turtel Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja również przyłączam sie do podziękowań, miło było was poznać i upewnić się, że w borkach BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!!! :buttrock:Co prawda jak się wraca po północy do domu bez owiewki to zimno już jest, ale było warto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 dzien dobry! Jaki ladny temacik ;) to ja sie tylko w ramach spamowania przywitam i zaznacze ze moze i dobrze ze jedzie z nami strazak bo tam cos drewniane te domki... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A teraz poważnie, przewiduje ktoś jakąś zbiórke w Wawie i wyjazd razem czy dzielimy sie na grupki, podgrubki i parki? ;) Ja bym pojechał w jakimś żeńskim trójkąciku :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ja bym pojechał w jakimś żeńskim trójkąciku :icon_biggrin:Greedo, tylko nie zapomnij suwmiarki :) i love :icon_question: :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jeszcze takowej nie ma i nie mam zamiaru zakładać tematu wcześniej niż kilka dni przed odjazdem, a to dlatego, że i tak się jeszcze wszystkim wszystko pozmienia.Jeżeli ktoś będzie chciał polecieć szybszym tempem i nie będzie padać to ustawimy się tak żeby wszystkim pasowało. Myslalem, ze jak zalozyles o temat o "dlugosci" to odwazysz sie jeszcze zalozyc ze 3 tematy o wyjezdzie, z ankieta odnosnie predkosci :notworthy: Pamietaj, ze musimy byc na tyle wczesnie by przypilnowac Karola by nam oddal nalezne sie piwsko :notworthy: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 1) jestem za daniem ostrzezenia Klaudiuszowi.... za spam :biggrin:2) jestem za daniem wina mnie3) jestem za wyjazdem w pierwszej grupie.. bo chwilowo 220km to moja najdluzsza trasa4) jestem troszke pijany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Chciałem powiedzieć, że ewentualna osoba chętna do współdzielenia domku z nami (Karol, Foks i ja) będzie spała ze mną*, gdyż Karol i Maciek mają zamiar zabarykadować się razem w bocznym pokoiku. Biedaki obawiają się obcych. * dla płci pięknej na życzenie zrobię wyjątek i udostępnię kanapę (prześpię się na podłodze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Prędkość przelotowa 160-180 km/h, hto sie pisze? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Prędkość przelotowa 160-180 km/h, hto sie pisze? :) chwilowo moj Vmax to 150... wiec ja odpadam.. dokladajac bagaze i brak doswiadczenia w jeździe w grupie bede szukal kompanow do sredniej 100 -120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Klaudiusz, nie spamuj!:PPP Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja bym pojechał w jakimś żeńskim trójkąciku :lapad: Greedo, to ja się wstępnie piszę do Twojego haremiku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 dzien dobry! Jaki ladny temacik :) to ja sie tylko w ramach spamowania przywitam i zaznacze ze moze i dobrze ze jedzie z nami strazak bo tam cos drewniane te domki... :lapad: cyt."jedzie z NAMI" :lalag: już na 100% mykasz do Borek??? bo Turtel jest oficjalnym "klucznikiem" domkuw razie określenia się co do przyjazdu pisz na priv do Niego :) odn. drewnianych domków to na pewno są powleczone niepalnym środkiem impregnanującym, wystrój też jest niepalny, w środku masa podręcznego sprzętu gaśniczego, hydrant wewnętrzny, stałe urządzenie gaśnicze - tryskacze, sygnalizacja alarmu pożarowego - czujki dymu itp. no i łącze - monitoring - z najbliższą jednostką ratowniczo-gaśniczą PSP :lapad: :crossy: także spooooko hehehelas też jest niepalny w Borkach :-)))można palić gumę w domku :crossy: ktoś podobno próbował zjarać wykładzinę :notworthy: , do tego parkowanie moto w domkach - zimno ma być :lalag: trunki wysokoprocentowe.... czyli tu nic nadzwyczjnego nie może się zdarzyć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Oj współczuje Ci...Nie wiesz co czynisz niewiasto! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 * dla płci pięknej na życzenie zrobię wyjątek i udostępnię kanapę (prześpię się na podłodze) hehehe nie pucuj :biggrin: za dywanik bedziesz robił??? żart - przecież dodałeś NA ŻYCZENIE :) :cool: edytuj posta: na wyraźne, zdecydowane..... hehe Oj współczuje Ci...Nie wiesz co czynisz niewiasto! noo Greedo na żartach się nie zna i wszytko na serio bierze :biggrin: no ale słowo się rzekło, kobyłka u płota :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 chwilowo moj Vmax to 150... wiec ja odpadam.. dokladajac bagaze i brak doswiadczenia w jeździe w grupie bede szukal kompanow do sredniej 100 -120. Greedo, to ja się wstępnie piszę do Twojego haremiku :biggrin: Wrona ja się pisze na taka prędkość HAHA no to ja też mogę się dołączyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi