olorol Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Faajnyy ;) Ile dałeś i jaki rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 dałem za niego 7,500 tyś bo kupowałem w znanym sklepie motocyklowym w Mikołowie (nie podaję nazwy, ale zorientowani pewnie znają ten sklep). jest to rocznik 98 i na liczniku ma 20tyś. Przy kupnie dowiedziałem się że stan tego motorku jest bardzo dobry i co najważnijesze jest zadbany...co widać gołym okiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tylko pogratulwoac , super sprzecik na pierwsze moto - a teraz pozostalo tylko nie dac sie zaskoczyc :P Gumowych drzew zycze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Maszynka na zdjęciu prezentuje się całkiem okazale, tylko przyznaj się, kto tam obok Ciebie stoi za motocyklem. :icon_evil: Marzenia są po to by je realizować...a nie odkładać:) Chyba to sobie wrzucę do sygnaturki. :icon_evil: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Rzeczywiście, motocykl wygląda bardzo dobrze. :banghead:A z tym nieodkładaniem marzeń to złota myśl. :cool: U mnie to od pewnego czasu skutkuje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 super stalker - w chudowie spotkania są co każdy czwartek pod starym zamkiem tak ok godz. 17 wszyscy sie zjeżdzają. Zawsz jest duzo ludzi i motorków, wpadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 gratulacje :bigrazz: gs w czarnym malowaniu prezentuje sie jakos tak.. "powazniej" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Gratulacje ;) Ladny sprzecik.I odpowiedni na ten pierwszy raz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dziękuję za te wszystkie pochlebne posty:) mnie sprzęt też się podoba....jednak czeka mnie już pierwsza inwestycja bo podczas próby postawienia moto na centralną stopkę...przechylił się w nieodpowiednią stronę i lusterkiem scharatało mur co skończyło się popękaniem szkła:( dobrze że tylko lusterkiem. Dziękuję za zaproszenie... w jakiś wolny czwartek przyjadę na pewno:) Rybnik się szykuje z tego co słyszałem:) no i przedemną drugie tankowanie...mam pytanie w związku z tym: ile palą Wasze sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Mój GS pali tak 4l z małym haczkiem tak dokładnie to niewiem aż tak precyzyjny nie jestem :icon_mrgreen:. A z centralką zaczniesz sobie radzić po jakimś czasie bezproblemowo, na początku też nie potrafiłem za bardzo go na nią postawić, ale przyszło z czasem (niewielkim) i teraz stawia się bezproblemowo prawie jak skuterek :biggrin: Arni GS dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 siema, jeśli chodzi o Chudów to zajrzyj tutaj : http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?showtopic=5270 na ostatnia stronę topicu, jest najaktualniejsza :)Sory, za późną odpowiedź ale mnie nie było te dwa dni. A tomektychy to kupiłeś sprzęta u Ratków pewnie :banghead:, dobry punkt więc dlaczego go nie polecić, u mnie mają jak najbardziej Friendly. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Spoko Kurbat dzięki za odpowiedź będe śledził topic. Sorki za OFF top w temacie Tomektychy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) hehe tak kupiłem go u Ratki:) dzięki za stronkę,prześledzę. Super_stalker a przy jakich prędkościach Ci tyle spala?bo mi wziął coś koło 5 jak nie więcej:P z centralką to muszę dojść do wprawy ale jak narazie wolę korzystać z bocznej stopki:P jedno lusterko popękane mi wystarczy:P mam pytanie jeszcze: zauważyłem że mam lekko ryśniętą lagę z przodu, czy muszę to zeszlifować jakoś czy można tak śmigać? dodam że jest to niewielkie i i niegłębokie zarysowanie pozdrowienia i dozobaczenia na drodze:) Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez tomektychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Oj z prędkościami u mnie bardzo różnie. Właśnie w jeździe mieszanej wyszło bodajże 4,2l przyspieszenia dynamiczne w trasie prędkości bardzo zróżnicowane w zależności od sytuacji na drodze. Trudno mi tu powiedzieć dokładnie żeby Cię nie skłamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter-111 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Hej Tomek.....pochwal sie kto jest z Tobą w tle zdjecia???Motorek niezły ale "TŁO" jeszcze lepsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi