Gość teczixx Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Byłem w UM i tam powiedzieli ze płaci sie przy odbiorze !!! Ja zdałem 13 września wiec tez czekam i nie moge sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Moi znajomi, którzy nie wpłacili przed odbiorem, czekali na dokument ze da tygodnie. Ja wpłaciłem 71 zł od razu po egzaminie, to efekt był już po 6 dniach. Opłaca się to w okienku/pokoju, gdzie wydawane sa też prawa jazdy. Zresztą, powiedzą ci co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Mi sie wydaje ze to zalezy od urzędu bo z tego co pamiętam u mnie trzeba było zapłacić przed odbiorem, przyjsc z potwierdzeniem wpłaty do okienka i oni dopiero wysyłali dokumenty do polskiej wytworni papierów wartościowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Krotko i na temat.... Placilem przy odbiorze, a czekalem ponad miesiac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 w Poznaiu płaci się przed odbiorem, w sobotę zdałem egzamin od razu pojechałem zapłacić(akurat mieli otwarte) w piątek odebrałem prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 A w Wawie płaci się przy odbiorze i czeka średnio 2-3 tygodnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja płaciłem od razy po zdaniu egzaminu w WORD-zie, prowizje tam mają zajebistą przynajmniej w D.G kasują za to 5 zeta. Prawko do odbioru miałem chyba po tygodniu, dzień przed świętami :icon_question: Bożego narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 w Poznaiu płaci się przed odbiorem No, ja się o tym dowiedziałem niestety po 2 tygodniach czekania jak zadzwoniłem do wydziału komunikacyjnego (mieszkam i zdawałem w Warszawie, więc nikt mi nie powiedział że trzeba zapłacić wcześniej). Na szczęście zapłacic może ktokolwiek, więc brat pojechał, wpłacił, a 4 dni później prawko było do odbioru. Muszę powiedzieć, że strasznie byłem zaskoczony tak ekspresowym tempem ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Zdałem 14 września dzisiaj jest 20 i na stronie nic nie ma tylko to : Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. Chyba juz w tym sezonie nie pojeżdże :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantasy Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja po zdanie na A i B czekałem równe 2 tygodnie.... a i musiałem zapłacić 70 zyla za wydanie prawka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Zdałem 14 września dzisiaj jest 20 i na stronie nic nie ma tylko to : Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. Chyba juz w tym sezonie nie pojeżdże :/U mnei to samo jest napisane ale ja musze pojezdzic w tym sezonie jeszcze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Czemu musisz w ogóle jakie zdałes A1 czy A bo widze że RS 125 w profilu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Odpowiem za niego - patrząc na sprzeta i wiek to A 1. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teczixx Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dzisaj odebrałem a zdałem egz 13 września. Hy hy juz smigam 'na legalu' ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tez mam nadzieje ze we wtorek bede mial prawko :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi