andymotors Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Chociaż jestem wielkim miłośnikiem dwusuwów to dla Twoich potzreb lepiej się chyba sprawdzi 250 4T. Ale KTM EXC 200 też nie jest zły do tego, z tym, że jest ich mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 też mi sie tak wydaje najlepszym wyborem w tej sytuacji by był EXC-F 250 jednakże nie wiem czy kwota 10 tys zł wystarczy na taki pojazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 kup sobie konia tego co masz w avatarze kolego. To miało być śmieszne, czy złośliwe? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 ja z własnego doświadczenia wiem ze 250 4T jest bardzo wymagająca i droga pod względem utrzymania, serwisu. Kupisz padake to licz się ze ze 3kola wpakujesz. Ale decyzja należny do ciebie. 250 4T sa dla ludzi którzy wiedza czego chcą i maja kilka grządek kapuchy inaczej nie ma co sie pchać Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Co wybrać 2t czy 4t a dokładniej ktm exc 200 czy moze honda crf 250 budżet do 10 tysiecy. Jeżdże róznie. głownie lasy czyli rózne podjazdy, zjazdy, hopki, zakręty itp. Co polecacie?? pzdr :banghead: Tak jak wspomniano wyżej crossowa 250 4T to droga zabawka, chyba najdroższy w utrzymaniu w tym sporcie, poza tym to cross ze wszystkimi jego plusami i minusami (z przewagą minusów) "średnio" nadający się do lasu. EXC200 to h.enduro pełną gębą idealnie nadający się do terenów przez Ciebie podanych, poza tym tańszy w utrzymaniu i prostszy w serwisie( spróbujcie wydobyć gaźnik z CRF250 :icon_mrgreen: ) pod względem masy podobne, ale nisko położony środek ciężkości w EXC200 daje wrażenie jazdy na rowerze z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 EXC-f 250 to najsłabsze moto w stawce, miałem z nim styczność i nie polecam. Nowe modele tak. ale za 10 tyś takiego nie kupisz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarek17 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nom słyszałem ze pierwsze exc-f 250 to troche muły. Ale myśle poważnie o ktm exc 200, i mam na oku tego http://www.allegro.pl/item942932330_ktm_ex...ife_raty_1.html , może mi ktoś cos powiedziec o firmie mx life z gubina która sprowadza motory?? i jeszcze pytanie odnosnie exc 200, jak on się zbiera od dołu, duża jest różnica mocy w dolnym zakresie obrotów miedzy 125 a 200? Słyszałem że dól podobny do 250 ale chciałbym aby wypowiedziały sie osoby, które mialy doczynienia z tym silnikiem. pzdr ;) kup sobie konia tego co masz w avatarze kolego. na pewno byłby najmniej awaryjny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ostatnio jeździłem 125 exc i mogę powiedzieć, że nie ma dużej różnicy w porównaniu z 200, moze to dlatego że ostatnio jeżdże tylko po lodzie i śniegu, a setą jechałem po asfalcie... ale myśle że śmiało możesz szukać exc 125 lub 200 byle w dobrym stanie, na pewno sie nie zawiedziesz pzdr Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Jeśli chodzi o firmę z Gubina to "słyszałem" nie za ciekawe opinie na temat ich motocykli. 200 exc ma dół bardzo podobny do 250 i wagę setki, ogólnie bliżej jej do 250-tki osiągami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andymotors Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Na innym forum (nie wiem czy powinienem podawać nazwę) była mowa o firmie MX Life z Gubina. Wypowiadali się całkiem pozytywnie na ich temat ludzie, którzy mieli z nimi styczność. Ale za to całkowitym przeciwieństwem tej firmy jest firma MX Generation również z Gubina i ponoć każde ich moto to odpicowana padaka. Pisze o tym co wyczytałem z innych źródeł, więc nie bijcie mnie jeśli uważacie, że jest inaczej. Komarek17, jeśli chcesz więcej info o MX Life, to wal na PW, to Ci prześlę link do wątku z tamtego forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ja też słyszałem że motory picowane tylko pod sprzedaż, ale nie potrafię powiedzieć która to firma z tych dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Ja też słyszałem że motory picowane tylko pod sprzedaż, ale nie potrafię powiedzieć która to firma z tych dwóch. A to czego się spodziewałeś po polskich handlarzach ? :bigrazz: ;) Robią przy moto tylko to, co trzeba zrobić żeby za kilka dni klient nie miał problemów z motocyklem. Byle jako takiego zaufania nie stracić ;) Edytowane 15 Marca 2010 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 A to czego się spodziewałeś po polskich handlarzach ? :bigrazz: ;) Robią przy moto tylko to, co trzeba zrobić żeby za kilka dni klient nie miał problemów z motocyklem. Byle jako takiego zaufania nie stracić ;) Nie obrażaj mnie bo ja też ściągam motocykle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Nie obrażaj mnie bo ja też ściągam motocykle ;) Nikogo nie miałem zamiaru obrazić ale zagadnienie "handel" nie jest mi obce wiem "jak to się kręci" ;) Edytowane 15 Marca 2010 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nikogo nie miałem zamiaru obrazić ale zagadnienie "handel" nie jest mi obce wiem "jak to się kręci" ;) To się tak kręci jeśli piekarz bierze się za handlowanie motocyklami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi