Buła Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Rezerwuję jeden domek,skład :JANUSZM, JĘDRZEJ, GOSIA,BUłA.Domek od piątku.witam,trzeba bedzie jeszcze znalezc mijesce dla mojego plecaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dogadujcie sie w tamtym temacie jeśli chodzi o skład, tak jak Adam pisał. W nim więcej informacji. Co do zaliczki - nikt takiej ode mnie nie rządał, ja sam nie bede zmierał kasy, bo i tak rezerwujecie domki osobiście. Nie wiem czy nie załatwić części formalności w ten sposób, że zamówi sie konkretnie określoną ilość domków, a po zamknięciu listy każdy z Was zadzwoni do Borek i dokona (oczywiście w ramach dostępne puli, na hasło zlot fortumowy) presonalnej rezerwacji. Tak mniej problemów na miejscu. Każde ekipa podjedzie, weźmie klucze, zapłaci i bęzie się "instalować". Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Usunięta lista... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) ...18.Rybson13 + Selvin + Kotek_73 + Jokoko. Od piątku... Nie wiem co z następującymi osobami: Selvin, NEMO491, Paweł z Łodzi, Graża...wiec ja juz mam domek ;) Edit:przepraszam ze tutaj a nie PW Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Selvin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 O co chodzi kolego Selvin z tym dopisaniem się na dole? Bo nie rozumiem, mam nadzieję że zaraz wyjaśnisz.Wszelkie nieporozumienia w liście na PW czyż nie? SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Panowie, spokojnie, nie ma nieporozumień. Pilnujcie sie, nie róbcie tutaj spamowiska, jak już to w tamtym drugim temacie :eek:. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Elloł!Rezerwuję domek: Browarny, Browar+Gocha, Draco Fisher + Violet?.Od piątku popołudnia.Pzdr. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Draco Fisher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Usunięta lista... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dzisiaj domówiłem domki, jest ich 22. Uzgodniłem z babką z recepcji, że zrobi sie listę - po jednej osobie która będzie oficjalnie odbierać domek. Ułatwi to wszystko potem. Będzie tak, ze wpada sie na miejsce i mówi - mam rezerwację na nazwisko Kowalski, jakiś dokument, kasa i po sprawie. Nie będzie list, zbierania kluczy, spisywania numerów dowodów itp. Tak więc proszę o zgłaszanie sie do ADAMA na PW z konkretami. Mamy na to kilka dni. Dzięki temu dało sie też uniknać wpłacania zaliczki i robienia dziwnych zbiórek itp. Mnie (nas) z ważnych przyczyn nie będzie, zwolniły się 2 miejsca od piątku. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Domek za dobę 120 złotych - orajt.Czy są jakieś obowiązkowe koszty dodatkowe? Gril, ognisko, orkiestra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Czy są jakieś obowiązkowe koszty dodatkowe? Gril, ognisko, orkiestra?Ma być zrzuta na grilla/ognisko... Słyszałem, że ma wynieść ok. 100zł, więc na tyle osób wyjdzie po troszkę ponad 1zł :D https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Embe na miłość boską, ile można prosić zebyście zadawali pytania w tamtym temacie :|Tak, będę zbierał na ognisko, pewnie po 2 zł od osoby. Za resztę nakupi sie browaru i zrobi konkurs :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Ooo zrobmy konkurs na motocykl ktory najwiecej przezyl i w ten sposob wszystko zgarnie Michal do naszego domku :biggrin: Dobra, sorry za spam :icon_mrgreen: Ale wyluzujcie troszke... Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez foks Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ... ile można prosić zebyście zadawali pytania w tamtym temacie ...Nie dziw się. Z badań naukowych wynika, że znaczna część społeczeństwa ma problemy ze zrozumieniem przeczytanego tekstu. Statystycznie rzecz biorąc, taka sama część forumowiczów ma podobne problemy :biggrin: .pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Badania statystyczne to jedno, a praktyka, to drugie. W tamtym wątku jest ostre spamowisko, w którym wręcz bałbym się zadać poważne pytanie. Przyjąłem, że jeden temat, to rozmowy organizacyjne nt. Borek, a drugi, to spam, spam, spam...dlatego na litość Boską tutaj statystycznie nie rozumiejąc tekstu napisałem. Pozdrawiam bezbłędnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi