Ptaku Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 [...] wsiadłem na varadero 1000 patrzę na zegarku 120 i nic wiatru po dojechaniu do Łodzi nie bolały mnie nawet plecy nie muwiąc o barkach jazda zupełnie inna mam 189cm i ten typ akurat mi pasował [...] Miałem okazję jechać podobnym typem bo TDM900 - i zgadzam się że wygodny, dobra ochrona przed wiatrem itp. ale jednak wolałbym coś surowego,bez szyby. Po pierwsze dlatego że podoba mi się taka surowa linia motocykla a po drugie brak szyby ogranicza mój apetyt na prędkość :icon_twisted: A może coś takiego: http://moto.allegro.pl/item1193650380_yama...n_bdb_raty.html ? Śmigam często z kolesiem, który właśnie to ujeżdża. Wygląda dobrze, bardzo fajnie jeździ w zakrętach, tylko to czerwone pole przy 6K RPM mi nie pasuje, ale za to kardan i Vka. Moc nie powala na kolana chociaz momentu ma sporo i czuc go, tak samo jak mega wibracje. No wspominałem już w tym wątku o bulldogu - jeden z moich typów - ostatnio nawet się do jednego przymierzałem - niestety nie jechałem. A tak na marginesie bulldog podobno w 100 procentach bezwypadkowy ... ale jakoś dziwnie kierownica w lewo skręcała się normalnie a przy skręcie w prawo przełączniki uderzały o bak :banghead: Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Na czyms takim beda bolaly na pewno rece :bigrazz: Surowiej juz sie nie da... http://allegro.pl/item1193022451_suzuki_sv...uig_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Na czyms takim beda bolaly na pewno rece :bigrazz: Surowiej juz sie nie da... http://allegro.pl/item1193022451_suzuki_sv...uig_okazja.html Da się surowiej :biggrin: . Wystarczy na Monstera wsiąść. A ręce nie bolą :crossy: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Miałem okazję jechać podobnym typem bo TDM900 - i zgadzam się że wygodny, dobra ochrona przed wiatrem itp. ale jednak wolałbym coś surowego,bez szyby. Po pierwsze dlatego że podoba mi się taka surowa linia motocykla a po drugie brak szyby ogranicza mój apetyt na prędkość :icon_twisted: No wspominałem już w tym wątku o bulldogu - jeden z moich typów - ostatnio nawet się do jednego przymierzałem - niestety nie jechałem. A tak na marginesie bulldog podobno w 100 procentach bezwypadkowy ... ale jakoś dziwnie kierownica w lewo skręcała się normalnie a przy skręcie w prawo przełączniki uderzały o bak :banghead: Możesz popatrzeć jeszcze na XJR 1300 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Brzydkie te monstery jak nie wiem co :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinc Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A ja będę uparcie pisał - Trampek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 kolega jezdził intruzem 1400 i wskoczył na buldoga. silnik od choppera tylko w mądrzejszym zawieszeniu. chlopak stwierdził ze chyba go poje**o ze jezdził na armaturze. :) generalnie kilka rund rozpoznawczych raczej wskazanych Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Myślałem, że im bardziej się zagłębię w tematykę motocyklową tym pewniejszy będę tego jakim motocyklem chcę jeździć, tymczasem jest zupełnie odwrotnie. Mój garaż będzie musiał gromadzić kilka sprzętów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 jak cie stac to dlaczego nie Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 dwa, a lepiej trzy sprzęty to absolutne minimum! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Chyba mogę napisać, że trzeci w drodze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Panowie nie chwalmy się ilością tylko jakością i tu chodzi o to na co zamienić Edytowane 9 Września 2010 przez Robertso444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a ja na szybko odpowiem też... jak wiesz kupiłem Kawasaki Versys... 650ccm 2cyl. rzędówka... i jestem zachwycony.... kumpel z Shadowki przesiadł się na nowego Trampka - jest zachwycony... kumpel - RPoint - z Intruza na V-Stroma 1000 - właśnie go obniża... kumpela z Virago 535 na Bandita 600 - zadowolona... kumpel z Dragstara 650 na Varadero 1 litr - objechał nim właśnie Afrykę - zadowolony.... kumpel HD Electre (choć trudno powiedzieć czy zamienił bo ma 2 następne sprowadzone do sprzedania i czasami jeździ) - na Varadero 1 litr... - objechał Afryke :-P -------------------------------------------------- a przy okazji 3 znajomych kupiło niedawno... V-Stromy... -------------------------------------------------- morał z mojej wypowiedzi.... Soft enduro turystyczne... - na Polskie drogi OK... Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 morał z mojej wypowiedzi.... ...jest taki, że i tak wszyscy skończycie na GSach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ...jest taki, że i tak wszyscy skończycie na GSach :icon_twisted: Jest to bardzo prawdopobone :) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi