tomektychy Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Witam:) muszę się pochwalić...oto spełnienie moich marzeń. Tak dawno marzyłem o swoim motorku... i proszę, spełniło się:buttrock: Marzenia są po to by je realizować...a nie odkładać:) pozwolę sobie wrzucić fotkę http://i13.tinypic.com/4r7syzo.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodzio Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Super!!!! Dobry wybór :buttrock: Do zobaczenia na szosieWłodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super stunter piter Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 ładny jest, GS to GS może mocy nie ma porażającej ale jest niezawodny i wytrzymały... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ładny sprzęcik :D GRATKI :icon_mrgreen: dobrego wyboru na początek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Corleone Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Dobry wybór :clap: sprzęcik tez wygląda na zadbany ;) pozostaje więc życzyć ;) ci szerokiej drogi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixel Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Wielkie gratulacje ;)Również czekam z niecierpliwością na pierwsze moto i tylko moge Ci pozazdrościć bo wiem że to pewnie niesamowita chwila, także ciesz się moto ale uważaj na siebie bo sprzęt to nie jest jakaś 125 ;) Pozdrawiam i życze powodzonka na drodze przez cały rok :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ja szukam sprzeta od 3 tygodni i nic nie moge znalezc ;) Ogladalem juz 2 GSy, ale jeden krzywy, a drugi drogi. Dlatego tym bardziej gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurbat Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Gratulacje.Wpadnij na Chudów albo podłącz się pod tyską ekipę w środowe spotkania...chociaż nie wiem czy jeszcze ktoś tam jeździ :eek:Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Gratulacje! obyś był ze sprzetu zadowolony tak jak ja ze swojego :eek: Rownierz zapraszam na Chudów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpavel Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Witam. Gratuluje wyboru. Sam kupilem GSa na pierwsze moto i jestem z niego bardzo zadowolony. Teraz przyjdzie pora na cos innego... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JĘDRZEJ Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 To bardzo przyjemny motocykl,a do jazdy po mieście to nie ma sprytniejszego.Gratuluję.Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomektychy Posted August 24, 2007 Author Share Posted August 24, 2007 Jak narazie to jestem bardzo zadowolony....mam przejechane tylko 60km ale to początek moich wojaży w siodle:) rodzi się wielki sentyment do tego motorku:) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_stalker Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Gratuluje świetnego wyboru. Kurbat ja też co nieco słyszałem o tym Chudowie i z chęcią bym się pojawił jeśli bym nie przeszkadzał :icon_evil: tylko niewiem kiedy są spotkania i gdzie :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchaty Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Mój kumpel ma takiego, fajnie się lata na nim. Pojeździł 2 miechy i mu się znudził ale zawsze lepsze 500 niż 600 na pierwsze moto. Wyrobisz dobre nawyki . Życzę szerokiej drogi, dużo zakrętów :D i bez problemowej eksploatacji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Gratuluje zakupu i oczywiscie ladnego motocykla :buttrock: :smile: Oby byl niezawodny ! :lalag: Pozdrawiam :cool: :D Quote "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts