przemo650 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam! chce kupic sobie jakies enduro typu (dominator,dr650rse,pegaso,tener) zeby miało owiewke z przodu... jednak nie wiem co wybrac! do wydania mam 6000zł POMOCY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam! chce kupic sobie jakies enduro typu (dominator,dr650rse,pegaso,tener) zeby miało owiewke z przodu... jednak nie wiem co wybrac! do wydania mam 6000zł POMOCY...bierz tenere to jest sprzet nie do zajechania poprostu... kolega z ekipy ma 600 i katuje w terenie równa z crossowkami co on na tym robi to szok a ona to dzielnie znosi... i z tych wszystkich ww najlepiej nadaje się do jazd w terenie i na ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamss Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ktm 300 EXC słyszałem że dobre moto ale w jakiej cenie? PS. Ścisk w dłoniach mam także nie ma co sie martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo650 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 tylko ze mnie jakos do dr ciagnie.... :) i własnie sam nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Tenera 600 ( czyli stara XT z owiewka ) - ale ciezko trafic na model z owiekwkami bo te sie latwo lamia , bo chyba kolega nie mysli o XTZ 660 Tenere bo to sie ma do terenu jak pies do jeza, Z takich dualowych sprzetow to najmniej owiewkowy jest stary model KLR 650 A, B , mala owiewka z przodu dzielnie daje rade do 140 km/h. Dobry i zadbany model posluzy dlugo i bezawaryjnie. Pozatym XT , XTZ 660 to muly , chociaz trwale. Co do DR ki to wlasnie ich popularnosc nie swiadczy o ich bezawaryjnosci , a stara DR cierpi na bardzo wiele chorob wrodzonych , chyba ma ich najwiecej ze wszystkich motocykli dualowych. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) polecam DR350 najlepiej poszukaj wersji N :) Edytowane 26 Czerwca 2008 przez john_00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ktm 300 EXC słyszałem że dobre moto ale w jakiej cenie? PS. Ścisk w dłoniach mam także nie ma co sie martwić Nie bede wnikal na czym..albo jak trenowales :) W tej kasie szukaj jakiejs DR 350! powinienes wyrwac w miare ladna sztuke :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 metka,deka,dianabol.... :) chcesz zostać pastrana to kup! :D kolega chce crossowke,zresztą pisze że ma kase na remonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tenera 600 ( czyli stara XT z owiewka ) - ale ciezko trafic na model z owiekwkami bo te sie latwo lamia , bo chyba kolega nie mysli o XTZ 660 Tenere bo to sie ma do terenu jak pies do jeza, Z takich dualowych sprzetow to najmniej owiewkowy jest stary model KLR 650 A, B , mala owiewka z przodu dzielnie daje rade do 140 km/h. Dobry i zadbany model posluzy dlugo i bezawaryjnie. Pozatym XT , XTZ 660 to muly , chociaz trwale. Co do DR ki to wlasnie ich popularnosc nie swiadczy o ich bezawaryjnosci , a stara DR cierpi na bardzo wiele chorob wrodzonych , chyba ma ich najwiecej ze wszystkich motocykli dualowych.ależ nie mowa o 600 bardzo dobry sprzęt :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 oj ale chyba samym uściskiem w dłoniach nie za wiele zdziałasz, i proponuje albo nie odpowiadać na takie posty, jak by dał do co kupić to ok no ale burdel sie robi straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Poszukaj jakies DR 350 bez papieru,puzniej ją maxymalnie odchudz i spokojnie polatasz,da sobie rade na torze a do lasu 4T jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jeśli interesuje Cię Hard Enduro za 6 tys oddam Ci swojego Husaberga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 a mi co polecicie ? szukam czegoś teraz,obecnie mam kdx :)fundusz hm 5500 :) :) (nie więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 a mi co polecicie ? szukam czegoś teraz,obecnie mam kdx :Dfundusz hm 5500 :D :) (nie więcej) hmm może jakiś skuterek ? :) Może byś tak napisał dokładnie do czego chcesz używać moto ? 2t czy 4t enduro czy cross, a moze hard enduro! Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 skuter raczej nie2T cross...tylko właśnie się zastanawiam nad 125 czy 250... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi