Greedo Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wlasnie, co to za cenzus wiekowy sie pojawił? Forum stało sie nagle jakims snobistycznym klubem gdzie za buty nie wpuszczaja (i wiek)? Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wiesz, motory, piwo, wódka... Nieletnim nie wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 a ja jestem wystarczająco stara, więc również się piszę. jak zwykle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 dobra, przyznam się bez bicia.Sfałszowałem wiek w profilu. Tak naprawdę mam 20lat ;) http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Dobra, Max wezme Cie jako mojego giermka. Bedzie miał kto po piwo i kiełbase latać ;) Mam nadzieje tylko, że do zlotu znajde jakiś motocykiel... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 O, a co z CBFem? pekła ta spawana przez Klaudiusza rama? Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 PANOWIE!Chyba przyda się WAM sanitariuszka do pierwszej pomocy :wink: I ewentualnej reanimacji :wink: Dalej sie okaże -- na miejscu! :D :wink: POZDRO P.S. Czepek" piguły" sie wykombinuje. Fartuszek jest. Do Zobaczenia!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 O, a co z CBFem? pekła ta spawana przez Klaudiusza rama? Najarałem sie dymem z komina sąsiada i... sprzedałem :| I teraz mam problem...A rama nie pękła, podkleiłem ją Distalem bo pojawiały się mikropęknięcia i dalej nie szło. Myśle, że to przez to gumowanie. PANOWIE!Chyba przyda się WAM sanitariuszka do pierwszej pomocy I ewentualnej reanimacji Dalej sie okaże -- na miejscu! POZDRO P.S. Czepek" piguły" sie wykombinuje. Fartuszek jest. Do Zobaczenia!!!!! Ojjj... będzie sie działo sie coś czuje w kościach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 O, a co z CBFem? pekła ta spawana przez Klaudiusza rama?Ja osobiście nic nie spawałem.................no może nie tak do końca ale napewno nie rame w CBFie :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie odpuszcze :wink: Tylko teraz jak sie komus wpakowac do domq... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Nie odpuszcze ;) Tylko teraz jak sie komus wpakowac do domq... :banghead:Pakuj sie bez pytania :) :) :D Chiba Ciem nie wyrzucą ;) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Najarałem sie dymem z komina sąsiada i... sprzedałem :| I teraz mam problem...A rama nie pękła, podkleiłem ją Distalem bo pojawiały się mikropęknięcia i dalej nie szło. Myśle, że to przez to gumowanie. niestety cyklopropanon :icon_mrgreen: mi się wylał na główkę ramy jak kleiłem popękane katrery, które przeoczyliśmy i Distal sie poddał, ale kropelka go dzielnie zastępuje :wink: na zlocie mam zamiar się pojawic, a moto jest 2-osobowe :smile: :) ale dzielimy sie giermkiem :clap: wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Giermek tez moderator i zaraz sie posypia procenty cos widze :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 sie posypia procenty poLEJĄ chciałeś powiedzieć... naucz się końcówków, będziesz miał piątków jak mrówków... pamiętaj :crossy: Maxa i ABUdula mogę wziąć w skromne progi, jeszcze nie wiem czy przyjade sam czy z kimś, ale ktoś może sie do nas dołączyć. Oczywiście nie będzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Skiuz me, że się wtrącę a propos poprzedniej strony, ale…bez Nowego ani rusz . Musowo musi być, choćby ze względu na zasługi zeszłoroczne. A nawiązując do organizacji, proponuję, abyśmy już teraz robili zrzutkę na lokalnego D-J’a. W zeszłym roku nie udało się sprowadzić lokalnego „ specjalisty „ w ostatniej chwili. Pani na recepcji twierdziła, iż koszty są bardzo niskie, a zabawa zapewniona. Pozdrawiam i do zobaczenia,Pa, pa, Beata Ps. Poproszę o cały domek. Załogę się skompletuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi