TATAKIS Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Hehe ;) Z tego co Mamakis mówiła w Borkach to jestem za młody, ale zachowywałem się dobrze... :icon_mrgreen:Tak dobrze, że aż Mamakis zapomniał ile masz lat. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Pisałem już, że obstaję za toruńsko-zamojskim charakterem imprezy, czyli zwiedzanie miasta i wieczorna integracja w podgrupach. Poza nawiedzeniem imprezy towarzysko-handlowej, czyli bajzlu, to nie będzie nic nowego... Edytowane 4 Października 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Tak dobrze, że aż Mamakis zapomniał ile masz lat. :banghead:Tatakis ale Ty tez jestes mlodszy od mamakisa wiec tradycji staloby sie zadosc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Może chociaż teraz uda mi sie z Wami wyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Tak tak ugadujcie się a ja moto składam i jak da radę to bym miał wycieczkę jeszcze w tym sezonie Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Niedawno wróciłem do domku z, krótkiej przejażdżki i muszę Wam powiedzieć, że jest już naprawdę cholernie zimno :smile: Boję się pomyśleć co będzie w listopadzie :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Niedawno wróciłem do domku z, krótkiej przejażdżki i muszę Wam powiedzieć, że jest już naprawdę cholernie zimno :smile: Boję się pomyśleć co będzie w listopadzie :)Np. tak? http://www.bikepics.com/pictures/1042816/ :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 To może jakieś konkrety? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Generalnie trzepiemy pianę bez konkretów :buttrock: 25 listopad jest terminem na 90% nie realnym na jazde na moto. Szczególnie że już są zapowiedzi szybkich w tym roku opadów śniegu. w ogóle dlaczego tak późno? Nie można się spotkać pod koniec października?Niech ktoś w końcu coś zorganizuje, zaloży listę, zarezerwuje obiekt. Jak się komuś nie spodoba nie musi jechać. Inczej ten temat będziemy ciągnąć do Bożego Narodzenia, podzielimy się opłatkiem na necie i na tym się skończy. :icon_razz: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Pisałem już, że obstaję za toruńsko-zamojskim charakterem imprezy, czyli zwiedzanie miasta i wieczorna integracja w podgrupach. ... ja sie pisze bylem zarowno na jednej jak i 2 wyprawie obie udane lecz co do terminu niemoge powiedziec iz na 100% uda mi sie dotrzec posrodku miedzy podanymi 2 terminami mam rodzinna imprezke :icon_eek: :crossy: i niewiem w ktora sobote sie ona odbedzietakze musze na niej byc co poniektorzy moga sie dommyslac jaka pozdrawiam i do zobaczonka :cool: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperCube Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja również się piszę :-)w koncu poznam userów forum :) pozdrov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nie było mi dane w tym roku pojawic się na Borkach - więc może bym z WAMI przywitał Zimę :icon_mrgreen: -PISZĘ się i czekam na pewny termin i miejsce :icon_mrgreen: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Tomek, musisz podjąć ostateczną, męską decyzję i zacząć spisywać listę chętnych :crossy: miejsce, czas, cena, usługi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Lisena, kolege weźmiesz? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 a to jednego? :) całą zgraję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi