grzegorz 6 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 cześc mam yamahe virago xv-535 1989 r. z cholandj rozwija mi predkośc maksymalnie 130 kil.wcale mocna nie jest a przebieg ma 9 tyś mil.niemogę znaleśc jle ma koni coś jest nie tak czy morze ktoś doradzić nawet niemam rzadnej kśąrzki niewiem czego się uczepić miała być mocna a jest słaba miałem dawniej etz-250 i była mocniejcza i szybsza co jest z tym motorem nadodatek zaówarzyłem rze mam świece zakopcone czy morze ktoś mi doradzić.dzięki z gury.pozdrawiam motocyklistów... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 cześc mam yamahe virago xv-535 1989 r. z cholandj rozwija mi predkośc maksymalnie 130 kil.wcale mocna nie jest a przebieg ma 9 tyś mil.niemogę znaleśc jle ma koni coś jest nie tak czy morze ktoś doradzić nawet niemam rzadnej kśąrzki niewiem czego się uczepić miała być mocna a jest słaba miałem dawniej etz-250 i była mocniejcza i szybsza co jest z tym motorem nadodatek zaówarzyłem rze mam świece zakopcone czy morze ktoś mi doradzić.dzięki z gury.pozdrawiam motocyklistów... :notworthy: Napewno będzie to wersja zdławiona.. TU masz stronke z serwisówkami, w których wszystko wyczytasz... I pisz po naszemu bo to ciężko się czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 masz już dysgrafie tak daleko posuniętą ze powinieneś wystąpić po jakąś nagrode Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Napewno będzie to wersja zdławiona.. TU masz stronke z serwisówkami, w których wszystko wyczytasz... I pisz po naszemu bo to ciężko się czyta... po wejściu na tą stronę nieuruchamia mi się jest zamknięta lub niedostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) po wejściu na tą stronę nieuruchamia mi się jest zamknięta lub niedostępna Przed chwilą sprawdziłem i sie otwiera.. kiedys mi sie tez nie chcialą otwierać ale od pewnego czasu jest ok .. Popróbuj póżniej.. Edytowane 7 Września 2007 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 masz już dysgrafie tak daleko posuniętą ze powinieneś wystąpić po jakąś nagrode Hehe, mi ogólnie jakieś drobne błędy aż tak nie przeszkadzają ale to, co kolego Grzegorzu napisałes przechodzi ludzkie pojęcie :biggrin: :) Było już to wiele razy wałkowane na forum i niektórzy po przeczytaniu takiego tekstu czują się po prostu obrażeni.. Pisząc więc w ten sposób możesz nie uzyskać pomocy od kolegów motocyklistów.. Żeby nie było tak całkiem off.. to stronka, którą podał Stifler otwiera się i jest naprawdę bardzo dobra. Wielu ludziom pomogła już na forum i pewnie wielu pomoże.. A jeśli Ci się nie otwiera to może zmień przegladarkę..Tyle.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ten blackbears.ru jakiś kapryśny jest, u mnie jednego dnia działa bez problemów, godzinę później nie działa na żadnej przeglądarce...Ale Mosue się namęczył przy zbieraniu więc korzystać! :crossy: www.mosue.neostrada.plDzięki temu zbiorowi linków i serwisówek znajdziesz coś na pewno. Czasami można coś wywąchać na serwerach typu megaupload czy rapidshare - spróbuj wyszukiwarki www.megadownload.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 mialem kiedys 535jak nry silnika zaczynaja sie od 2YLto masz mocniejsza wersjema ona 46 KM jak nie to ta dlawiona, wtedy 36 czy 38 nie pamietam :) ale jak masz 46 konna wersje i 130 to Vmaxradze sprawdzic membrany gaznikoweraz mi jedna poszla i tez leciala virazka 110-130 z gory popytaj kolesi w temacie virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 mialem kiedys 535jak nry silnika zaczynaja sie od 2YLto masz mocniejsza wersjema ona 46 KM jak nie to ta dlawiona, wtedy 36 czy 38 nie pamietam :icon_biggrin: ale jak masz 46 konna wersje i 130 to Vmaxradze sprawdzic membrany gaznikoweraz mi jedna poszla i tez leciala virazka 110-130 z gory popytaj kolesi w temacie viragonie zaczyna mi się ....3 JC...20 PSICOŚ MI SIĘ ZDAJE RZE MA 28 KONI ALE SIĘ ZAŁATWIŁEM tyle się ochodziłem za motorem i kupiłem takie gówno facet się nie przyznał a ja zapomniałem pytać tylko jeden plus mały przebiek 9 tyś mil i żadnych uszkodzeń stan jdealny kupiłem sakwy owiewkę oparcie tylne i nie wiem co robić jest zarejstrowana jusz jeżdzić czy sprzedać trochę mało mi tej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 no faktycznie masz dlawiona wersjeoddlawienia nie opaca sie robic poniewaz jest bardzo kosztowne pociesz sie tym, ze jak jezdzimy razemi jedni maja 535- 750- 800- 1100- 1300- 1800 TO I TAK JEDZIEMY 100 km\h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ile ma koni??A to zalezy ile do niej zaprzegniesz :icon_question: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a nie robiłes jazdy próbnej? nie czułeś że słabowita jest? skoro piszesz że MZ była porównywalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 ;) a nie robiłes jazdy próbnej? nie czułeś że słabowita jest? skoro piszesz że MZ była porównywalna...wiesz jakoś tak poszło rze jechałem ale droga była daleka za motorem zajechałem w burzę i na dodatek się ciemno zrobiło a mi na oczy coś śadło i zapomniałem spodobała mi się bo naprawdę stan techniczny jest super załorzyłem sakwy, szybę oparcie jest zarejstrowana i bardzo niewiem co robićmam jusz serwisówkę do niej niewiesz czy morzna gdzieś zdobyć po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 :wink: wiesz jakoś tak poszło rze jechałem ale droga była daleka za motorem zajechałem w burzę i na dodatek się ciemno zrobiło a mi na oczy coś śadło i zapomniałem spodobała mi się bo naprawdę stan techniczny jest super załorzyłem sakwy, szybę oparcie jest zarejstrowana i bardzo niewiem co robićmam jusz serwisówkę do niej niewiesz czy morzna gdzieś zdobyć po polsku Jak nie bardzo wiesz co robić to sprzedaj ją w cholerę, bo za chwilę będziesz prosił o instrukcję zawiązywania buta motocyklowego. :) :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Facet ! Popraw w końcu te byki ! RZE??????????? :banghead:Masz kaskę na motocykl to szarpnij się jeszcze na oddławinie/odblokowanie maszyny. Edytowane 9 Września 2007 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi