Skocz do zawartości

ZLOT FORUMOWY

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie tak mi się przypomniało...

Kolega z forum MotoPatryk ma w niedzielę 8nastkę, ale niestety nie może być na zlocie to może zrobimy mu niespodziankę i zadzwonimy do niego o północy i zaśpiewamy stolat?? :D

B@rtek napisał:

Właśnie tak mi się przypomniało...

Kolega z forum MotoPatryk ma w niedzielę 8nastkę, ale niestety nie może być na zlocie to może zrobimy mu niespodziankę i zadzwonimy do niego o północy i zaśpiewamy stolat?? :D

to chyba nieco za młody, żeby do niego dzwonic po dobranocce :D

Greedo napisał:

Jak tam, spakowaliście sprzet AGD, ciepłe majty, zapas konserw na miesiąc, flary i sprzęt alpinistyczny? :D

zapomniałeś o turystycznej lodówce, kibelku(dżast in kejs), kombinezonie narciarskim i czapce-uszatce

dobranoc Państwu i do zobaczenia jutro :D

turtel napisał:

Hmmm nie wszyscy mają takie chody u 4kołowych forumowiczów ;);)

W takim razie... ktoś ma patent na przytroczenie kraty piwa do motocykla ??;)

Nie polecam gumowej siatki z tesco, ale na upartego nawet do bandita bym przytroczył tylko czym innym

Greedo napisał:

Kurna, co wy sie tak pakujecie jak na wyprawe na madagaskar?? Nie mowie zeby jak wr0na zabierać jedne gacie, ale kosmetyczki, piwa, żarcie? Może jeszcze namioty i czekany weźmiecie?

ej no, zimno ma być, zabrałem czekany 2 futra, rajstopy, rajtuzy, kocyk, śpiwór. Mój bandit wygląda jak wielbłąd

Greedo napisał:

Oby tym razem nie :crossy: Mam fabryczne Suzuki :P Poza tym mój motocykl się nie psuje :flesje:

No sam w 2oo tak mówił :lalag:

nie psuje, roz***** się :P

Ja wr0nie zrobie inspekcje od razu, jak weźmie jedną parę bielizny to w sobote wypad z domku :evil: zwolni miejsce dla dziewczyn :D

Aśka napisał:

zapomniałeś o turystycznej lodówce, kibelku(dżast in kejs), kombinezonie narciarskim i czapce-uszatce

dobranoc Państwu i do zobaczenia jutro :biggrin:

ja tam dżast in kejs, ide do pierwszego moto, zdejumę kanapę i mam przenośny kibelek :P cisasny lecz nie własny :D

Nie no Adam, jak nie wziąłeś flary to ja po prostu nie jadę :D

Marcin SF napisał:

ja tam dżast in kejs, ide do pierwszego moto, zdejumę kanapę i mam przenośny kibelek :crossy: cisasny lecz nie własny :D

Później jak ktoś zastanie niespodziankę w swoim moto to wiecie kogo szukać :D :biggrin:

wr0na napisał:

a wzial kos bierki?

Mówisz i masz... już pakuję :flesje:

Edytowane przez B@rtek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...