ekimm Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja również śmigam z Wawy po 16 jestem gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Również w piątek będę pomykał z Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Mi też pasują te godziny w piątek oby pogoda dopisała i uprzedzam jeżdze 1 sezon i bardzo turystycznie wiec jeśli się komuś śpieszy to ja odpada, pytanie jaką średnią prędkośc planujecie??Poniewaz to jest piatek to beda niezle korki wiec na trasie do Janek to predkoscibeda rzedu 40 km/h i przedzieranie sie miedzy puszkami. Dopiero na Katowickiejmozna szybciej smignac. Generalnie jak ktos chce wolniej to predkosci beda napoziomie 80 - 100 km/h. Jak ktos chce szybciej to sie odlaczy. Jeszcze musicie sobie ustalic miejsce zbiorki.Najlepiej jakas stacja benzynowa. I juz. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 postaram się tez w piątek polecieć :buttrock: w razie gdyby było po 18:00 to jakoś was może dogonię, skoro prędkości przelotowe nie będa hipersuper :) :icon_mrgreen: czyli trzeba ustalić miejsce ustawki, godzinępotem kilka słów HHK o jeździe w szyku hehehehi ognia!!!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jako miejsce "spotkania" proponuje stacje Shell na Al. Krakowskiej 15, a godzina to może koło 17.30 (piątek)poczekamy do 18.00 na wszystkich chętnych i ruszamy :bigrazz:co wy na to? Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jako miejsce "spotkania" proponuje stacje Shell na Al. Krakowskiej 15, a godzina to może koło 17.30 (piątek)poczekamy do 18.00 na wszystkich chętnych i ruszamy :)co wy na to?Pasuje :buttrock:. Ta stacja jest zaraz za REAL-em gdyby ktos nie wiedzial Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ja również śmigam z Wawy po 16 jestem gotowy Co Ty pitolisz chłopie?! Będzie bliżej to założę temat dla tych around 2 paki przelot.Wtedy się dopiszesz :clap: P.S. Jeżeli ktoś nie wierzy, że GS500 do Borek utrzymał 190km/h przez większość drogi to niech pisze do ekimma na PW. Proponuję zapytać ile oleju spalił :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Pasuje :biggrin:. Ta stacja jest zaraz za REAL-em gdyby ktos nie wiedzial Mi pasuje jestem za :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Podziwiam zapobiegliwość :biggrin: . Jeszcze miesiąc do wyjazdu a Państwo już co do metra i sekundy poumawiane :bigrazz: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Co Ty pitolisz chłopie?! Będzie bliżej to założę temat dla tych around 2 paki przelot.Wtedy się dopiszesz :biggrin: Hehe, nie ma jak organizator ABG :icon_mrgreen: Pewnie ja z Karolem tez dopiszemy sie do listy, oby tylko wyjazd byl po 18stej bo musze najpierw odrobic panszczyzne w pracy :banghead:ps; moze w borkach karol postawi nam te zalegle piwko? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A wybiera się ktoś tak hmm rano? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jeśli czas pozwoli to i ja się zgłaszam do wyjazdu z wawy w piatek. Będe mógł koło 18. Tempo raczej spokojne do 140. Więc jeśli moge się dołączyć do jakieś grupy to będe bardzo :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A wybiera się ktoś tak hmm rano?Rano, tzn.? Możliwe że ja i Rebel jakoś wcześnie ruszymy :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 też się stawię na miejscu zbiórki ok 18 :banghead:pańszczyznę trzeba odrobić...ale może zdążę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 To ustalmy miejsce zbiórki dla tych co mogą jechać o 18 w piątek. Proponuje jakąś stacje benzynową na "wylocie" ze stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi