shipp Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 a ja mam pytanie zwlaszcza do jak sami siebie nazwalismy "pierdzieli"czy korci Was czasami odkrecic wiecej niz zwykle i wiecej niz nakazuje zdrowy rozsadek...przyznam sie ze czasami to robie a potem przychodzi refleksja-(stary gamoniu daj spokoj zachowuj sie jedz spokojnie)hi hi hi po prostu czy czasami odbija Wam palma?mnie tak!pozdrawiam a tak na marginesie moze jakies spotkanie w sezonie starych "pierdzieli"?Ano korci, ale nie ma czym zaszaleć... Może to i dobrze...Żona i tak gada, że taki stary a jeździ jak młody wariat, hehe, ale kiedy widzi jak się "męczę" to już chyba z litości mówi "weź i kup sobie wreszcie jakiś porządny motocykl", a żony trzeba słuchać, więc nie ma rady i muszę za czymś się rozejrzeć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zawsze mnie korci i często odkręcam. Jak przestanie mnie korcić to dam sobie spokój z jeżdżeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 a ja mam pytanie zwlaszcza do jak sami siebie nazwalismy "pierdzieli"czy korci Was czasami odkrecic wiecej niz zwykle i wiecej niz nakazuje zdrowy rozsadek...przyznam sie ze czasami to robie a potem przychodzi refleksja-(stary gamoniu daj spokoj zachowuj sie jedz spokojnie)hi hi hi po prostu czy czasami odbija Wam palma?mnie tak!pozdrawiam a tak na marginesie moze jakies spotkanie w sezonie starych "pierdzieli"?Kręci oj kręci ale to tylko na krótkich odcinkach i na całe szczęście dochodzi do mnie głos mojego plecaka "Chłopie co ty robisz przecież psujesz wizerunek Cruiser'a/Chopper'a chcesz mieć łatkę dawcy organów?" .A co do spotkania to czemu nie?!pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No, nie wiedziałem że NAS, starych pierdzieli po 50tce jest aż tylu na forum.Fajna ta druga młodość :lalag: :lalag: Przyznam że mam problemu z nawiązanie kontaktu z równolatkami, zaraz zaczynają pierdzielić o cholesterolu, sanatoriach, ciśnieniu, ziółkach ... A tu widzę że można normalnie, o motorach :icon_razz: , dupie Maryni i innych poważnych tematach :clap: ...Jest fajnie :wink: Może w przyszłym sezonie spotkanie klubu starych ( ale w dobrym stanie ) pierdzieli ? Zbychu toż to od tego jest miłościwie nam panujące :crossy: E.K.G. :wink: zepsucie odpowiednie tudzież klimaty nam zapewniające :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Czołem Kolego młody jesteś ale myślisz jak my też całkiem młodzi Pozdrowionka :icon_biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania636 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Super! Motocykle odmładzają!Do zobaczenia na trasie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janne Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witaczek.Jestem kolejnym wiekowym chopem.Po niemalych klopotach zalogowałem się i jest to moje pierwsze wejście. virago 535 wiosną prawdopodobnie większy .na trasie. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grodziec Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Własnie wróciłem po kilkunastodniowej nieobecnośći i pierwsze co zrobiłem to zajrzałem na forum z ogromnym zaciekawieniem czy jeszcze ktoś zechciał kontynuować rozpoczęty przeze mnie temat. Zaskoczenie ogromne. Temat "żyje" i ma sie dobrze. Podbudowuje to i mnie i wszystkich tych, którzy tak jak ja zaczynają po latach. Pomysł spotkania rewelacyjny. Chętnie wziąłbym w nim udział o ile moja ponowna edukacja w jazdach sie powiedzie. Wiem że wspaniale funkcjonuje E.K.G. i jak piszecie w pewnym sensie spełnia funkcję elitarnego klubu. Nie bardzo jednak wiem (chyba nie tylko ja) jak do tego towarzystwa dotrzeć i czy dostępny jest dla wszystkich. Jednym słowem jakie trzeba spełnić kryteria. Sprzęt ? -rozumiem, wiek ? -sprawa jasna. Jesli istnieja inne warunki to czy zdążę przed 70-tką ? Już wiem że bez przyjaciół, bez spotkań i nowych kontaktów frajda o połowę mniejsza a pewnie cała zabawa bez sensu. Mam wprawdzie zięcia (40 lat) o którym już wspomniałem, też z Dragiem, ale to już na starcie jakby mi za mało. PozdrowieniaGrodziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Własnie wróciłem po kilkunastodniowej nieobecnośći i pierwsze co zrobiłem to zajrzałem na forum z ogromnym zaciekawieniem czy jeszcze ktoś zechciał kontynuować rozpoczęty przeze mnie temat. Zaskoczenie ogromne. Temat "żyje" i ma sie dobrze. Podbudowuje to i mnie i wszystkich tych, którzy tak jak ja zaczynają po latach. Pomysł spotkania rewelacyjny. Chętnie wziąłbym w nim udział o ile moja ponowna edukacja w jazdach sie powiedzie. Wiem że wspaniale funkcjonuje E.K.G. i jak piszecie w pewnym sensie spełnia funkcję elitarnego klubu. Nie bardzo jednak wiem (chyba nie tylko ja) jak do tego towarzystwa dotrzeć i czy dostępny jest dla wszystkich. Jednym słowem jakie trzeba spełnić kryteria. Sprzęt ? -rozumiem, wiek ? -sprawa jasna. Jesli istnieja inne warunki to czy zdążę przed 70-tką ? Już wiem że bez przyjaciół, bez spotkań i nowych kontaktów frajda o połowę mniejsza a pewnie cała zabawa bez sensu. Mam wprawdzie zięcia (40 lat) o którym już wspomniałem, też z Dragiem, ale to już na starcie jakby mi za mało. PozdrowieniaGrodziec Ależ to jest proste :banghead:Po pierwsze wiek - to masz już załatwione.Po drugie wejdż do działu EKG i daj się poznac, tak chociaz wstępnie.POtem obowiazkowa lektura archiwalnego tematu o zlocie u SS :wink: (albo podwójna ilośc wziątek dla NIP.Nastepnie udział w spotkaniu w realu, gdzie NIP oceni, czy Twój poziom zepsucia jest wystarczający.(ilość i jakość wziątek - nie bez znaczenia bo NIP z definicji jest przekupny :icon_mrgreen: )Zdanie Wyroczni tez jest ważne :clap:Żebyś nie wtopił na początek , wyjasniam - NIP to Najwyższa Izba Perwery :)A dalej to już samo pójdzie - albo nie, sam zobaczysz , czy Ci pasuje :crossy: Pamiętaj - nikt nie obiecywał, że będzie lekko ;) Proste, prawda :) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez zosia_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Grodziec serio to aż się ciśnie żeby powiedziećTen klimat motórowy to "Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobieWidzę i opisuję, bo tęsknię po tobie" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ależ to jest proste :)Po pierwsze wiek - to masz już załatwione.Hehe, z tym wiekiem to dobre :smile: Jak się domyślam, nie ma górnej granicy wieku, a dolna to mieć przynajmniej 13 lat /znaczy skończone gimnazjum?/ :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider-mx5 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Gratuluję zakupu, nie podzielam obaw .Jako doświadczony kierowca wiesz to co ja -większośc wypadków to brawura wynikająca z młodego wieku i brak przewidywania zagrożenia na drodze. Jeżeli te dwa czynniki cię nie dotyczą ,nie będzie problemów- z jazdą na motorze jest jak z jazdą na rowerze tego się nie zapomina ,trzeba tylko poznać motocykl / ostrożnie z przednim hamulcem /. Poza tym Dragi same jeżdżą ,dzięki nisko położonemu środkowi ciężkości, a świat pzry prędkości 80 km/h o wiele lepiej się prezentuje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Hehe, z tym wiekiem to dobre :biggrin: Jak się domyślam, nie ma górnej granicy wieku, a dolna to mieć przynajmniej 13 lat /znaczy skończone gimnazjum?/ :eek: Kolego to nie ZMS tylko E.K.G. czytaj uważniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Kolego to nie ZMS tylko E.K.G. czytaj uważniej ;)No waśnie, ale w nawiązaniu do wieku w awatarze Zosi... niestety tak wychodzi... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Shipp od kiedy to wierzysz kobiecie jak podaje swój wiek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi