Jump to content

Aprilia rs 125 czy honda nsr 125 może coś innego??? moto do 6-7tys.

Recommended Posts

Dlaczego tylko Aprilia?

Moim zdaniem bierz NSR...

Mniejsza awaryjnosc, lepszy dostep do czesci, lepsze wykonanie calego motocykla, wygodniejsza a jesli chodzi o osiagi to wszedzie sa takie same...

Jak masz jakies pytania co do NSR to wal na GG

Odzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATV

Wszystkie marki w jednym miejscu!

Z wygladu zewnetrznego aprilia lepsza w 100% . W nsr poprostu widac ze to maly motorek a aprilia wyglada bardziej pwoaznie. Ogulem aprilia nawet stare jesli dobrze trafisz sa malo awaryjne i i bardzo dobrze sie nimi jezdzi ( wiem bo ma kumpel) I osiagi take aprilia ma lepsze( Kumpla szla 160 bez problemu) A podbno mozna wycisnac jeszce lepiej. Ogulem pisze bardziej o aprili poniewaz nsr niejezdzilem ale tak czy inaczej wydaje mi sie ze apka lepsza:)

w obu przypadkach ceny czesci sa bardzo wysokie i bardzo podobne

RS jest sybsza i o wiele bardziej podatna na tuning

ale oczywiscie wszystko jest sprawa gustu :P

oba sprzety moga byc rownie niezawodne i przynosic radoche swojemu wlascicielowi

pozdr

No prawda! Ten temat jest poruszany w nie raz! Ale cóż wybór jakby nie patrzeć ciężki! A mam jeszcze jedną prośbę CZY KTOŚ MÓGŁBY MI PODAC JAKIS LINK ALBO MATERIAŁY DOTYCZĄCE APRILI RS 125??? Nigdzie nie umię znaleźć cos sensownego... :?

hmm, tak moim zdaniem, to ja bym wybral Aprilię, to dlatego ze Aprilia robi najlepsze silniki 50cc i 125cc , ja tam nie wiem czy gorszy dostep do czesci, wg mnie jest taki sam.

Japonia tak od Polski daleko jak i Włochy :notworthy: