Bartek.M Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ja mam wersję szosową, max leciałem 150 km/h ale przyklejony do baku z twarzą w zegarach :banghead:. Przyznam racje powyzej 120 miota po drodze motocyklem jakby się jechało na byku, za lekkie moto i za cienkie lagi ja na takie prędkości. Spalanie od 5 do 7 literków średnio 5 przy jeździe max 100. Kiedyś spalił mi 4 litry ale jechałem za Junakiem 70 km/h. Spalnie oleju 100 ml na 100 km, wzrasta przy jeździe po mieście i przeciąganiu na biegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakintek Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 bartek.m, spala Ci 100ml oleju na 100km? chyba na 1000?A paliwka moj zje ok 5-6 litrow, oleju nie wiempredkosc max tez jeszcze nie wiem, ostatnio jechalem 130 ale po drodze latal jak Zyd po pustym sklepie :biggrin: Trzeba przyznac ze te silniki niczym nie moga sie pochwalic, spalanie duze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 No to jakos troche za duzo 100ml na 100 km:) Nie wiem ile moj lyka oleju,ale zrobilem ostatnio nim jakies 600 km w dwa tyg. i nie zuzyl za wiele oleju choc przebieg juz po 60-tce:) Lancuszek sprzeglowy, gdziek kupic????? Cos do poczytania http://chudzikj.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 fajna stronka o moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 plannuje wymienic w najblizszej przyszlosci pierscionki zbierajace, ale juz widze ze bedzie problem z zakupem:(kilka tele z zapytaniem , niestety nie maja;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Wymiana : -olej -pierscienie -regulacja gaznikow(wymiana zaworkow itp) -uszczelnienie przednich amorkow -uszczelek silnikowych ( glowica, cylinder,pokrywy) - linki obrotomierza -filtry To wszystko za ok 800 zl ??? Co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewix Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Witam!Chciałbym Wam przedstawić motor mojego taty,jest to Kawasaki Kz 440 z 1983roku,motor nabyty przypadkowo.Bardzo wygodny,w zeszłym sezonie padła panewka,a poza tym sprawuje się super.Denerwować może tylko ciaptający łańcuszek sprzęgłowy...Zdjęcia: w podpisie...Poszukuję łańcuszka sprzęgłowego,jeśli ktoś by miał jakieś namiary gdzie moge takowy zdobyć to byłbym bardzo wdzięczny :) Pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2008 przez Lewix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 To masz ten sam problem co ja:( Rowniez poszukuje lancuszka sprzeglowego...wysle znajomego do sklepu w niemczech, bo tam dostane go bez problem, jedynie to cena moze byc klopotem:( Jak bede ja znal to napisze co i za ile:) Moze w jakis sposob bede mogl pomoc w zakupie...:) Gdzie te zdjecia?????????? Juz znalazlem te zdjecia:) Szczerze powiedziawszy to obdzwonilem kilka sklepow z czesciami i niestety ni e maja lancuszka:( Gdyby Ci sie udalo znalesc jakies dojscie to rzuc temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewix Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ok,jeśli będzie będe miał jakieś info na ten temat to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Zadzwońcie do Probike, ci idioci są oficjalnym importerem części do Kawy. Kiedy zamówicie, zadzwońcie za kilka dni i zapytajcie czy dana część nie jest na tzw. "back orderze", jak jest to poczekacie sobie ok. miesiąca na części, gdyż ich nie ma w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 w Łodzi jest hurtownia hart .http://www.hartphp.com.pl/index.php?go=1 spróbuj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmerc Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jakby ktoś szukal gaźników do 440 to proszę link http://moto.allegro.pl/item402217657_kawas...4r_gazniki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Flawiusz Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Powiedzcie mi koledzy czy może macie jakiś link do instrukcji jak wymienić uszczelniacze w lagach i ile oleju się do nich wlewa (kawa ltd 454) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Poszukaj instrukcji. Ja podawałem na tym forum kilkakrotnie linki. Jedna fabryczna, druga Haynesa. Tam masz wszystko opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmerc Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Mam do Was dwa pytania czy ktoś z Was może przerabiał temat odblokowania mocy w EN500 i czy ktoś zmieniał kierownicę na jakąś akcesoryjną czyli szerszą i niższą, bo ja myślę nad zmianą bo po dłuższej trasce łapki mnie bolą od takiego nieergonomicznego ułożenia dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi