Mar_Cin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 2006 - nie miałem jeszcze prafka :flesje: 2007 - miałem jush prafko ale nie wiem jak to się stało że nie pojechałem... 2008 - jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Na razie proszę czekać cierpliwie na wieści z Grodna, co do szczegółów wyjazdu. Kamandir!!Młodszy pościgowy grupy wileńskiej czeka cierpliwie. Temat ogarniam....oj kolego Spławik ...rzeczywiście leniwi jesteście ;) ...jedno kliknięcie dalej wszystko robi się proste :D Визовая анкета для въезда в Республику Беларусь :wink: pozdr, w Wojtas,a od kiedy to Spławik taki pracowity miałby być???? Dobrze że jego AT ma elektr rozruch, bo byśmy go musieli na pych startować :biggrin: ВоитасЮ сеbд май лаиф... :flesje: :clap: :biggrin: Siadam i wypełniam. Do tego Gościa to ja siły nie mam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Do końca tygodnia będę miał wszystkie dane potrzebne do wpisania w rubryki: kto zaprasza? adres zapraszającego, cel wizyty, inne pierdoły.Tomek, ja zawsze tam wjeżdżałem bez podawania kto zaprasza. Pisałem, że jadę turystycznie, sam do "zupełnie nikogo" i nigdy mi wizy nie odmówiono a byłem na Białorusi naprawdę mnóstwo razy...Coś się zmieniło przez ostatni rok? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zmieniło się bardzo dużo na niekorzyść. Nowi konsulowie są jacyś dziwni, chyba dobrze "przeszkoleni" przed przyjazdem na placówkę do Warszawy. Cóż, relacje między Białorusią a Unią pogorszyły się bardzo, na co nie mamy wpływu. :icon_mrgreen: Na razie dajcie: spocznij! HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A mój avatar nie pomoże??? hehe... No nic, wypełnię wniosek metodą "tradycyjną" - chcę zobaczyc co się stanie, bo planuję jeszcze i tak jechać na BY na jesieni. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Właśnie zobaczyłem temat. Na wschód chętnie bym pojechał. Tylko musze kase odłożyć i oddając pokłony błagać o urlop. Będe obserował temat i czynił starania by udało się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witajcie....zabrakło mnie parę chwil na forum , a tu już temat wypadu na Wschód się mocno rozwinął. Jak się nic nie popieprzy to major Zdolnegośląska też do Was dołączy, może z majorową...Teraz tylko motorek musze kupić bo oflagowana Virażka z czerwcowej wyprawy na Ukrainę poszła do ludzi... tylko flagi zostały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Gorąco witam Marcyśka :) i liczę na jego aktywny udział w wyprawie :notworthy: :buttrock: Jako doświadczony Komendant Izby Dziecka Straży Gminnej w Babich Dołach, obejmie funkcję wychowawcy i kierownika ruchu nocnego między namiotami na wyjeździe. Pomocnikiem Marcyśka będzie Gerard :D Co do samego wyjazdu, to na razie cisza w Grodnie, nikt nic nie wie, więc proszę o cierpliwość.Żeby nie tracić czasu, proszę o zbieranie przydatnych informacji o Litwie i Łotwie, na temat:- punktów noclegowych,- gastronomii,- miejsc do zwiedzania,o których jeszcze nie wspomniano,- walorów ichnich trunków.Nie może być tak, że sam Mario siedzi nad rozpiską wyjazdu, a reszta chorągwi czeka na gotowe.Do roboty, ino bez spamu. Białoruś opracuję samodzielnie. rozkaz podpisał:baaaczność!!!Hetman Kamandir Kulikspocznij!!! Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Do roboty, ino bez spamu. Białoruś opracuję samodzielnie. rozkaz podpisał:baaaczność!!!Hetman Kamandir Kulikspocznij!!! Kamandir... ja bym chcial delikatnie zarekomendowac w Grodnie taka knajpke z zarciem - ta gdzie dawali takie fajne smazone ziemniaczki z roznymi dodatkami - i pod ktora rozpychalismy Baryla na Bullgocie (zeby to pierwszy raz i ostatni raz...:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 [...]Białoruś opracuję samodzielnie.SAMOLUB!!! :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Gorąco witam Marcyśka :P i liczę na jego aktywny udział w wyprawie :) :) Jako doświadczony Komendant Izby Dziecka Straży Gminnej w Babich Dołach, obejmie funkcję wychowawcy i kierownika ruchu nocnego między namiotami na wyjeździe. Pomocnikiem Marcyśka będzie Gerard :crossy: Tomek podoba mi się pomysł wyprawy w temte tereny, dla mnie dziewicze...jesli by jeszcze Gerad dołaczył, no to niezły duet na nocne wyprawy by się wyklarował (oczywiśie wyłącznie w celach wychowawczych oraz kulturalno-oświatowych)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zastanawiamy sie poważnie nad wyjazdem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Zastanawiamy sie poważnie nad wyjazdem :(No to się szykuje sqad :icon_mrgreen: "każdy swoim jednośladem". Gerard znów kupi nowe klapki i co wieczór przyniesie Reni kwiaty. Prawdziwy gentelman... :biggrin:Aż sie boje jechać :( Edytowane 21 Stycznia 2008 przez DrSpławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Na Białoruś już było dzwonione i Gerard jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eViloR Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jeżeli na uczelni nie bedzię się nic "ciekawego" działo i finanse dopiszą to stawiam się na wyjazd :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi