01kriters Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No to po zabawie. Mam tylko nadzieje że te F-16 jeszcze bardziej uprzykrzą życie tym półgłówkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Tor istnieje od 30 lat, a ci, którzy brali udział w tym proteście, to w większości ludzie młodzi, którzy chyba nie mają co robić i chcą zabłysnąć, a może pokazać się w TV jedziecie na mohery a w pierwszym komentarzy piszę kto naprawdę protestował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilia Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 witam mieszkam przy torze i wcale mi to nie przeszkadza popieram was w całości,walczcie o swoje mi ten hałas nie przeszkadza nie mam zielonego pojęcia co oni od was chcą sama przyjemność popatrzeć na te piękne motocykle,chyba ja jedna sie wyłamałam z tego osiedla pozdrawiam serdecznie wszystkich zmotoryzowanych :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Paranoja. Pare osob przyoszczedzilo na kupnie mieszkania (bo pewnie bliskosc toru miala wplyw na cene m2), a teraz maja wymagania, jakby w apartamentowcu mieszkalo. Hiltona im sie zapraglo. Cwierkania ptaszkow. Jak moto przejedzie ulica to placz i lament. Jak ktos uprawia sport, w miejscu do tego przeznaczonym, to sie to miejsce zamyka. Osrac ich. Zamkna tor, to jezdzic im pod oknami o 2 w nocy. Moze zrozumieja swoj blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) co sie tu martwic i tak uzywamy toru od maja do pazdziernika, o treningach nie ma tu mowy ,chodzi tylko o oficjalne zawody - nie podoba mi sie tylko tekst o wykorzystywaniu toru na oficjalne treningi i zawody tylko raz w miesiacu ale po zamontowaniu ekranow moze sie to zmienic F16 mieszkancom Przezmierowic nie przeszkadzaja, bo rzadko startuja z Lawicy, a czesciej z Krzesin po drugiej stronie Poznania :icon_mrgreen: Edytowane 12 Października 2007 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 To teraz mohery beda sie mialy z pyszna, jak im kolesie na gieesikserach i innych erjedynkach zaczna urzadzac wyscigi po okolicznych ulicach - w ramach odwetu. Strach bedzie wyjsc do kosciola, zeby po drodze nie ogluchnac. :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Może kilka konkretów. Tor Poznań oficjalnie należy do Automobilklubu WLKP którego zarząd jest sitwą z czasów komuny. Jest to zbiorowy układ "kolesi". Drugim aspektem jest fakt że do Toru należy giełda części, która z kolei należy do mafii. Chyba nikt nie wierzy, że części na giełdzie pochodzą z rozbitych aut z zachodu :lalag: Kiedy władze Poznania chciały kilka lat temu zlikwidować giełdę części wytarczyło postraszyc kogo trzeba paroma telefonami itp. sztuczkami i giełda "kwitnie" do dziasiaj. Jaki z tego morał? Realnym sposobem przywrócenia "nam" toru jest chyba postraszenie paru moherów i zarząd Toru.Potrzebne narzędzia: BMW serii 7 najlepiej czarne, i kilku krnąbrnych "żołniezrzy".Efekt gwarantowany!Inne sposoby dialogu jak widać w naszym zacofanym i zaściankowym społeczeństwie nie dają efektów. :flesje: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Kolejny przykład ataku moherów: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?A...UJSCIE/71007013 Wracając do tematu to te protesty można porównać do sytuacji gdybym kupił mieszkanie przy Marszałkowskiej i domagał się zamknięcia jej dla ruchu bo okna nie mogę otworzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Kolejny przykład ataku moherów: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?A...UJSCIE/71007013 Wracając do tematu to te protesty można porównać do sytuacji gdybym kupił mieszkanie przy Marszałkowskiej i domagał się zamknięcia jej dla ruchu bo okna nie mogę otworzyć ... Wiesz, ruch samochodów może być, ludziom przeszkadzają motocykle :crossy: . Mieszkańcy mego budynku chętnie zakazaliby poruszania sie motocykli na odcinku Rondo Dmowskiego --> Królewska. Stawiając czasami moto pod blokiem dostałem zjebę, że przez takich jak ja spać nie mogą, oczywiście przekazałem im wyrazy współczucia :clap: . Biedni ludzie, nie przeszkadza im pracująca instalacja klimatyzacji na dachu Empiku Junior :lapad: , hałas samochodów, odgłosy ulicy ---> bo przecież to nic przy pracy silnika motocykla :biggrin: W letnie wieczory naprawdę dobiegają odgłosy rodem z Toru Poznań :biggrin: dlatego mam zawsze otwarte wszystkie okna :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 W letnie wieczory naprawdę dobiegają odgłosy rodem z Toru Poznań :icon_biggrin: dlatego mam zawsze otwarte wszystkie okna :biggrin: Hehe, skądś to znam...Mieszkam przy KENie ale niestety między moim blokiem walneli blok... Teraz jak słyszę piękny głos moto to lecę do okien i widzę zasraną budowę... ehhhh no i słabiej słychać... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Żenada, ale moim zdaniem zamknięcie toru nie przejdzie. Zbyt wiele znaczących osób i firm utopiło w wyścigach zbyt duże fundusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Chyba wszędzie są mohery :D u mnie jest to samo.Mówią że specjalnie mam tłumnik odkręcony i jeżdże chcociarz jest fabryczny.Oczywiśćie dzwonia na policje i czasem machają łopatami i palcami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Chyba wszędzie są mohery :buttrock: u mnie jest to samo.Mówią że specjalnie mam tłumnik odkręcony i jeżdże chcociarz jest fabryczny.Oczywiśćie dzwonia na policje i czasem machają łopatami i palcami :crossy: Zamontuj sobie taki duuuuży krzyż na przodzie i pokaż się kilka razy w pierwszym rzędzie na mszy. Zobaczysz jaki będzie efekt :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Chyba wszędzie są mohery u mnie jest to samo.Mówią że specjalnie mam tłumnik odkręcony i jeżdże chcociarz jest fabryczny.Oczywiśćie dzwonia na policje i czasem machają łopatami i palcami Jeżeli twój motocykl brzmi jak większość małych pojemności przerobionych na "sportowo" to sam bym Ci wygrażał łopatą jakbyś jechał... Co innego basowy dzwięk motocykla a co innego pierdzący i bolący uszy dzwięk jakiejś małej pojemności, która w dodatku dosyć powoli się oddala. NIE dla głośnych skuterów i małych pojemności! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ostatnio chyba jakies przesilenie, wyjechalismy w niedziele na moto i jakis stary dziad tak na nas trabił i wrzeszczał jak staliśmy na swiatłach ze pomogło urwanie lusterek i odcisk karbonowych osłon z mojej rekawiczki na jego niewyparzonej gębie. Protest Przeźmierowa można załatwic w inny sposób. Zbiera się ekipa jakna zlot i jezdzi w kółko emitujac przy tym w h*j spalin i hałasu. Co moga zrobic? Oni mogą panu majstrowi skoczyc. Gdzie? Tam gdzie moga pana majstra w dupę pocałowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi