Marcin SF Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 No i to jest zdanie-klucz. Kiedy się da - wg mnie poniżej 10 się już nie da, bo to żadna przyjemność po soli, albo zimowym syfie, kiedy już opony nie trzymają i długo silnik się rozgrzewa. Nie mówiąc już że to średnio zdrowe jeździć niedogrzanym motocyklem. No ale nie mój to problem :eek: hehe, niektórzy czerpią przyjemność z jazdy również poniżej - 10 :eek: nic w tym złego. Trza wolniej :D Ja jutro :D :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 jeden(czerwone moto) byl dzis na jerozolimskich jakos ok 15 kolo kawasaki :> no i ja :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Dziś nie wytrzymałem:) jak wstałem rano i zobaczyłem że taka pogoda to musiałem dosiąść mojej Suzi:) szybka przejażdżka i nakręcone tylko 25 km...szkoda że nie ma z kim jeździć teraz bo pewnie by było więcej:) jeździ się przyjemnie..słońce się troche odbija od mokrej nawierzchni ale ogólnie ok...no i motor brudny znowu:( ale będzie pretekst aby go znowu umyć:lalag: nie spotkałem nikogo na motorku :lalag: ludzie troszeczkę zdziwieni widokiem dwóch kółek...nawet mnie zaczepiali na postoju:P Edytowane 2 Grudnia 2007 przez tomektychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czolem! I ja posmigalem ;]. Objezdzilem wszystkie motocykle jakie mamy w rodzinie. W sumie sztuk 4 :notworthy:.Na CBF of korz najwiecej, bo 20km. Niby nic, ale frajda byla ;].U nas sucho, wiec jazda odbyla sie bez zadnych negatywnych skutkow :notworthy:. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 ja też dziś jeździłem a razem zemną z 8 motocykli jeszcze :notworthy: cieplutko u mnie było i suche drogi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 50 km po terenie zrobione,przemoczony,wyziębiony,ale i tak z bananem na mordzie,tego mi było trzeba :icon_biggrin: nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 NO I JA DZIś ZE SQUOD'EM POLATALEM, ALE ON WIęCEJ JEżDZIł NA JEDNYM NIż NA DWóCH KółKACH, W WAWIE PADAłO ALE PRZESZłO , ZNALEźLIśMY SUCHE DROGI I JAZZZZZZZDA. BYłO SUPER, W OKOLICACHZE DWA MOTO BYłY. GDZIE TE MASZYNY.... GDZIE.....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 50km zrobione :) Po Wrocku we trzy moto. Ja, Proq na GSie i kolega wariat na Virago :icon_biggrin: Cieplo bylo pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 NO I JA DZIś ZE SQUOD'EM POLATALEM, ALE ON WIęCEJ JEżDZIł NA JEDNYM NIż NA DWóCH KółKACH, W WAWIE PADAłO ALE PRZESZłO , ZNALEźLIśMY SUCHE DROGI I JAZZZZZZZDA. BYłO SUPER, W OKOLICACHZE DWA MOTO BYłY. GDZIE TE MASZYNY.... GDZIE.....Pozdrawiam Ten co trzyma maszyne na ziemi :icon_biggrin: slisko na mokrej ale da rade, 60 PLN wciagnal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 dzisiaj nie moglem sobie podarowac :-)zakupilem nowy motocykl i trzeba go bylo przetestowac :-)wialo, kropilo i ogolnie heblilo jak diabli ale zrobilem 30 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 uu ja dzis bylem w szkoleee no i pada non stop ;/ Czekam na susze i od 10 w gore lece w trase..... Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kolo 50 zrobilem :icon_biggrin:Zajebiscie bylo :icon_arrow:Mokro ale czadowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Po tygodniowej przerwie i jeżdżeniu puszką ze względu na niesprzyjające warunki wróciłem na 2oo ;) Mokro i śliskawo, i zajefajnie :icon_eek: Szerokości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hehe, ja w niedzielę wyjeździłem cały zbiornik. Troszkę popadało, ale potem wyschło :icon_eek: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja dzis na wariata pojechalem do pracy :PStwierdzam, ze w deszcz da sie jezdzic i sporo ludzi sieje straszna panike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi