krolick Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Odlewniczą też już możesz sobie odpuścić... :icon_mrgreen: eee odpuscic?? toc mam termin na 20.11. cos odwolane, czy po prostu nie zapisuja? :banghead: edit: info ze strony wrodu z 2-11-2007 - http://www.word.waw.pl/Decyzją Dyrektora WORD Warszawa, z dniem 3 grudnia 2007 r., zawieszona zostaje realizacja egzaminów praktycznych na kategorię A i A1. mozna probowac sie zapisac zatem jeszcze Edytowane 6 Listopada 2007 przez krolick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 eee odpuscic?? toc mam termin na 20.11. cos odwolane, czy po prostu nie zapisuja? :banghead: edit: info ze strony wrodu z 2-11-2007 - http://www.word.waw.pl/Decyzją Dyrektora WORD Warszawa, z dniem 3 grudnia 2007 r., zawieszona zostaje realizacja egzaminów praktycznych na kategorię A i A1. mozna probowac sie zapisac zatem jeszczeMój brat zapisał się na 30/11 - podobno to były ostatnie terminy na Odlewniczej. Game over - chyba, że komuś uda się wbić na miejsce kogoś kto zrezygnował. Dziwią mnie pytania - po co jeszcze zdawać w tym roku - po prostu po to aby już MIEĆ. W większości wypadków kurs nie daje niczego poza nauką jazdy po 8-ce i wbiciem sobie do głowy tras egzaminacyjnych - więc dopiero posiadają A można spokojnie zdobywać umiejętności i doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookazh Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Kiedy orientacyjnie odwieszają na Odlewniczej? Kiedy zacząć się dowiadywać o terminy? Chyba, że można już teraz się na wiosnę zapisać. Robiłem AB w Pro-Motorze i teraz sobie w brodę pluję, że srałem ogniem i poleciałem zapisać się na zdawanie samego A, zamiast dojeździć B i załatwić wszystko za jednym zamachem. I takim sposobem mam szansę zrobić B szybciej, mimo że prawie 2 miesiące później skończę jazdy :notworthy: Edytowane 6 Listopada 2007 przez lookazh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Np. po to, ze teoria jest wazna tylko 6 miesiecy. A teorie mam juz zdana, a nie chce mi sie uczyc na wiosne 500 pytan :/ W niektórych szkołach mówią, że korzystniej jest się nauczyć dobrze przepisów, wtedy nie trzeba zakuwać już pytań :icon_mrgreen: Dziwią mnie pytania - po co jeszcze zdawać w tym roku - po prostu po to aby już MIEĆ. W większości wypadków kurs nie daje niczego poza nauką jazdy po 8-ce i wbiciem sobie do głowy tras egzaminacyjnych - więc dopiero posiadają A można spokojnie zdobywać umiejętności i doświadczenie. Ciekaw jestem, co ci przyjdzie z tego już MIEĆ jak jutro przyjdzie ZAMIEĆ :banghead: :icon_mrgreen: . W tym roku to już dużego doświadczenia raczej się nie zdobędzie i nie ma co żyłować, tylko na wiosnę dojeździć resztę jazd i zdać egzamin na samo rozpoczęcie sezonu :crossy: . Można też czas zimowy wykorzystać na poszperanie choćby po tym forum i znalezienie szkoły, w której uczą co nieco więcej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 WitkaA ja powiem tak - ten kraj jest jednak chory. Moja żonka w tamtym tygodniu miała egzamin na A w Jeleniej Górze . Oczywiście test zaliczony , plac zaliczony miasto oblała ( wtargnięcie pieszego na jezdnie na czerwonym ) Odrazu poszliśmy zapłacić za następny egz. Termin dostała zaje....... 17 grudnia. Czy to nie chore ????? Góry , zima i napewno śnieg na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 eee odpuscic?? toc mam termin na 20.11. cos odwolane, czy po prostu nie zapisuja? :icon_mrgreen: edit: info ze strony wrodu z 2-11-2007 - http://www.word.waw.pl/Decyzją Dyrektora WORD Warszawa, z dniem 3 grudnia 2007 r., zawieszona zostaje realizacja egzaminów praktycznych na kategorię A i A1. mozna probowac sie zapisac zatem jeszcze W poniedziałek rano zapisywali jeszcze na 30.11. Popołudniu już zapraszali na wiosnę. Chyba, że coś się zwolni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 a powiedzcie mi ile kosztuje prawka kta A1 bo chce sobie zrobić jak będę miał 16 lat :). tata mi mówi że ok 400 zł ale on nie wiem na 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) W niektórych szkołach mówią, że korzystniej jest się nauczyć dobrze przepisów, wtedy nie trzeba zakuwać już pytań :icon_evil: Ciekaw jestem, co ci przyjdzie z tego już MIEĆ jak jutro przyjdzie ZAMIEĆ :P :biggrin: . W tym roku to już dużego doświadczenia raczej się nie zdobędzie i nie ma co żyłować, tylko na wiosnę dojeździć resztę jazd i zdać egzamin na samo rozpoczęcie sezonu :bigrazz: . Można też czas zimowy wykorzystać na poszperanie choćby po tym forum i znalezienie szkoły, w której uczą co nieco więcej :lalag:A co jesli ktos juz umie jezdzic i chce zdac i miec swiety spokoj?Zaraz to uzasadnie:1. Na wiosne mam mature - nie chcialoby mi sie juz latac za tym prawkiem2. Jezeli zdalbym tylko na samochod musialbym 2 razy placic za wydanie PJ3. Znam przepisy. A czy np odpowiesz z miejsca bezblednie ile wynosi droga hamowania samochodu na nawierzchni bitumicznej z predkosci 110 km/h? Nie sadze ;) takie pytania trzeba wykuc :)a powiedzcie mi ile kosztuje prawka kta A1 bo chce sobie zrobić jak będę miał 16 lat D.gif. tata mi mówi że ok 400 zł ale on nie wiem na 100 %.Co szkola to inna cena. Zadzwon do najblizszej i sie zapytaj. U nas 720zl. PS. To moj 400 post :D Edytowane 10 Listopada 2007 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) A co jesli ktos juz umie jezdzic i chce zdac i miec swiety spokoj? To było wcześniej pomysleć1. Na wiosne mam mature - nie chcialoby mi sie juz latac za tym prawkiemNie przesadzaj że 2 godin z tego powodu nie znajdziesz2. Jezeli zdalbym tylko na samochod musialbym 2 razy placic za wydanie PJMotocykl to dość drogie hobby raczej-jeśli liczysz kase już przy egzaminach to współczuje później3. Znam przepisy. A czy np odpowiesz z miejsca bezblednie ile wynosi droga hamowania samochodu na nawierzchni bitumicznej z predkosci 110 km/h? Nie sadze ;) takie pytania trzeba wykuc :)Akurat takie debilizmy najszybciej w głowie się zapamiętuje-a co do innych przepisów to lepiej je znać Co szkola to inna cena. Zadzwon do najblizszej i sie zapytaj. U nas 720zl.U mnie np. 720 to całe A kosztuje A tak naprawdę to mieliście tyle czasu a tu słysze że nie było kiedy - jak wam w sezon śpieszno nie było to i przez zime bez kwitu przeżyjecie - teraz to prawko na sanie z reniferami róbcie ;-P Edytowane 13 Listopada 2007 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No tak Fenix, wszystko pieknie ladnie, ale u nas na zadupiu w moim miescie tylko jedna szkola organizowala kurs kategorii A. Wiec zaczalem kurs pod koniec maja, a egzamin zdalem tydzien temu ;) sila wyzsza Co do liczenia kasy - wiem, ze motocykl to drogie hobby. Ale te 70 zl to zawsze miloby bylo zalac do baku :)Co do ceny kursu - jedna szkola w miescie to brak konkurencji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kart Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jakby co to na Odlewniczej 3 grudnia kończą przeprowadzanie egzaminów praktycznych na A. Nie napisali tylko, kiedy orientacyjnie wznowią. WORD w Szczecinie przynajmniej konkretnie określił-do 31 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jak Wam nie przesszkadza odleglosc to zapraszam do Wroclawia tutaj robia egzaminy caly rok o ile nie pada snieg. pozdrawiam.Zgadza się, moja kumpela w poniedziałek zadała w końcu A (chyba za 4. razem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi