tomektychy Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam:) muszę się pochwalić...oto spełnienie moich marzeń. Tak dawno marzyłem o swoim motorku... i proszę, spełniło się:buttrock: Marzenia są po to by je realizować...a nie odkładać:) pozwolę sobie wrzucić fotkę http://i13.tinypic.com/4r7syzo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Super!!!! Dobry wybór :buttrock: Do zobaczenia na szosieWłodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ładny jest, GS to GS może mocy nie ma porażającej ale jest niezawodny i wytrzymały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ładny sprzęcik :D GRATKI :icon_mrgreen: dobrego wyboru na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dobry wybór :clap: sprzęcik tez wygląda na zadbany ;) pozostaje więc życzyć ;) ci szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Wielkie gratulacje ;)Również czekam z niecierpliwością na pierwsze moto i tylko moge Ci pozazdrościć bo wiem że to pewnie niesamowita chwila, także ciesz się moto ale uważaj na siebie bo sprzęt to nie jest jakaś 125 ;) Pozdrawiam i życze powodzonka na drodze przez cały rok :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja szukam sprzeta od 3 tygodni i nic nie moge znalezc ;) Ogladalem juz 2 GSy, ale jeden krzywy, a drugi drogi. Dlatego tym bardziej gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Gratulacje.Wpadnij na Chudów albo podłącz się pod tyską ekipę w środowe spotkania...chociaż nie wiem czy jeszcze ktoś tam jeździ :eek:Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Gratulacje! obyś był ze sprzetu zadowolony tak jak ja ze swojego :eek: Rownierz zapraszam na Chudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpavel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam. Gratuluje wyboru. Sam kupilem GSa na pierwsze moto i jestem z niego bardzo zadowolony. Teraz przyjdzie pora na cos innego... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To bardzo przyjemny motocykl,a do jazdy po mieście to nie ma sprytniejszego.Gratuluję.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jak narazie to jestem bardzo zadowolony....mam przejechane tylko 60km ale to początek moich wojaży w siodle:) rodzi się wielki sentyment do tego motorku:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Gratuluje świetnego wyboru. Kurbat ja też co nieco słyszałem o tym Chudowie i z chęcią bym się pojawił jeśli bym nie przeszkadzał :icon_evil: tylko niewiem kiedy są spotkania i gdzie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Mój kumpel ma takiego, fajnie się lata na nim. Pojeździł 2 miechy i mu się znudził ale zawsze lepsze 500 niż 600 na pierwsze moto. Wyrobisz dobre nawyki . Życzę szerokiej drogi, dużo zakrętów :D i bez problemowej eksploatacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Gratuluje zakupu i oczywiscie ladnego motocykla :buttrock: :smile: Oby byl niezawodny ! :lalag: Pozdrawiam :cool: :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi