Katsumoto Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) jeżeli masz zamiar kupić nowe (pewnie te od Murzyna ze sklepu kolo bloków) to nie bierz 250, każda nawet jak ja odblokujesz to po prostu nie jeździ (wg mnie jest za słaba), bierz 450 bez zastanowienia Edytowane 4 Września 2008 przez Katsumoto Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 bierz 450;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis-a Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 chyba ze wr 426 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpust Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 tylko nie wiem czy dam se rade z 450a jeśli 450 t0 co lepsze exc czy wr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) tylko nie wiem czy dam se rade z 450a jeśli 450 t0 co lepsze exc czy wrstarsze roczniki to WR, bo wogole w pierwszycj latach produkcji wyczynowych 4t yamaha miała najmniej chorób wieku dziecięcego Edytowane 4 Września 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wymiatacz Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 po kmx 125 bierz Wr250f , nie słuchaj opinii ludzi którzy nie jeździli na Wr 250 i mówią że sprzęt jest za słaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 po kmx 125 bierz Wr250f , nie słuchaj opinii ludzi którzy nie jeździli na Wr 250 i mówią że sprzęt jest za słabyale jednak te 35 koni może być mało,wszystko zależy od umiejętnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 najpierw to sie zastanow jak i gdzie chcesz smigac. Moim zdaniem to podstawa bo nie bedzie ci potrzeba mocy 450 w ciezkim terenie ani na torze (chyba ze jestes wymiatacz) a jesli jakies wieksze przeprawowki i dluzsze dystanse to bierz 450. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Sam mam 125 i na torze przymierzyłem się do motocykli >250 i muszę powiedzieć, że to potwory których opanowanie zajmie dłuuuugi czas.Z całą stanowczością przychylam się do opinii, że ćwiara cross (2T) wystarczy w zupełności... Edytowane 5 Września 2008 przez slo_mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) po kmx 125 bierz Wr250f , nie słuchaj opinii ludzi którzy nie jeździli na Wr 250 i mówią że sprzęt jest za słaby po pierwsze napisałem ze Wg MNIE, a po drugie sam chyba nie jeździłeś bo wychodzisz z założenia ze dla Ciebie wszystkie 250 4T maja porównywalna moc czy to CRF, SX-F WR-F EXC-F czy nawet XR :] ja jeździłem na niej 1h w naprawdę wymagającym terenie i ona NIE JEŹDZI i zdania nie zmienię :banghead: Edytowane 5 Września 2008 przez Katsumoto Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wymiatacz Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 sam chyba nie jeździłeś bo wychodzisz z założenia ze dla Ciebie wszystkie 250 4T maja porównywalna moc czy to CRF, SX-F WR-F EXC-F czy nawet XRHAHAHA przeczytaj uważnie mój post, bo ja nigdzie tego nie napisałem. Ja jeździłem WR'ką z odblokowanym wydechem , która zbierała się bardzo ładnie. Myślę że po kmx 125 taka Wr250f Ci starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 HAHAHA przeczytaj uważnie mój post, bo ja nigdzie tego nie napisałem. Ja jeździłem WR'ką z odblokowanym wydechem , która zbierała się bardzo ładnie. Myślę że po kmx 125 taka Wr250f Ci starczy.wystarczy... co nie znaczy ze zapewni maximum frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 dobra spoko, ja to tak zrozumiałem, ja tez full odblokowana w wydechem Higashi, w sumie możne i racja ze po takim kmx'ie lepiej się przesiąść na 250 w 4T bo w sumie nie wszyscy zaczynali od 4T, a to inna jazda. Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpust Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 To chyba kupie 250 a po jakimś czasie zmienie.Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 dobra spoko, ja to tak zrozumiałem, ja tez full odblokowana w wydechem Higashi, w sumie możne i racja ze po takim kmx'ie lepiej się przesiąść na 250 w 4T bo w sumie nie wszyscy zaczynali od 4T, a to inna jazda.bo mniej emocjonująca :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi