Aśka Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 hej Misiaczki :) skoro juz zamknęliśmy sezon ogniskowy, a pogoda jaka jest-kązdy widzi, to może by tak ofizjalnie otworzyć sezon zimowy? :flesje: czy ktoś jeszcze jest ZA? :) tradycyjnie proponuję tesco o 19(później to już drewna, a może nawet lasu nie znajdziemy po ciemku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jestem ZA :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) o 19 już jest ciemno.Ja mam akurat tego dnia doszkalanie o konikkonika do 18 więc albo będę na moto, co jest kiepskim pomysłem :) albo się i tak spóźnię. No ale pewnie będę. Edit. do godziny 18, wiec na ognisko nie dam rady wcześniej niż na 20. Edytowane 29 Września 2007 przez turtel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 za a nawet zaza :) :) o 19 już jest ciemno.Ja mam akurat tego dnia doszkalanie o konikkonika do 17 więc albo będę na moto, co jest kiepskim pomysłem :clap: albo się i tak spóźnię. No ale pewnie będę. to ty się lepiej spóźnij :flesje: kazdy kupuje paczkę drewna kominkowego w TESCO (z tych co się spóźniają i nie zbierają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 kazdy kupuje paczkę drewna kominkowego w TESCO (z tych co się spóźniają i nie zbierają)słuszna koncepcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Kto mnie przenocuje? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) porzyczę Ci spiwór do - 20 i namiot :flesje: będę spał obok :) no jak powiesz, że jedziesz to może żonka pozwoli takiego pijaka na jeden dzień ze śniadaniem przygarnąć. Parking dla moto też się znajdzie. Oczywiście jak zaczniesz podrywać Aśkę to masz wpierdol i śpisz na ziemi :wink: Edytowane 29 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Kto mnie przenocuje? :flesje: U mnie na pradze koledzy sie Toba zaopiekuja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 mam wyjazd sluzbowy, wiec bede z Wami tylko duchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 na prośbe ogółu zmieniam datę na sobotę. bo mi zrzędzą, marudzą, że po pracy, że wyjazdy, że szkolenia.... :icon_rolleyes: i jeszcze jedno pytanko-bo o tej 19 to juz też pewnie ciemno będzie.... co powiecie na 18? to nieludzka(nie Lucka) pora na początej imprezy, ale może chociaż kilka patyczków znajdziemy ;) Adamie-o nocleg się nie martw-coś sie wymyśli :D Marcinie-Ty mój stróżu moralności :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 :eek: generalnie sprawa ma się tak, że z noclegiem nie bedzie problemu, z sobotą też nie i zostawieniem moto też :P . Z drewnem też nie będzie problemu, namierzyłem duże zwaliska drewna w okolicy, nawet jak ktoś wpadnie o 19:00 to da radę coś przynieść (msiało coś wiać ostro :D). Ponieważ to sobota, to myślę, że godzina 18:00 jest bardzo dobrą godziną. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 zmien jeszcze termin na niedziele a i ja sie pojawie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 zmien jeszcze termin na niedziele a i ja sie pojawie :banghead: Zmien jeszcze termin na przyszly rok a i ja sie pojawie :P :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 wpadłem jeszcze na świetny pomysł, może jak będzie ładna pogoda, to w sobotę coś pojeździmy tak do 16:00 jakiś dystans do 100 km z przerwą na jakieś jedzonko? Może okolice zegrza, albo kampinosu. Z resztą jestem otwarty na propozycje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 wpadłem jeszcze na świetny pomysł, może jak będzie ładna pogoda, to w sobotę coś pojeździmy tak do 16:00 jakiś dystans do 100 km z przerwą na jakieś jedzonko? Może okolice zegrza, albo kampinosu. Z resztą jestem otwarty na propozycje :crossy: Zacznij zaklinać pogodę. :smile: Jak nie będzie zbyt wilgotno to i ja swoje stare kości ruszę. :) Wdupiemamto gdzie, byle po asfalcie. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi