MOC Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ja będę się upijać z rozpaczy. Ludwicjusz wpadnie na tymbarka Ponieważ dopiero czekam na pizzę, to będę ok. 20.30 Aska nie pierezywaj :wink: nie pierwszy to rozrzad i nie ostatni... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jutro ktoś :flesje: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 chyba czarne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Będzie ktoś w 2oo w środę? Oprócz bluntmeeena oczywiście :D. Ja będę od szóstej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Będzie ktoś w 2oo w środę? Oprócz bluntmeeena oczywiście :D. Ja będę od szóstej. Łaaaaaał!!! No jak będziesz, to i ja będę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Aśka, na Ciebie zawsze można liczyć :D. Dziś lądowałem w deszczu ale jutro ma być sucho. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 A ja sobie będę nieco po 18, gdyż na pocztę skoczyć muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Dzięki Aśka i Turtel że wpadliście :). Możemy się jeszcze ustawić na 29-go albo 30-go marca. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Dzięki za spotkanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Skoro temat jest o 2oo to napomkne tylko, ze Go Naked gra tam dzisiaj (17.04) o 20:00. ZAPRASZAMY :) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja dziś wpadnę na chwilkę ok. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Koncert był zaje***!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Koncert był zaje***!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Pozdro Mi też się podobało, lubię taką muzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mi też się podobało, lubię taką muzę. Ale nie przypomniałeś mi o koziku ;) Fajnie było Was wszystkich spotkać po latach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Koncert był zaje***!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Podpisuję się pod powyższym oburącz i obunóż. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi