simson51 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam!Mam delemat. Jest on następujący, co wybrać Hondę NSR 125 czy Aprilę RS 125??? PORADŹCIE!!! Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 tu nie ma wyboru - tylko Aprilia ciezko ci bedzie znalezc taka w naprawde dobrym stanie ale warto szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Dlaczego tylko Aprilia?Moim zdaniem bierz NSR...Mniejsza awaryjnosc, lepszy dostep do czesci, lepsze wykonanie calego motocykla, wygodniejsza a jesli chodzi o osiagi to wszedzie sa takie same... Jak masz jakies pytania co do NSR to wal na GG Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Z wygladu zewnetrznego aprilia lepsza w 100% . W nsr poprostu widac ze to maly motorek a aprilia wyglada bardziej pwoaznie. Ogulem aprilia nawet stare jesli dobrze trafisz sa malo awaryjne i i bardzo dobrze sie nimi jezdzi ( wiem bo ma kumpel) I osiagi take aprilia ma lepsze( Kumpla szla 160 bez problemu) A podbno mozna wycisnac jeszce lepiej. Ogulem pisze bardziej o aprili poniewaz nsr niejezdzilem ale tak czy inaczej wydaje mi sie ze apka lepsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja bym brała NSR-kę, właśnie ze względu na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 w obu przypadkach ceny czesci sa bardzo wysokie i bardzo podobne RS jest sybsza i o wiele bardziej podatna na tuning ale oczywiscie wszystko jest sprawa gustu :P oba sprzety moga byc rownie niezawodne i przynosic radoche swojemu wlascicielowi pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Oba motocykle sa podobne, wiec kieruj sie cena i stanem danego egzemplarza. Ja osobisice wybralbym chyba nsr, ale to moje indywidualne "widzimisie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson51 Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Hmm... Oba są z 2000 roku i są poodzierane. Poza tym cena była by dobra, a i stan takrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ekhm, a skad wiesz ze rama nie pogieta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Jak ma widelce zgiete to możliwe że i rama. A co do wyglodu podoba bardzoej mi sie NSR. Ale o gustach sie nie rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson51 Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Aż tak zmasakrowne nie są. Prawdopodobnie motocykle ślizgały, może potem w cos udeżyły ale wątpię:-/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Chcesz powazniej wygladac kup "APE" , oba to dwusuwy , pierdza , osiagi podobne 8). Japoniec czy Włoch tego na forum jest dosyc duzo , pochodz po archiwum :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson51 Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 No prawda! Ten temat jest poruszany w nie raz! Ale cóż wybór jakby nie patrzeć ciężki! A mam jeszcze jedną prośbę CZY KTOŚ MÓGŁBY MI PODAC JAKIS LINK ALBO MATERIAŁY DOTYCZĄCE APRILI RS 125??? Nigdzie nie umię znaleźć cos sensownego... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 hmm, tak moim zdaniem, to ja bym wybral Aprilię, to dlatego ze Aprilia robi najlepsze silniki 50cc i 125cc , ja tam nie wiem czy gorszy dostep do czesci, wg mnie jest taki sam.Japonia tak od Polski daleko jak i Włochy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 ... Aprilia robi najlepsze silniki 50cc i 125cc ... na podstawie czego wysnules taki wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi