Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 albo te flaszki pakują i kitraja po zakamarkach toreb, żeby rodzice nie znaleźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Greedo, a TY jak się czujesz?? :D https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Kurde... Aśka jakiś cukierkowych stringów na allegro nakupowała i mam to jej teraz do Borek dostarczyć... I nie mam gdzie :| to miała byc niespodzianka!!!!! zepsułeś!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Właśnie tak mi się przypomniało... Kolega z forum MotoPatryk ma w niedzielę 8nastkę, ale niestety nie może być na zlocie to może zrobimy mu niespodziankę i zadzwonimy do niego o północy i zaśpiewamy stolat?? :D https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja sie czuje powiedzmy nieźle, ale pilnuje sie z tym stanem Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Właśnie tak mi się przypomniało... Kolega z forum MotoPatryk ma w niedzielę 8nastkę, ale niestety nie może być na zlocie to może zrobimy mu niespodziankę i zadzwonimy do niego o północy i zaśpiewamy stolat?? :Dto chyba nieco za młody, żeby do niego dzwonic po dobranocce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 to chyba nieco za młody, żeby do niego dzwonic po dobranocce :D Hoho, dorosła sie odezwała! :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Pobijta sie dziadki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hoho, dorosła sie odezwała! :Dno 15 lat różnicy, to już jest coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jak tam, spakowaliście sprzet AGD, ciepłe majty, zapas konserw na miesiąc, flary i sprzęt alpinistyczny? :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Flary!! Kuźwa, wiedziałem, że o czymś zapomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jak tam, spakowaliście sprzet AGD, ciepłe majty, zapas konserw na miesiąc, flary i sprzęt alpinistyczny? :Dzapomniałeś o turystycznej lodówce, kibelku(dżast in kejs), kombinezonie narciarskim i czapce-uszatce dobranoc Państwu i do zobaczenia jutro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hmmm nie wszyscy mają takie chody u 4kołowych forumowiczów ;);)W takim razie... ktoś ma patent na przytroczenie kraty piwa do motocykla ??;) Nie polecam gumowej siatki z tesco, ale na upartego nawet do bandita bym przytroczył tylko czym innym Kurna, co wy sie tak pakujecie jak na wyprawe na madagaskar?? Nie mowie zeby jak wr0na zabierać jedne gacie, ale kosmetyczki, piwa, żarcie? Może jeszcze namioty i czekany weźmiecie? ej no, zimno ma być, zabrałem czekany 2 futra, rajstopy, rajtuzy, kocyk, śpiwór. Mój bandit wygląda jak wielbłąd Oby tym razem nie :crossy: Mam fabryczne Suzuki :P Poza tym mój motocykl się nie psuje :flesje:No sam w 2oo tak mówił :lalag: nie psuje, roz***** się :P Ja wr0nie zrobie inspekcje od razu, jak weźmie jedną parę bielizny to w sobote wypad z domku :evil: zwolni miejsce dla dziewczyn :D zapomniałeś o turystycznej lodówce, kibelku(dżast in kejs), kombinezonie narciarskim i czapce-uszatcedobranoc Państwu i do zobaczenia jutro :biggrin: ja tam dżast in kejs, ide do pierwszego moto, zdejumę kanapę i mam przenośny kibelek :P cisasny lecz nie własny :D Nie no Adam, jak nie wziąłeś flary to ja po prostu nie jadę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a wzial kos bierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) ja tam dżast in kejs, ide do pierwszego moto, zdejumę kanapę i mam przenośny kibelek :crossy: cisasny lecz nie własny :D Później jak ktoś zastanie niespodziankę w swoim moto to wiecie kogo szukać :D :biggrin: a wzial kos bierki?Mówisz i masz... już pakuję :flesje: Edytowane 20 Września 2007 przez B@rtek https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi