foks Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Po co sie na sztywno ustawiac jak jeszcze ponad 20 dni do imprezy? Wszystko sie jeszcze 3 razy pozmienia! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 To ustalmy miejsce zbiórki dla tych co mogą jechać o 18 w piątek. Proponuje jakąś stacje benzynową na "wylocie" ze stolicy.To juz bylo ustalone kilka postow wyzej :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lui Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja bym sie chetnie dolaczyl do kogos w sobote rano!jezdzie wogoel ktos w sobote z ranca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłaszam obecność i juz nie moge sie doczekac ;) :crossy: :icon_rolleyes: Tangel + Tas[PL] + Plecaczek Pozdro i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 zostało jeszcze troszkę ponad tydzień... ciekawe jak teraz będzie z chetnymi na wyjazd ;) Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 zostało jeszcze troszkę ponad tydzień... ciekawe jak teraz będzie z chetnymi na wyjazd :P ja tam jadę...... na 99,99999% no zobaczymy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Złośliwie mam nadzieję, że ajdnak paru niechętnych się znajdzie i ja będę mógł zagospodarować to miejsce ^^ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) A wybiera się ktoś tak hmm rano? Ja, jak Ci nie bedzie przeszkadzała moja osoba możem lecieć predkości w granicach 80-140 do ustalenia Rano, tzn.? Możliwe że ja i Rebel jakoś wcześnie ruszymy :icon_twisted: Dobra pałki ustalać ja tam chce jechać z samego rańca ..pozwolenia mam i urlop tiżż i dlatego mam propozycje ustawki o 10 w jankach na MCshicie.. i start kiela 11 ?pasiiiiiiiii ? bo o 18 to ja już będe odcięty :banghead: aa i pozatym musze spadać w sobote do domu... także im wcześniej zaczne tym........ chyba pózniej skończe? czy jakoś tak........ to co ... PIATEK JANKI MCshit o 10 Edytowane 16 Września 2007 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Nowy, pało Łysa, za wcześnie, za wcześnie :icon_razz: Ja chyba startuje coś koło 16-ej ......................... ale jeszcze nic pewnego :smile: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Złośliwie mam nadzieję, że ajdnak paru niechętnych się znajdzie i ja będę mógł zagospodarować to miejsce ^^ . Generalnie na twoim miejscu to i tak bym pojechał, nawet jak się w domkach nie znajdzie miejsce, to na pewno znajdzie sie w hotelu :banghead: a w domkach, na 5-tego też się da, tylko karimate weź :crossy: co do ustawki, ja też powoli zaczynam się skłaniać do wypadu raczej wcześnie, choć myślałem raczej o godzinie 12-13. Z żoną i tak się tego dnia zobaczę tylko rano, więc po co zwlekać z wyjazdem :icon_mrgreen: do 18:00. :icon_razz: godzina 18 to jest dobry czas na odcinke :eek: :smile: Nowy, jeszcze się zgadamy, prędkość mi pasi. Edytowane 17 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Generalnie na twoim miejscu to i tak bym pojechał, nawet jak się w domkach nie znajdzie miejsce, to na pewno znajdzie sie w hotelu :) a w domkach, na 5-tego też się da, tylko karimate weź :Dco do ustawki, ja też powoli zaczynam się skłaniać do wypadu raczej wcześnie, choć myślałem raczej o godzinie 12-13. Z żoną i tak się tego dnia zobaczę tylko rano, więc po co zwlekać z wyjazdem :) do 18:00. :) godzina 18 to jest dobry czas na odcinke :P :) Nowy, jeszcze się zgadamy, prędkość mi pasi. Marcin - ja tez chetnie smigne - pisalem juz na kilku topica o Borkach ale zero odzewu. Daj znac czy jest szansa zeby tam sie zjawic, mozliwe ze beda ze mna jeszcze 2 motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Marcin - ja tez chetnie smigne - pisalem juz na kilku topica o Borkach ale zero odzewu. Daj znac czy jest szansa zeby tam sie zjawic, mozliwe ze beda ze mna jeszcze 2 motocykle.Mariani, najlepiej napisz do Adama - Moderatora z Piwa, on prowadził Liste i załatwiał dodatkowe miejsca w hotelu :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 nowy, cholero :).. ja wiem ze chcesz zaczac wczesnie.. ;Pzobacze co da sie zrobic w pracy... tj. ile roboczogodzin mi zostanie na piatek :) myslalem raczej o wyjezdzie kolo 16, zeby uniknac wieczornych korkow, ale jednoczesnie zeby troche popracowac w piatek....no ale sam nie bede jechal, bo nie mam ani mapnika, ani gpsa, a kluczyc mi sie nie chce :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja z Rebelem też planuje wyjazd o 16-ej ale ................................. może sie to zmienić :) p.s. Mam GPSa ........................... ale nie umiem go obsługiwać:) buhahahahahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 myslalem raczej o wyjezdzie kolo 16, zeby uniknac wieczornych korkow, ale jednoczesnie zeby troche popracowac w piatek.... No właśnie 15:30-17:00 są największe korki. Radzę przed albo po. :banghead: Wiem bo widzę je z okien biura w każdy piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi