Magik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 No to jak to jest w koncu z tymi owiewkami innymi ? No i lampa tez jest troszke inna, jakos mozna je dostac? czytalem tez, ze to sa od xj ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 bikepics.com - wejdz sobie i poogladaj na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) I ja dołączyłem do właścicieli Banditów :) Kupiłem w listopadzie Bandziora 600S z 2001r, teraz właśnie stoi w warsztacie miały być regulowane zawory i czysczenie gaźników. Ale doszła wymiana rozrządu, ślizgów (prowadzacy i napinający) niestety spękane, olej i uszczelniacze w lagach. No i standandard z takich rzeczy jak olej w silniku + filtr. Filtr powietrza i paliwowy wymienione.Jakim olejem polecacie zalać olejaka? Trzeba sie szykować do sezonu :) Edytowane 28 Stycznia 2012 przez Sygnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Odkąd znów jeżdżę na moto leję Motula 5100 10W40 - nie miałem problemów ani w B6 ani w B12. Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootboy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja tez bede lac motula 10w40 to typowy olej nie ma co za duzo wymyslac najlepsze najprosztszerozwiazania choc teraz wlalem agip ale przejde na motul bo z agipem bylo za duyzo kombinacji dostepdo tego tylko net a motul dostaniesz wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Midland 10w50 . lub Agip 10W60 ... Full synt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Wiecie gdzie można dostać takie owiewki boczne :biggrin: tylko jakiegoś dobrego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 O ile dobrze pamiętam to kolega Klaudiusz z tego forum handlował takimi owiewkami.Co do wykonania to się nie wypowiem, bo widziałem tylko na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) Przepraszam za dziwne ;) pytanie ale powiedzcie doświadczeni drajwerzy na Banditach, żeby takim moto konkretnie model 650 K8 jeździć bardzo oszczednie, delikatnie, no wiecie wprost jak emeryt ;) to ile wytrzyma komplet napędowy, ile fabryczne opony. Ogladałem wczoraj Bandita z przebiegiem 19.500 km stan opon przynajmniej dobry, napęd jakby też, DOT opon zgodny z rocznikiem motocykla, nie wymieniane batlaxy. Pierwszy i jedyny użytkownik to Niemiec pan w wieku lat 52. Moto z roku 2008 bezwypadkowy za 17 tys zł trochę drogo, ale wyglada jakby wczoraj z salonu wyjechał. Brać ? :) Edytowane 29 Marca 2012 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Wiele tutaj zalezy od sposobu jazdy, ale dobrze traktowany napęd w takim moto powinien wytrzymać przynajmniej 20-25 tyś km.Co do opon, to przód może jeszcze dałby radę dotrwać, ale tył już powinien być raczej skończony.Jak reszta wygląda dobrze, to weź moto do serwisu, zapłac parę zł i jeśli serwis potwierdzi stan to tylko brac i cieszyć się jazdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Trudno powiedzieć - ale myślę,że to możliwe, musisz podjechać z kimś kto będzie w stanie ocenić stan techniczny tego bańdziorka. Mój obecnie ma 25000km i napęd mam oryginalny i jeszcze mam 2 podziałki do naciągnięcia ale oponki wymienione, sprzęgło bez zastrzeżeń itd. Wiesz jeśli ktoś używał go zgodnie z przeznaczeniem to może się okazać, że jeszcze polatasz bez żadnego wkładu finansowego. i nie znaczy to, że masz jeździć jak emeryt ;) Jak zakupisz to zapodaj jakieś fotkiPOZDRAWIAM!!! Ps. Bandyta wystawiony na allegro? Jeśli tak to wrzuć link - to podejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 orginalny naped ma zadziwiajaca wysoka trwalosc. Tak jak i klocki orginalne.Wiec jest calkiem prawdopodobne aby moto jezdzilo na orginalnym napedzie, i mozliwe zeby bylo tez na orginalnych oponach z sensownym bieznikiem. Ogladalem sporo moto na pierwszy moto w stylu CB500 GS500 ktore po 10 latach mialy orginalne kapcie....Ponaddto bandit w niemczech moze byc zdlawiony - i to jest pierwsza rzecz ktora bym sprawdzil - jaka ma wpisana moc w orginalnym niemieckim dowodzie.Ponaddto - jak napisano - opony i lancuch nie swiadcza o stanie motocykla - a w tym przypadku swiadcza ze nalezal do kogos kto nie przesadzal z eksploatacja, a to wcale nie musis znaczyc ze byl pedantyczny jesli chodzi o przeglady - ale ponizej 25kkm bandzior powienien byc w dobrym stanie jesli nie byl mega katowany, bo to malutki przebieg jak dla niego. pozdr i powodzenia przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ostatnio odwiedzilem salon suzuki i bylem zaskoczony odswierzonym malym Banditem S. Lampa wyglada coraz ladniej a te schowki w polowiewkach mnie rozwalily... Czy wiadomo cos aby wiekszy brat takie upgrade'y mial tez otrzymac? Byloby ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Trudno powiedzieć - ale myślę,że to możliwe, musisz podjechać z kimś kto będzie w stanie ocenić stan techniczny tego bańdziorka. Mój obecnie ma 25000km i napęd mam oryginalny i jeszcze mam 2 podziałki do naciągnięcia ale oponki wymienione, sprzęgło bez zastrzeżeń itd. Wiesz jeśli ktoś używał go zgodnie z przeznaczeniem to może się okazać, że jeszcze polatasz bez żadnego wkładu finansowego. i nie znaczy to, że masz jeździć jak emeryt ;) Jak zakupisz to zapodaj jakieś fotkiPOZDRAWIAM!!! Ps. Bandyta wystawiony na allegro? Jeśli tak to wrzuć link - to podejrzę.Właśnie wróciłem z 30 kilometrowej wycieczki po bandziora , no i kupa :(. Przyjechał inny klient i przy mnie normalnie beszczelnie cene przebił o 500zł.Wkur... się na sprzedajacego, bo tak się nie robi.A kutffffa ich mać ! szukam dalej Edytowane 30 Marca 2012 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Właśnie wróciłem z 30 kilometrowej wycieczki po bandziora , no i kupa :(. Przyjechał inny klient i przy mnie normalnie beszczelnie cene przebił o 500zł.Wkur... się na sprzedajacego, bo tak się nie robi.A kutffffa ich mać ! szukam dalejSpokojnie.... nie ten to następny!!!! Może okaże się lepszym modelem :-) -więc głowa do góry!!!Masz gotówkę to na 100% znajdziesz maszynę godną uwagi!!!Nie ma co się napalać - na rynku jest dużo motocykli i nie wszystkie to szroty - jak poszukasz to napewno znajdziesz coś interesującego- może lepiej wyposażonego, ładniejszego i lepszego... a tamten Bandit to już historia, więc nie masz co żałować bo:" to co było a nie jest nie pisze się w rejestr..."POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi