TATAKIS Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Transport sprzętu HiFi do Borek załatwiony. Szykujcie repertuar i oliwcie gardła na Karaoke. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja dopiero mogę w sobotę dolecieć, więc jakby ktos miał ochotę się podłączyć w sobotę około 10 rano gdzieś po drodze to dajcie znaka :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 witam,a ja mam takie pytanie,czy na zlocie sa przewidywane jakies konkursy :biggrin:TAK ;) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 TAK ;)Jeśli Ty je organizujesz to już się boję :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Jeśli Ty je organizujesz to już się boję :biggrin: Konkurs bez wpisowego dla kobiet w bikini, panowie wpisowe 1 litr zimnej wódki, 2 litry coli i malboro :P. Aby wygrać trzeba być kobietą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 panowie wpisowe 1 litr zimnej wódki, 2 litry coli, malboro :P.Niepotrzebne skreślić? :D Pożyczę od rebel'a jego blond perukę i biorę udział w konkursie :biggrin: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) fuj :P w bikini Edytowane 19 Września 2007 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tak jest. Po przyjeździe będę zbierał po 2 zł od uczestników. Z zebranych i wydanych pieniędzy rozliczę się w temacie z listą zaraz po przyjeździe (żeby nie było wątpliwości). Prosze brać swoje płytki CD (format AudioCD), każdy rodzaj muzyki dobry :] Konkursy jakieś dobrze byłoby zorganizować. Jeżeli ktos ma jakąs propozycję konkursu proszę pisać, nagrody zorganizuję. Nie wiem tylko co z paradą, to co ja mam do zaproponowania to mały strzał na źródła i do Jelenia. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakąś propozycję i zna trasę to porpowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie wiem tylko co z paradą, to co ja mam do zaproponowania to mały strzał na źródła i do Jelenia. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakąś propozycję i zna trasę to porpowadzi.Ehkm... jezeli planujesz parade to musisz zglosic trase przejazdu do miejscowych wladz i Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ehkm... jezeli planujesz parade to musisz zglosic trase przejazdu do miejscowych wladz i Policji. no to parady nie będzie, będzie korek składający się ze 100 motocykli :), z konkursów, gier i zabaw, przydały by się jakieś rekreacyjno sportowe, coby człowiek po piątku i po sobocie dotlenił się i odparował :biggrin: Jakaś piła nożna, rzut w dal kotwicą lub oponą motocyklową, zawody w przepychaniu motcykla (tor gokartowy), jazda motocyklem po piachu, przeciąganie liny, bieg w workach po kartoflach (oczywiście po piachu), taniec brzucha na stole, picie piwa na czas, bieganie na czas z kimś na "plecaku". Tu można dać pole do popisu wyobraźni. Podstawa, żeby na świeżym powietrzu i żeby się trochę zmachać. Do tego, dla mniej kondycyjnych zabawy celnościowe: jakaś wiatrówka i strzelanie do tarczy, dartsy, z braku laku, można celować nawet kamieniem do kółka na piasku :P, zawody bilardowe Z nagrodami prosta sprawa, wpisowe browar, zwycięzca/zwycięzki zespól zgarnia wszystko, a potem się dzieli z pokonanymi :biggrin: Na poranną rozgrzewkę w niedziele nagrody możemy zamienić na redbulla albo soczek pomidorowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Marcin dobre pomysły podałeś :) A wiecie co tam mają na miejscu??Chodzi mi o różnego rodzaju bilardy i nie bilardy... Co do parady to może rozbijemy się na grupki??Jakiś przejazd po okolicy byłby dobrym pomysłem :P Edytowane 19 Września 2007 przez B@rtek https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Bez przesady. W zeszłym roku przelecieliśmy w 50 sprzętów i jakoś kryzysu komunikacyjnego nie było :] Toć, większe natężenie ruchu w jednym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Bez przesady. W zeszłym roku przelecieliśmy w 50 sprzętów i jakoś kryzysu komunikacyjnego nie było :] Toć, większe natężenie ruchu w jednym momencie.Tylko teraz będzie trochę więcej, ale trzeba wziąć poprawkę, że nie wszyscy będą w stanie jechać :) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) A wiecie co tam mają na miejscu??Chodzi mi o różnego rodzaju bilardy i nie bilardy... ze stronki ośrodka SEZONOWE: - 3 KORTY TENISOWE (Z NAUKĄ GRY) - OŚRODEK JAZDY KONNEJ Z NAUKĄ JAZDY I MOŻLIWOŚCIĄ ORGANIZACJI PRZEJAŻDŻEK POWOZEM KONNYM. - ZESPÓŁ BOISK DO GIER ZESPOŁOWYCH: PIŁKI NOŻNEJ, KOSZYKÓWKI I SIATKÓWKI, - TOR ŁUCZNICZY, - MINI GOLF I KRĘGIELNIA, - GOKARTY, - ROWERY KARTINGOWE, - CZTEROKOŁOWCE, - SALON GIER. - SZKÓŁKA WINDSURFINGOWA "n1surf" Z WYPOŻYCZALNIĄ DESEK Windsurfing i czterokołowce chyba odpuścimy. Dobrze by było, zrobić w piątek wieczorem plan co się kiedy będzie odbywać i zaplanować kilka "eventów" w tym samym czasie, bo będzie nas tam dużo. żeby nie było, że na przykład na przeciąganie liny przyjdzie 50 osób, bo to się skończy kalectwem :). Oczywiście sobota koło 12:00 można zaplanować przejażdżki w podgrupach, ewentualnie paradę, jak uzyskamy zgodę. Od 15:00 , albo i od 12:00 bo pewnie nie wszyscy będą chcieli/mogli pojechać można zaplanować równolegle różne gry i zabawy. Edytowane 19 Września 2007 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Oczywiście sobota koło 12:00 można zaplanować przejażdżki w podgrupach,no co Ty?? w srodku nocy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi