ntv650 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam, mam zamiar kupić fazera 600 z ok. 2000r. Nie wiem tylko co na to mój wzrost. Mam 188 cm wzostu i nie chciałbym na tym motorze wyglądać komicznie. Poprzednio miałem ntv i było ok. Może macie jakieś doświadczenie w tej sprawie,Z góry dzięki za opinie i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 mam 183 jezdzilem na fazerku 05 600 i bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 przymierzysz sie i sam bedziesz wiedział.Takie gdybanie niewiele da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja mam 190cm i było dobrze więc dla Ciebie tym bardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 przymierzysz sie i sam bedziesz wiedział.Takie gdybanie niewiele da :) Sama przymiarka to niestety nie wszystko, dopiero po dłuższej jeździe niekiedy okazuje się, że sprzęt nie lezy bądź jest za mały. Dlatego czasami przed kupnem warto zapytać użytkowników. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mam 188 cm wzrostu i jeżdżę fazerem '01.Lezy pode mną idealnie :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja mam 185 cm i tez jest ok. Podczas jazdy jest wygodnie, raczej nie wygladam jakbym jechal na psie :) Jakby co to w sygnaturce mam link do konta na bikepics - sam mozesz zobaczyc. Fazer wbrew pozorom jest dosc duzym gabarytowo motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja mam 190 cm i jest OK, ale jeżdżę wersją '07.Jednak ważne aby się jednak przymierzyć, bo u ludzi różnie się rozkładają proporcje nogi/tułów przy takim samym wzroście... ja np. mam długie nogi więc jak siedzę to nie jestem za wysoki i jest ok. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja mam 185cm i jest mi wygodnie... :D Tyłek nie boli, nogi nie bolą nawet po całym dniu jazdy :cool: http://img182.imageshack.us/img182/8044/dsc00118jp3.jpg Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Miałem fazerka . jestem sporo nizszy ale miałem b. duzo zapasu wiec spokojnie .. FAZER DA RADE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntv650 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Wielkie dzięki za wasze opinie. Dzisiaj byłem oglądać jednego, przejechałem się i wiem jedno - muszę mieć FAZERA. Fakt faktem trafiłem na lekko zdewastowany egzemplarz i go nie kupiłem ale chociaż miałem okazję na nim jechać i wiem że muszę go mieć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 mam 184 i jestem dość sporych rozmiarów, miałem okazje siedzieć i kawałek jechać na Fazie 600 `00 i było git, sprzęt jest niemały a poręczny... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 tez sie przymierzam do od wiosny do fazera 600 ale tego z 03' w nowej czaszce, mam tak samo 188 i dzieki ze odpowidzilisice na pytniae kolegi, co do tego to jezdizlem S2 i to jest cudo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mam fazerka 600 rocznik 2006 i przy moim wzroście 186cm jeździ się bardzo dobrze. Nie męczą ugięte kolana (co przy poprzednim Kawasaki GPZ 500 zdarzało się przy dłuższej jeździe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A ja myślalam, ze tylko osoby niskiego wzrostu maja problemy przy wyborze motocykla...Mam 164cm i siegam samymi palcami do ziemi wiec moto jest dosyc spore ale przeciez na moto sie jezdzi a nie odpycha nogami. Poza tym fazerek jest na tyle zwrotny ze na drodze na jeden raz sie da zawrócic czego o scigaczach powiedziec nie mozna bo nimi to jak samochodem na 3 razy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi