wr0na Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 robi wrazenie!!!gratz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Łoo najs :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Moto jest naprawdę super, ale nie w moich klimatach. Ech gdybym był trochę młodszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Piękna maszyna, naprawde piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Naprawdę pomysł i wykonanie zajebi***. Mam takie pytanie gdzie go malowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Naprawdę pomysł i wykonanie zajebi***. Mam takie pytanie gdzie go malowałeś ? Lakierowałem sam. Przypominam że szukam nowego własciciela dla Tl-i Edytowane 10 Września 2007 przez koralik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No to widać, że masz talent bo maszynka przynajmniej na zdjęciach wygląda imponująco. Graty :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 sprzęt 1 klasa ! Gratki za świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Hehe.... a ja widziałem, jak ten motek był jeszcze w częściach... Ale świat jest mały. Lakierowanie też uważam za prima sort. Nie widać tego na fotkach, ale ono ma taki delikatny opalizujący na zielonkawo kolorek jak się dobrze oświetli... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No cóż, zacytuje Tatakisa: "Moto jest naprawdę super, ale nie w moich klimatach. Ech gdybym był trochę młodszy !" Gratulacje, Koronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) No cóż, zacytuje Tatakisa: "Moto jest naprawdę super, ale nie w moich klimatach. Ech gdybym był trochę młodszy !" Gratulacje, Koronka Dzięki serdeczne widze że wiekszość z was jest pozytywnie nastawiona. Motocykl czeka na nowego własciciela, chętnie takiego który dokonczy moje pomysły Edytowane 12 Września 2007 przez koralik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Widziałem dziś,ten motocykl na miescie, NAPRAWDE ROBI WRAZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dawno tak ładnego moto nie widziałem. Ech gdybym miał kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 No kolego naprawdę śliczna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi