rybson13 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 O kurde to nieprzyjemnie, duzo zdrowia. ps. smacznego :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Zdrówka Lisenko!!! Wracaj do nas szybko, jesteśmy z Tobą!!! :icon_evil: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Bardzo mi przykro z tego powodu co się stało, taki pech i jeszcze to musiało wydarzyć się kobiecie, wierzymy w Ciebie, napewno szybko dojdziesz do pełnego zdrowia i będziesz hasała po zlotach oraz wycieczkach za miasto :D Trzymaj się i pisz jak szybko Twój stan zdrowia się poprawia(czy szybko czy bardzo szybko oczywiście), Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wracaj do zdrowia! Szczerze życzę Ci aby po tym wypadku pozostaly tylko wspomnienia bez zadnych fizycznych "pamiątek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Zszokowana byłam reakcją ludzi. Podbiegło do mnie od razu z 20 facetów.....Szkoda tylko że nikt nie spisał numerów rej. buraka :buttrock: Trzymaj fason Liseno i szybko wracaj do zdrowia... i na szosę :buttrock: Edytowane 3 Listopada 2007 przez Jack-Jawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Powrotu do zdrowia, jeżdżąc na moto codziennie mijam/-łem to m-ce nawet bym nie pomyslał że taka komedia może się stać. Tam prawie zawsze jest "korek". W każdym bądź razie wracaj Lisenko do zdrowia a żem jechał tą BeMką ;-) mogę postawić 3L gratis oleju do Dominatorka ;-).. ewentualnie proponuje pomoc chirurgiczną ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Największy ból odczułam, kiedy musieli mi wyprostować kolano, aby zdjąć kombinezon do raentgena, bo powiedziałam, że "zdechnę z bólu, ale nie dam sobie pociąć kombinezonu", z czego potem wszyscy się śmiali Dzielna dziewczyna :biggrin: !! Pozdrawiam i życzę duzo zdrowia, fajnie że Cie humor nie opuszcza nawet w tej nieciekawej sytuacji :biggrin:. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ała Liza jak to czytam to tez mnie boli - życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Trzymaj się i wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Trzymaj się, zdrowiej szybko. :D pisz też jak się czujesz i jakie są postępy w leczeniu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Życze szybkiego powrotu do zdrowia i na drogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Lisenko, szybkiego powrotu do zdrowia życze :biggrin: Do wiosny wszystko sie zagoi :D Pozdrawiam i trzym sie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Też wszystkiego najlepszego i widzimy się w Borkach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 :crossy: :clap: za postawę....Trzymaj się dzielnie i zdrowiej szybko..... :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Twarda sztuka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi