bUgI Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Wiadomosc z najnowszego biuletynu OrlenTeamu: Marek Dąbrowski ostatecznie zajął trzecie miejsce w zakończonym właśnie Rajdzie Dubaju, dzięki czemu został Wicemistrzem Świata FIM. Mistrzem został Cyril Despres. Mamy Vicemistrza :( Teraz juz tylko "fabryka" Hej, trzeba dzis wypic za to. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 No to chlup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 BRAWO BRAWO i jeszcze raz BRAWO Ja niestety dzis nie wypije bo troche choruje ale za to za tydzien podwojnie Relacja dopiero 24.35 trzeba bedzie poczekac... :lapagora: :wink: MAREK :( :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Wiadomosc z najnowszego biuletynu OrlenTeamu: Marek Dąbrowski ostatecznie zajął trzecie miejsce w zakończonym właśnie Rajdzie Dubaju' date=' dzięki czemu został Wicemistrzem Świata FIM. Mistrzem został Cyril Despres.[/b'] Mamy Vicemistrza :( Teraz juz tylko "fabryka" Fakt , teraz w fabrycznym teamie będzie siał pogrom :wink: Hej' date=' trzeba dzis wypic za to. Pozdrawiam[/quote'] Juz chłodze browara :wink: A jak tam Czachor ?? Jak wypadł?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 24 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 A jak tam Czachor ?? Jak wypadł?.4-ty w Dubaju, ale nie wiem ktory w generalce mistrzostw swiata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 ekstraw sumie troszkę szkoda że nie pierwszy-miał duże szance na mistrzostwo Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Idę do knajpy wypić za wicemistrzostwo :wink: salute :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Idę do knajpy wypić za wicemistrzostwo :( salute :( :wink: :wink: :wink: dla Marka, widze W-max ,ze po podjezdzie w Szczawnicy bardziej sie interesujesz off-roadem. Po ogladnieciu czegos takiego na "zywo" ma sie chyba wiekszy respekt do zawodnikow. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 No cały sezon był bardzo udany dla naszych rodaków. Gratulacje. Przed chwilą było o tym w wiadomościach sportowych w TVP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Brawo dla chłopaków.Marek w tym sezonie był fenomenalny, było tak blisko mistrza :wink: Jacek niestety trochę gorzej ale cóż raz się wygrywa raz sie przegrywa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Właśnie wypiłem. Nie wiem czyyje ale niech bedzie ze nowego mistrza. :())Jak cos to zaraz dopirawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Obaj są rewelacyjni! Jacek zakończył sezon w niezłym stylu - wygrał ostatni OS. Marek pokazał się do końca z jak najlepszej strony. Już nie mogę się doczekać Dakaru 2004, może być ciekawie. Szkoda, że są całkowicie przeciwni nowym cięższym potworom KTM-a, ale kto wie? Pokazali ile pracy i determinacji trzeba, aby coś osiągnąć, ale zarazem udowodnili, że jest to możliwe! Chylę czoła, puchary w górę!!! Pozdro Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 gratulacje ,brawa dla tak wspaniałych motocyklistów.Tożto nasza duma, oby tak dalej... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Października 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Tak jak wspominałem wcześniej, dzieki wynikowi Marek dostanie na Dakar'04 i na cały przyszły sezon fabryczne LC4 od KTM i jest szansa na pierwszą piątkę (może nawet pudło). Jacek IMO będzie jechał na obecnej specyfikacji i ma szansę poprawić się awansując do pierwszej dziesiątki Dakaru. Nie ukrywajmy - wicemistrzostwo świata jest super, git, extra itd, ale w ogólnej ocenie zawodnika ma zaczenie tylko jedno - czy nadaje się on do zespołu fabrycznego, czy nie. Ma znaczenie prestiżowe, ale nie marketingowe itd. Prawdziwe laury i pieniądze zbiera się za wyselekcjonowane imprezy, a do takich należy Rajd Dakaru. Wiemistrzostwo świata w rajdach terenowych dla nas kibców jest wspaniałe, ale dla samych zawodników po stokroć ważniejszy jest sam Dakar. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Idę do knajpy wypić za wicemistrzostwo :( salute :( :wink: :wink: :wink: dla Marka' date=' widze W-max ,ze po podjezdzie w Szczawnicy bardziej sie interesujesz off-roadem. Po ogladnieciu czegos takiego na "zywo" ma sie chyba wiekszy respekt do zawodnikow. :wink:[/quote'] Oczywiście, że doceniam. Bardzo cenię sobie każdy przejaw motocyklowego profesjonalizmu niezależnie czy na asfalcie czy na glebie. Choć sam wolę asfalt, to po "nowróceniu" Mańka nie twierdzę, że mnie też nie weźmie na terenowe szaleństwa. W każdym razie kibicuję naszym off-roadowcom :!: :DPS. Właśnie wróciłem z knajpy i sam się dziwię że napisałem dwaskładne zdania :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi