Skocz do zawartości

Kto dziś jeździł w 2oo?

M4NIEK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zamykać! U mnie już śnieg spłynął, nie ma adrenaliny..... :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

ale można sobie posty nabić :P

:)

najpierw szydziłam z niego przebrzydle - a teraz to mój ulubiony wątek - tyle darmowego ubawu! :)

też ponabijam sobie - a co! :) pełniuśki bak + trochę odstąpionego od dobrch ludzi :wink: (oby im Wielki Off-road szczodrze to wynagrodził!) na kolejnym oswajaniu nowego wścieklaka.

Ćwiczenia techniki + rozgrzewająca przelotka w zacnym tempie i towarzystwie, po malowniczych zakamarkach :biggrin: :biggrin: :biggrin: - dziś stare stawy spuchniete, zakwasy, ale banan od ucha do ucha :)

Edytowane przez ucek

w polu z 10 km :biggrin: mało ale jaka frajda (no oprócz zatonięcia :bigrazz::D:D)

w enduro nie liczą sie kilometry :icon_mrgreen::D

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

na życzenie autora, skoro wiosna już przyszła i sny zimowe przychodzi spełniać na asfaltach... :flesje:

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...