rafael Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) Siema chłopaki,Napisze tutaj bo w sumie może się to przydać... jakie klocki polecacie na błoto?bo teraz miałem EBC takie czerwone i po miesiącu juz są same blachy,chciałem kupić jakieś klocki żeby wytrzymały chociaż 2 miesiące jezdy bo błocie(wieeeeeelkim) :) Edytowane 7 Lipca 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Siema chłopaki,Napisze tutaj bo w sumie może się to przydać... jakie klocki polecacie na błoto?bo teraz miałem EBC takie czerwone i po miesiącu juz są same blachy,chciałem kupić jakieś klocki żeby wytrzymały chociaż 2 miesiące jezdy bo błocie(wieeeeeelkim) :) Może delty? Ja właśnie zakupiłem komplet, w dosyć przyzwoitej cenie, za miesiąc dwa zdam relacje na temat ich wytrzymałości :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 moje delty tez lepiej sie trzymaja niz EBC.ale Nitoman radzi Goldfreny niebieskie. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Nitoman radzi Goldfreny niebieskie.Ja mam goldy i są całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja mam goldy i są całkiem całkiem.wszystkie są całkiem całkiem jak sie kupi twarde jak huuuuj :icon_mrgreen: a po miesiącu zostają same blachy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 FERODO albo LUCAS. Tylko te wyższe modele że tak powiem. Kosztują trochę więcej ale super dają rade!Pozdro, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) FERODO albo LUCAS. Tylko te wyższe modele że tak powiem. Kosztują trochę więcej ale super dają rade!Pozdro, MaciekFerodo juz kolega z ekipy miał po 100zl jakieś to tak samo tyle ze wytrzymały 1 wypad więcej od moich... kurde mogą być jakieś mega twarde byle by sie błotu potrafiły oprzeć i wodzie po przedni błotnik :) Edytowane 7 Lipca 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) nissin, drogie ale dają radę , przelatane ponad 3,5 tys i jeszcze nie dotarte 4T rulez :crossy: btw zadużo hamulców używacie że tak ścieracie , chociaż miesiąc czasu to niezły wynik, na jednym cc potrafiłem nowe klocki do gołej blachy zajechać :]chodzi o tył ma się rozumieć Edytowane 7 Lipca 2008 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) nissin, drogie ale dają radę , przelatane ponad 3,5 tys i jeszcze nie dotarte 4T rulez :)btw zadużo hamulców używacie że tak ścieracie , chociaż miesiąc czasu to niezły wynik, na jednym cc potrafiłem nowe klocki do gołej blachy zajechać :]chodzi o tył ma się rozumiećNo....nie bede się kłucił z tym że 4T lepiej hamuje się zgodze :) nich wam będzie ale w CR musze uzywać hamulców inaczej się nie da wierz mi :buttrock:PS:jescze buty zostają bo zanim zedre całę podeszwy to troche pohamuje :( Edytowane 8 Lipca 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 wszystko się da, też jeździłem dwusuwem :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 wszystko się da, też jeździłem dwusuwem :biggrin:No pewnie że się da noga w szprychy albo patyk w zębatke :buttrock: kupiłem Goldfreny ceramic carbon takie złote i zobacymy jak się sprawdzą... mam nadzieje że dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur2 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja zawsze mam w plecaku kotwice :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 czesc, właśnie wróciłem z jazdy na KTM EXC 125, powiem ze niegdy nie jeździłem 2T i mam pytanie do ludzi co jeżdżą na takich maszynach.Jak dobrze wyjeżdżać pod gore jak brać zakręty, chodzi mi głównie o operowanie gazem. i jak zjeżdżać, ja przy 4T jestem przyzwyczajony do hamowania silnikiem, w ogóle nie mogę sobie z tymi 2 aspektami poradzić. Pewnie temat już był ale nie zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo jutro już rajd na poważnie i sami wiecie... pozdro Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 czesc, właśnie wróciłem z jazdy na KTM EXC 125, powiem ze niegdy nie jeździłem 2T i mam pytanie do ludzi co jeżdżą na takich maszynach.Jak dobrze wyjeżdżać pod gore jak brać zakręty, chodzi mi głównie o operowanie gazem. i jak zjeżdżać, ja przy 4T jestem przyzwyczajony do hamowania silnikiem, w ogóle nie mogę sobie z tymi 2 aspektami poradzić. Pewnie temat już był ale nie zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo jutro już rajd na poważnie i sami wiecie... pozdro Zakręty (redukcja przed), podjazdy na gazie. Zjazdy z lakkim gazem lub na sprzeglę z przegazówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Siema chłopaki,Napisze tutaj bo w sumie może się to przydać... jakie klocki polecacie na błoto?bo teraz miałem EBC takie czerwone i po miesiącu juz są same blachy,chciałem kupić jakieś klocki żeby wytrzymały chociaż 2 miesiące jezdy bo błocie(wieeeeeelkim) :D przy KX mam też takie właśnie, kupiłem... uhuhuu.. dawno temu i jeszcze sporo polatają, albo mało hamuję, albo nie mają ciężkich warunków, bo błoto widzą tylko przy przejazdach przez rzekijeśli chcesz latać głównie w błocie to warto kupić tarcze specjalną do tego, na pewno przedłuży żywotność klocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi