczne przybycie na te ceremonie.Pozdrawiam i do zobaczenia w środę.P.S.Jest taka propozycja:jeśli macie jakieś zbedne motoczęści to mozna je wykorzystać dla wystroju "miejscówki" zimowej.Właściciel nie jest za bardzo w temacie więc daje nam komnate i możemy co chcemy w niej zrobić.Jakies podpisy,zdjęcia itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 czesc.wlasnie obejrzalem fotki ze slubu..bravo udana impreza oby wiecej takich niekoniecznie z konsekwencjami malzenstwa ;)pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Mam rozumieć że rozbiłaś weselną flaszkę??? Ale kicha!!! Ale nie martw się' date=' ja mam jedną to się podzielę [/quote'] Nie nie rozbiłam jej :P ani nie rozpiłam ;) ale idę do prcy hrrrr... na 20-tą :P Mam propozycję zacznijmy imprezować od 16-tej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 czesc.wlasnie obejrzalem fotki ze slubu. no to fajowo ze ci sie podobalo,ale szkoda ze cie z nami nie bylo.zapraszamy do naszej paczki pokazesz swoje flaczki.pozdrawiamy :-D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Taka mozliwosc integracji a jaaaaa daleeekkkkkoo....Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track99 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Hi Parada byla extra :P)))Pojezdzilbym tak jeszcze po miescie, kto nastepny?Co do srody spoko mozna zaczac wczesniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 No, poszaleliście robaczki :P Wracając z południa wpadliśmy na Wały i spotkaliśmy tam m.in. Dizli - zdali całą, niesamowitą relację! Czekam na obejrzenie obiecanego filmu! Szykujemy się już na Drawsko? Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witam pozdrawiam i młodym jeszcze raz życzę mnustwa winkli na nowej drodze zycia i samych gumowych drzew :P Parada była faktycznie zacna! Oby tylko ta Octavia za nami nie jechała z właczona kamerą bo może byc drogo :twisted: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Hi Parada byla extra ))) Pojezdzilbym tak jeszcze po miescie' date=' kto nastepny? Co do srody spoko mozna zaczac wczesniej [/quote'] Godzina 20 juz została komisyjnie ustalona ale jesli ktos chce wczesniej to przeciez moze przyjsc i poGGadać z tym co wcześniej przybyli. WITAM NOWE OSOBY-Kolarza i Track 99!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Cześć Wszystkim :P I znów pogoda jak drut .....mmmm to lubie :lol: Gitta w tej sukience wyglądałaś odlotowo. Pozdrawiam [ Dopisane: 14 ]Dobrej zabawy w środę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi