Olsen Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Pocieszyc Was? W Japonii, gdzie obecnie przebywam, limit predkosci dla piecdziesiatek wynosi 30 km/h. :icon_mrgreen: Oczywiscie wiele osob rasuje swoje skuterki. Wczoraj rozmawialem z takim jednym gosciem (w moim wieku - tu tego typu pojazdy traktuje sie uzytkowo) dosiadajacym stuningowanego skutera 50 ccm i powiedzial, ze policja potrafi sie przyczepic, jak namierzy piecdziesiatke poruszajaca sie z niedozwolona predkoscia, np. 60 km/h.Tak wiec w Polsce nie jest chyba az tak zle. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Nie potrafię sobie wyobrazić jak dostaje mandat za przekroczenie o 20km/h dozwolonej prędkości na komarku :biggrin:P.S. A co do tego rasowania, drogie tam mają części tuningowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja kiedyś jechałem ogarem z kumplem na pace i miałem piwo wypite, oczywiście bez świateł,a tu policja nas zatrzymuje, chciałem uciekać bo bałem się, że się prawka pozbędę, ale policjant złapał mojego kumpla za ramie i musiałem się zatrzymać. skończyło się na tym, że sprawdził mi dowód rejestracyjny i kazał mi światła włączyć. A na koniec jeszcze mi szerokiej drogi życzył :lalag: Moim zdaniem polskiej policji nie ma się co bać i lepiej się zatrzymać, no chyba, że się na rowerze jedzie to lepiej uciekać bo do rowerzystów to się zawsze mają o co doczepić <hahaha> (przynajmniej w mojej wsi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Wyje*ał sie bo policjant go specjalnie wepchnąl w rów, ty też byś sie wyje*ał. Ciekawe jakie konsekwencje go spotkały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteam Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 O czym on myślał. Przed samochodem to by jeszcze uciekł, ale przed motorem-co za idiota. P.S. Zna ktoś może nutę w tle. pozdr. cypress hill "I Ain't Goin' Out Like That" z płyty "Black Sunday" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Tu byłem: Moderator Proszę o kulturalną dyskusje na temat FILMIKU ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 limit predkosci dla piecdziesiatek wynosi 30 km/h.Dlatego jak jadę szybciej niż 30 km/h to mi czerwona dioda mryga :D Tak myślałem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ale przygody. filmik spoko. slyszalem ze kidys kolo na motorynce uciekl przed radiola. uciekal po osiedlu i przejechal przez mostek przez jakis strumyk czy cos takiego i oni go nie zlapali :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 moze gdyby znal teren, wjechalby w jakis las, a tam moto policji bylo by ciezko :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 miał niefart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 hehe ja hulajnogą uciekałem. Mój kumpel ze mną motorynką spieprzał i zwialiśmy. Byłęm świadkiem jak kolo traktorem zwiewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Po co uciekal. Gdyby sie zatrzymal to by prawdopodobnie tylko go nastraszyli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 he he filmik spoko ja bym stanol legalnie mialem juzkilka kontroli na 125 na 50 jeszcze perfidnie napis 125 na garku i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 he he filmik spoko ja bym stanol legalnie mialem juzkilka kontroli na 125 na 50 jeszcze perfidnie napis 125 na garku i nicA znajomy miał ostatnio wypadek na TZR 50 i mu całe moto rozebrali bo myśleli że to 125... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 WitamUciekl by bez zadnego problemu skoro wdzisiejszych czasach potrafią uciec nawet wiezniowie z Kutna ktorym wystarczylo kraty przepilowac.........nawet jak uciekal bym swoja suka to i tak bym mogl uciec skoro niektorym udaje sie nawiac w piechte ale dla mnie to glupota skoro mam tablice z tylu czytelna i itak mnie odnajda :D napaczatku filmu strwierdzilem ze im ucieknie i stalo by sie tak gdyby bylo duzo gesto roztawionych drzew wtedy moto policyjne bylo by za szerokie i mialo by klopoty w manewrowaniu ale gdyby to byla laka to by gowniarz na motorowerze nie mial zadnych szans zwarzajac na to iz moto policyjne ma grube oponki(bierzniki) i Policjanci sa dokladnie przeszkoleni hehe choc dawalem mu na poczatku 80%szans na ucieczke bio nie liczy sie predkosc a spryt i opanowaniePozdr. MUMA666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi