bakardi Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) szkoda tego gościa bo uważam tak jak na początku wątku że to troche zbyt kara za kradzież moto:/... Ale sam się prosił Edytowane 20 Lipca 2007 przez ozi159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dokładnie tak :icon_question: Gość nie miał 15 lat tylko 19. Ukradł motocykl z premedytacją a wy go jeszcze bronicie.Co to kogo obchodzi że chciał się przejechać czy chciał to sprzedać czy co tam jeszcze.Złodziej i tyle... Nikt go nie broni i ja też absolutnie nia miałem takiego zamiaru. Twierdzę jedynie że śmierć za kradzież to za dużo i tyle... OK - z mojej strony EOT bo zaczyna się to zmieniać w bezsensowne bicie piany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ale ludzie? Jaka kara? Sam sie zabil. My sie mozemy tylko cieszyc, selekcja naturalna dziala, jednego zlodzieja mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 ludzie, od tego upalu to sie wam zwoje przegrzewaja - ktos, kto pisze, ze dobrze mu tak, ma na co zasluzyl! jest dla mnie popie**olony, dokladnie tak, p o p i e r d o l o n y... po drugie, jak napisal Sligier, nie twoje - nie ruszaj, tyle ze zyjemy w polsce i kluczyki trzeba zabierac ze soba, pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paragrafka Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Trochę szkoda, że to się tak skończyło. :) Śmierć to wcale nie jest najgorsza kara - raz i po bólu. Żal właściciela moto, choć wiadomo że głupio zrobił. Ale co na to poradzimy - polskie realia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukers Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 jakos nie jest mi go ani troche szkoda. Nie wiadomo jaki to byl motor?? Pewnie wsiadl na jakiegos scigacza i sie chlopak zdziwil jak dodal wiecej gazu, o czym moze swiadczyc fakt ze przejechal niecale 2km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 heh ciekawe czy na prawdę jesteście tacy "twardzi"...domyślam się. Pewnie brak umiejetności, stres, głupota...i tragedia gotowa. btw. zmarłych się choć nie czepiajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 heh ciekawe czy na prawdę jesteście tacy "twardzi"...domyślam się. Pewnie brak umiejetności, stres, głupota...i tragedia gotowa. btw. zmarłych się choć nie czepiajcie...W jakim sensie twardzi? Zmarlych sie nie czepiac, Hitlera/Stalina tez juz mamy nie potepiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Cóż, gość dostał nagrodę Darwina i ewidentnie sobie na nią zasłużył.Użalanie się nad nim jest delikatnie mówiąc głupie. Świadomie NIKT by go nie karał śmiercią, nawet pokrzywdzony by pohuczał, potupał nogami, sypnął grubym słowem w ostateczności jak dr.Spławik pisał, ciut poturbował. Los, natura wymierzyła karę. Ciut zbyt surową ale sprawiedliwą według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 W jakim sensie twardzi? Zmarlych sie nie czepiac, Hitlera/Stalina tez juz mamy nie potepiac?-OMG...Miszczu, nie będę dyskutował w tym temacie...bo mi sie nie chce znowu tłumaczyć, nawracać łeeee...bez urazy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wyrok Sadu Najwyzszego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 -OMG...Miszczu, nie będę dyskutował w tym temacie...bo mi sie nie chce znowu tłumaczyć, nawracać łeeee...bez urazy :flesje: pozdrołeeee, ale ja lubie takie prowokacyjno/ideologiczne dyskusje :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja jak byłem na motobazarze w Katowicach to obok naszych motorów stało Ducati st4 z kluczykami w stacyjce. Okazja wymarzona zeby stac sie jego posiadaczem, bo w koło masa motorów wiec wiadomo. gdyby trafiło na złodziei moto juz dawno by nie było, po połowie winny wąłsciciel. Kluczyki sa od tego, zeby zabezpieczyc maszyne przed kradziezą, a nie ja ułatwić. co do tematu, jak człowieka to szkoda go, miał na pewno rodziców, itd. Ale zabiła go głupota, i tu nie bedzie zmiłuj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Oglądałem reportarz w TV. Nieźle musiał być narżnięty jak sie zabił na GS-ie nawet mocno go nie rozwalając.... BTW. Właśnie mi zajumali... korek od wlewu paliwa w aucie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) wiecie co, to jest dobry temat zeby pokazac czemu nie nalezy kupowac sporta na pierwsze moto:p edit:nie doczytalem poprzedniego posta. na gs-ie sie zabil?? no nie chyba naprawde pijany byl czy cos.. Edytowane 20 Lipca 2007 przez nameless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi