squod Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 "Pozdrowienia" dla buraka z BMW który mi zajeżdżał drogę specjalnie podczas gdy on stał w korku a ja go chciałem wyprzedzić nie ma to jak BMW... ze zlozonym lusterkiem Tomku :D Nie generalizuj :icon_razz: Ide odpalić skurczysyna ;) potrafisz podniesc czlowiekowi cisnienie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 dzisiaj bylo u mnie plus 5 jutro ma byc jeszcze cieplej, wiec pojezdze, chce zrobic przynajmiej z 30 km,mam tylko problem bo mam bardzo slaba baterie i pewnie nie zapale, ale kable rozruchowe i pozycze prądu z auta - czego sie nie robi dla pzryjemnosci :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 nie ma to jak BMW... ze zlozonym lusterkiem Tomku :icon_razz: Nie mam wprawy w składaniu lusterek jeszcze a teraz tu by się przydało:) A Wy jak takie rzeczy robicie to nie boicie się że ktoś odruchowo Was zahaczy no i wtedy gleba gotowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Własnie wróciłem z krótkiej przejażdzki, coby sprzęta odgromić :bigrazz: Spotkałem gościa na chopperze i zaliczyłem pierwsze pozdrowienie w tym roku. Ale ziiiiimnooo byłooo! :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 ok 15.00 wyskoczylem na przejazdzke swoim bzyczkiem i wcale nie zmarzlem hehe . ale w drodze powrotnej juz dal sie wyczuc chlodek przelecialem ok 40km. tez jakis koles na simku mnie pozdrowil :icon_mrgreen:uwazam sezon za otwarty hihi. w sumie to skuterow masa teraz jezdzi ,nie straszne ludziom sniegi i mrozy hehe .rynek napchany tym jest i ludziska po miescie pomykaja do i z pracy czy na zakupy . hehe wreszcie w kraju sie normalnie zaczyna robic dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Wrocilem wlasnie z wakacji narciarskich Karpacz-Harrachov i ino patrze, a tu w Poznaniu wiosna! No szok! Ostatnim razem jezdzilem 28.12.2007 kiedy to w Poznaniu przyszlo ocieplenie na 3*C. Sprawdzilem przed chwila i akumulator jeszcze trzyma po 2 tygodniach wiec jutro bedzie ostra przejazdzka bo wg roznych prognoz w Poznaniu bedzie od 5*C do 9*C. NO MIÓD MALINA I OBY TAK DALEJ POZDRAWIAM WSZYSTKICH TWARDZIELI ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No i 70km nakulane :icon_mrgreen: Do pracy, z pracy i jeszcze dalo rade wyrwac sie kolo 13 zeby posmigac po ciepelku :icon_mrgreen: Miny niektorych puszkarzy albo ludzi na przystanku - poprostu bezcenne :notworthy: Jutro tez zapowiadaja cieplo wiec nie mam zamiaru pozwolic sprzetowi zapasc w letarg. No i mam nadzieje ze kogos wkoncu spotkam na moto, glupio sie jezdzi widzac tylko same puszki wszedzie ;) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dzis test szybkosciowy na A4 był :] ale jest taki ruch, jest tak zawalona autami autostrada...... cała jazda to rozpedzanie, i za chwile hamowanie bo juz auta na lewym pasie :/ Do samego zjazdu przed gliwicami jechałem ze 25 min chyba. I jescze jade na Wislance koło 100 wiec przepisowo i jakis palant w momencie wrzuicenia migacza juz znalazł sie na lewym bo tira zachciało sie wyprzedzać, parktycznie przed koło mi wjechał...chwała drogowcom za szerokie pobocza w tym miejscu.....nawte k*** do lusterka nie spojrzał. Oczy trzeba miec wszedzie, bo nigdy nie nie wiadomo. Ale przejazdzka udana, ponad 100km nawinięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dziś latałem po autostradzie Wrocław - Katowice, musiałem sprawdzić nowe dysze w gaziorach :biggrin: PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja jutro planuję zmianę oponki + jakaś jazda :wink: .Jak suka odpali oczywiście :bigrazz: .Powinno się udać więc jest szansa że dexio nie będziesz sam w tym wielkim mieście :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja dzis zaliczylem wymiane napedu i parenascie kiloskow zrobione :wink:Ladna pogoda jezdzic trza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Super pogoda dzisiaj byla i nie mozna bylo nie polatac. Caly bak wyjezdzony, az mi sie prawie znudzilo :D Jeszcze kumpla udalo sie wyciagnac na CBR'ce wiec nie bylo tak samotnie jak zazwyczaj. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy nie pozwalaja maszynie zapasc w sen ziomowy :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Paredziesiąt kilosów starszy mój bandit... Pogoda rewelacyjna. Szkoda tylko, że mimo 10 Stopni C, na drogach byla woda i bylo dośc ślisko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Niedawno wróciłem, pogoda spoko, tylko troche ślisko na zakrętach, ale pierwsze trzy dychy w nowym sezonie nabite :crossy: ...no tego mi było trzeba... :icon_razz: SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak powiedzialem tak zrobilem :crossy: poszlo 150 km na licznik devilki, dosyc fajna pododa, wszedzie prawei sucho, tylko od czasu dop czasu kluza nieduza, ale to w bocznych drogach tylko..kierowcy tez jakos tak dziwnie upzrejmi, ustepowali no i chamsta z ich strony nie doswaidczylem dzisiaj,... :icon_razz: A wiec sezon 2008 zaczety :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi