JĘDRZEJ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Tyż już w domu,powrót bez strat,jezeli nie liczyc pokrywek aparatu i obiektywu :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wróciłem. Dziękuję wszystkim którzy się pojawili i przyczynili się do tego, że impreza była w 100% udana (przynajmniej dla mnie). Dziękuję również tym, którzy dotrwali do końca sobotniej przejażdżki i przepraszam za zdresowanych kolegów :banghead:. Wszystkich którzy robili fotki proszę o wrzucenie ich na jakiś serwer (np. yousendit.com) i podesłanie mi adresu na PW, lub wysłanie ich na mail: [email protected]. Obiecuję, że w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej. Za wszelkie niedociągnięcia, brak udźwiękowienia i "zabaw" zlotowych przepraszam. Dziękuję: - Moim współlokatorom, za to że byli - Dziadowi za rozpalanie ognisk. - Aśce za pilnowanie ognisk. - Łódzkiej ekipie za pomoc przy małym zabiegu przy moim komarku, oraz temu kto pożyczył mi potrzebny do tego klucz 24. - Bernowi za "on wie za co" - Pogodzie za to jaka była... - Nowemu za ogłoszenia i zbieranie pieniędzy. - Tomkowi K. za skecz i wykłady:] - Wszystkim którzy byli na granicy, ale nie przyłożyli Tigerowi ;] Dziękuję i przepraszam: - TATAKISOWI za wożenie sprzętu, który nie został podłączony... - Myszce za udostępnienie w/w sprzętu i zaufanie. Gratuluję: - Wszystkim 6 osobom, którzy przyglebili :] - Koledze od R6 pięknego "nabieżnikowania" oponki :] - Koledze który zgubił plecak (w sensie torbę) i nawet tego nie zauważył :] - Browarnemu za styl w jakim pokonał moją bramkę. - Koncernowi Suzuki za 2 motocykle, które nie były w stanie wrócić o własnych siłach:] Proszę: - Osoby które znalazły jeden z 2 zgubionych aparatów, jeden z 2 zgubionych telefonów, discmana o konktakt z właścicielem lub ze mną na PW. Pozdrowienia:- Dla rzeczoznawców PZM :] - Dla babci latającej przez 2h wkoło ośrodka podziwiającej motocykle Kwestia finansowa: Zostało mi 1,98zł z ogniska. Obiecuję wrzucić to do puszki WOŚP w styczniu. Chyba, że ktoś ma inny pomysł co z tym zrobić :] Czekamy na fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Też już w domu, a swoją drogą jak KaZet wrócił ? Było spooko! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Dziękuję wszystkim którzy się pojawili i przyczynili się do tego, że impreza była w 100% udana (przynajmniej dla mnie). Dziękuję również tym, którzy dotrwali do końca sobotniej przejażdżki i przepraszam za zdresowanych kolegów :D. Również dziękuje wszystkim :evil:W sobote do końca parady dotrwało tylko 14 osób :wink: Trzeba podziękować za śpiewanie jakie zapewnił nam min. Dziadu i ABG :banghead: - Wszystkim 6 osobom, którzy przyglebili :] - Koledze od R6 pięknego "nabieżnikowania" oponki :] - Browarnemu za styl w jakim pokonał moją bramkę. - Koncernowi Suzuki za 2 motocykle, które nie były w stanie wrócić o własnych siłach:] Gleby na szczęcie był delikatne... Bieżnik Kazeta jest świetny :banghead: Marcin zrobił zdjęcia :lalag: Już teraz wiemy dlaczego Browarny :banghead: :banghead: To był jeden Bandit 1200 Janusza i R6 Kazeta :wink: P.S.Aśka Cię zabije, bo to ona miała założyć ten temat :crossy: Edytowane 23 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ma pecha :] Mogła wracać ze mną, nie lawetą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Już w domku, szczęśliwy z pobytu, poznania ludzi, niestety nie wszystkich. Było super, brakowało mi jednego, parkingu, gdzie stałyby pozamykane motungi, normalnie myślałem, że kogoś na pohybel wsadzę :banghead:. Poza takimi małymi szczególikami :banghead: było ekstra. Zdjątka mam nadzieję niedługo uda mi się wrzućić na jakowyś serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Loluch to kto Ci się koło sprzęta kręcił? Ja tam zapomniałem kluczyka ze stacyjki i moto nikt nie ukradł przez jakieś 3h :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gratuluję: - Koledze który zgubił plecak (w sensie torbę) i nawet tego nie zauważył :]A to chyba o mnie mowa :banghead:. Dzieki za zaopiekowanie sie moim dobytkiem :banghead: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Gwoli ścosłości aparat swój mam a szukałem aparatu "ROUTE 66 RIDER " bo to Jemu się zapodział jakby co? Jak zwykle uważam iż " Borki lepsze od Majorki" i juz koniec basta.Dzięki wszystkim za wspólne jedne z ostatnich w tym sezonie spędzinie miłych chwil.Było spoko.Pozdrowienia dla all i tych i tamtych. :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 My też już w domciu.Impreza przednia! :icon_mrgreen: Teraz tylko piwko i spać... :icon_razz: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wr0na juz w domu!dziekuje za wspolna zabawe i spokojny powrot :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) dziekuje wszystkim za towarzystwo...dziekuje osobom, ktore opiekowaly sie Marcinem SF, kiedy znikal z mojego pola widzenia. kolegom z domku 5, dziekuje za poranny koncert na cztery armatury... aaa.. 'dziekuje' Klaudi, za to ze pojechal tak szybko ze nie zdazylem odebrac serwisowki :icon_mrgreen: :icon_razz: :icon_razz: jeszcze Cie dopadne!! Lisena, Sadek, KaZet, Mariani (ty swirze), Marcin SFdzieki za podroz.. musialem sie zatrzymac, bo jednak nawet w sloncu, przy predkosci 120 moje nogi i dlonie zamarzaja... doszlo do tego ze musialem sie zatrzymac, aby sie upewnic ze nadal jestem facetem... Edytowane 23 Września 2007 przez wr0na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 fantastyczna impreza, dziekuje wam, bo to dzieki wam rodacydziekuje Aśce za wytrwalosc,dziekuje wr0nie, Marcinowi SF, Lisenie i chlopakom na Dragu za mily powrot do domupozdrawiam i do zobaczenia w 2oo wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 jeszcze 3 sprzęgło miało problem :icon_mrgreen: zanim dojechaliśmy na stację benzynową w tomaszowie, strzeliła mi linka sprzęgła. Ale dojechałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Czolgiem! Ekipa Rybnik dokulawszy sie do domu calo i zdrowo ;].Troche malo sie na zlocie dzialo, ale fajno bylo zobaczyc znajome mordy :icon_mrgreen:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi